Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKiss Réka 9600 Ft / 90 perc

Kiss Réka angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Egyetem, MA

Foglalkozás: Angol nyelvoktató, szakfordító, tolmács

Kor: 48 éves

Bemutatkozás

Ha még nem sikerült áthidalni a magyar és angol nyelv közti szakadékot, akkor én segítek ennek megvalósításában. Angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal, egyéni igényekhez igazítva vállalom az angol nyelv hatékony oktatását online. Az oktatás interaktív videokonferencián keresztül történik.

Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél tökéletesebb elsajátítására, a társalgásra valamint a szövegértésre. Rendszeresen használok audiovizuális eszközöket, melyek a tanuló fejlődését és igényeit szem előtt tartva színesítik az órákat.

Garantáltan megtérül a befektetés, a diákok rövid időn belül szóban is használják az angol nyelvet, többségük pedig másfél év alatt leteszi a középfokú nyelvvizsgát.

Önbizalom növeléssel, bátorítással és motiválással segítem a tanulni vágyókat, hogy legyőzzék az akadályaikat és elinduljanak a fejlődés útján, a későbbiekben pedig elérjék a kitűzött a célt.

Igény szerint kizárólag beszédcentrikus órákat is tartok. A következő nyelvvizsgákra vállalok felkészítést: Euro, ECL, Origo, EuroPro, Zöld Út üzleti nyelvvizsgára valamint állásinterjúra és külföldi munkavállalásra is felkészítek.

További részletek a honlapomon találhatóak:
http://nyelvicoaching.hu/

Számlaképes vagyok.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 3 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Senior (50+) oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: gazdasági, pszichológiai, szociológiai, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Euroexam, ECL, Origó, telc

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: EuroPro üzleti, Zöld Út gazdálkodási menedzsment

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szabó Hajnalka értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon sokáig jártam Rékához. Először a középfokúra készített fel (pár hónap alatt), aztán pedig belevágtunk a felsőfokba. Ki merem jelenteni, hogy ő a világ egyik legjobb angol tanára. Ami az óráiból mindig hiányzott, az az unalom, az egyhangúság, a negatív kritika, és a szemrehányás. Nagyon színesek voltak az órái, mindig figyelt rám, a tempómra, sosem volt gond, ha néha elmaradtam a házi feladattal, és addig magyarázott mindig mindent, míg meg nem értettem. Mosolyogva jártam az óráira, úgy is jöttem el azokról. Rendkívül motiváló személyiség, mindenkinek szívből ajánlom Őt! :-)

Ősz Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Újrakezdőként érkeztem Rékához, közel 1,5 év alatt eljutottunk a Középfokú szintig. Aminek eredménye sikeres nyelvvizsga lett. Külön hangsúlyt fektetett az egyéni készégeim fejlesztésére (Írás, Hallás utáni értés). Az óráin oldott baráti légkört teremtett. Egyéni tempóba és rugalmas időbeosztással lehet nála elsajátítani A nyelvet. Külön köszönöm Rékának a kitartó munkáját.

Losonczi Tamara értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Réka nagyon kedves, jól felkészült és folyamatosan bátorító tanárnő. Próbálkoztam több nyelvtanár segítségével is letenni a középfokú nyelvvizsgát, de Réka tanítási módszere vezetett eredményre (a Zöld Út gazdasági szaknyelvi vizsgát tettem le első nekifutásra). A beszéddel mindig is problémáim voltak, végül arra kaptam a második legjobb pontszámot :-).

Heresznyei Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 13
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2017 tavaszán kezdtem el Rékánál tanulni, mivel a diplomám átvételéhez már csak egy nyelvvizsga hiányzott. Nagyon felkészült, precíz tanár és hihetetlenül türelmes és kedves. Az órák mindig mosolygósan, jó hangulatban telnek, rengeteg angol kommunikációval, ami számomra sok önbizalmat adott az angol nyelvterületen. Idén májusban sikeres Euro nyelvvizsgát tettem, amiért rengeteg köszönet Rékának.

Palotay Ildikó értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Reka nagyon profi angol tanár. Legyen szó fejlődésről vagy türelemről. Segít feloldani a gátlásokat és önbizalmat ad. Nagyon kreatív, minden eszközt használ, ami a szóbeli és írasbeli kézséget fejleszti. Nála bárki elérheti a céljat akármilyen szintről indul. Bátran próbalják/ próbáljátok ki.

Tóth Anett értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Réka szakmailag precíz, jól felkészült, kedvességével és közvetlenségével gyorsan képes oldott hangulatot teremteni az óráin. Régóta problémát jelentett számomra, hogy csak félve és nehezen tudtam szóban kifejezni magam, de Réka hozzáértésének és bátorításának köszönhetően sikerült legyőznöm ezt a gátat és már sokkal magabiztosabban szólalok meg. Segítségével 2018. májusában sikeres EUROPRO középfokú komplex nyelvvizsgát tettem első nekifutásra. 

Erdei Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2018 február 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Euro Pro Középfokú szakmai nyelvvizsgára készültünk fel együtt. Nagyon felkészült, türelmes és motiváló tanár. Az órái változatosak, módszerei beszédközpontúak. Szívből ajánlom mindenkinek, aki minőségi oktatásban szeretne részesülni!

Szabari Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rékát egy nagyon alapos, precíz, munkájára igényes tanárnak ismertem meg. A sikeres nyelvvizsga érdekében minden audiovizuális eszközt és változatos feladatokat is felhasznál óráin. Türelmes, rugalmas, érthető, tájékozott, emellett pedig jó humorú és kedves. Mindig örömmel készültem az óráira. Nemcsak tudást, hanem magabiztosságot is kaptam tőle és így bátran indulhattam a vizsgára. Rékát csak ajánlani tudom mindenkinek!

Virányos Milán értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 23
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rékánál 2016 márciusában kezdtem el angolt tanulni és 2017 szeptemberében sikeres középfokú nyelvvizsgát tettem az említett nyelvből munka mellett (előtte soha nem tanultam angolt). Réka nagyon felkészült, türelmes, jól variálja a szóbeli és írásbeli feladatok arányát, illetve rengeteget beszélteti a tanulókat. Aki szeretne igényes szókinccsel és helyes nyelvtannal kommunikálni írásban és szóban, az csak Rékát keresse! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, szinttől függetlenül.