Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKiss Réka 3300 Ft / 45 perc

Kiss Réka angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06705640212

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Egyetem, MA

Foglalkozás: Angol nyelvoktató, szakfordító, tolmács

Kor: 45 éves

Bemutatkozás

Ha még nem sikerült áthidalni a magyar és angol nyelv közti szakadékot, akkor én segítek ennek megvalósításában. Angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal, egyéni igényekhez igazítva vállalom az angol nyelv hatékony oktatását online. Az órákon nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél tökéletesebb elsajátítására, a társalgásra valamint a szövegértésre. Rendszeresen használok audiovizuális eszközöket, melyek a tanuló fejlődését és igényeit szem előtt tartva színesítik az órákat.
Garantáltan megtérül a befektetés, a diákok rövid időn belül szóban is használják az angol nyelvet, többségük pedig másfél év alatt leteszi a középfokú nyelvvizsgát. Igény szerint kizárólag beszédcentrikus órákat is tartok. A következő nyelvvizsgákra vállalok felkészítést: Euro, Telc, ECL, EuroPro, Zöld Út üzleti nyelvvizsga valamint állásinterjúra és külföldi munkavállalásra is felkészítek. Hétköznapokon reggel 8 és délután 17 óra között tanítok! Számlaképes vagyok.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés
Szaknyelv: gazdasági, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Erdei Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2018 február 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Euro Pro Középfokú szakmai nyelvvizsgára készültünk fel együtt. Nagyon felkészült, türelmes és motiváló tanár. Az órái változatosak, módszerei beszédközpontúak. Szívből ajánlom mindenkinek, aki minőségi oktatásban szeretne részesülni!

Szabari Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rékát egy nagyon alapos, precíz, munkájára igényes tanárnak ismertem meg. A sikeres nyelvvizsga érdekében minden audiovizuális eszközt és változatos feladatokat is felhasznál óráin. Türelmes, rugalmas, érthető, tájékozott, emellett pedig jó humorú és kedves. Mindig örömmel készültem az óráira. Nemcsak tudást, hanem magabiztosságot is kaptam tőle és így bátran indulhattam a vizsgára. Rékát csak ajánlani tudom mindenkinek!

Virányos Milán értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 23
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rékánál 2016 márciusában kezdtem el angolt tanulni és 2017 szeptemberében sikeres középfokú nyelvvizsgát tettem az említett nyelvből munka mellett (előtte soha nem tanultam angolt). Réka nagyon felkészült, türelmes, jól variálja a szóbeli és írásbeli feladatok arányát, illetve rengeteget beszélteti a tanulókat. Aki szeretne igényes szókinccsel és helyes nyelvtannal kommunikálni írásban és szóban, az csak Rékát keresse! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, szinttől függetlenül.