Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKiss Réka 7500 Ft / 45 perc

Kiss Réka angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: Egyetem, MA

Foglalkozás: Angol nyelvtanár, szakfordító, tolmács

Kor: 51 éves

Weboldal: http://batranangolul.hu/

Bemutatkozás

Szeretnél végre megtanulni angolul és magabiztosan beszélni, de problémát jelent számodra áthidalni az angol és magyar nyelv közti szakadékot?
Akkor jó helyen jársz, mert én ebben tudok Neked segíteni!

Nemzetközi TEFL angoltanári diplomával, valamint a BGF fordítói és tolmács képesítésével és angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal segítek elsajátítani az angol nyelvet!

Egy megtartó közegben, erősségeidre összpontosítva, önbizalom növeléssel, logikus és érthető magyarázatokkal oktatom az angol nyelvet.
Az egyedüli módja annak, hogy egy új nyelvet megtanulj az, ha beszélsz. Ezért az óráimon a kommunikációnak van központi szerepe.

Nincs olyan, hogy valakinek 'nincs nyelvérzéke', életkortól függetlenül eddig még mindenkit megtanítottam angolul beszélni, aki önmagához türelmes volt.

Garantáltan megtérül az idő és energia befektetés, a diákok rövid időn belül szóban is használják az angol nyelvet, többségük pedig másfél év alatt megszerzi a középfokú nyelvvizsgát.

Kezdőtől felső szintig vállalok nyelvoktatást és az alábbi lehetőségek közül lehet választani:

-általános angol nyelvoktatás
-társalgási angol
-B2, C1 angol nyelvvizsgára való felkészítés (Euro, ECL, Origo, EuroPro, Zöld Út)
-középszintű érettségi felkészítés
-emelt szintű érettségi felkészítés
-nyelvtani rendszerezés
-állásinterjúra való felkészítés

Bővebb információ a honlapomon található:
http://batranangolul.hu/

Az első alkalom ingyenes.
Számlaképes vagyok!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Személyre szabott oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: gazdasági, pszichológiai, szociológiai, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, ECL, Origó, telc, IELTS

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: EuroPro üzleti, Zöld Út gazdálkodási menedzsment

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Varga Edit értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 31
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Korábban már többször nekifutottam az angol tanulásnak, de valahogy sohasem sikerült a tanfolyam végére érnem. Mindig voltak olyan feltételeim, elvárásaim, amelyeket nem sikerült teljesíteni, vagy a tanárnak, vagy az intézménynek. A szakmámból, mely nem más, mint a minőséggbiztosítás, csoda is ha nem így lenne. Rékával a kapcsolatom 2022 szeptemberében indult, majd még ennek az évnek decemberében a kezdődő vizsgaidőszakommal pár hónapra meg is szakadt. Az államvizsgám után reménykedve kerestem meg őt azzal, hogy most már talán kicsit nyugodtabb az életem, folytassuk ott, ahol abbahagytuk. Így most ismét a diákjai közé tartozom. Az órákon mindig a legjobb formáját hozza. Felkészült, türelmes, ha kell többször elmagyaráz valamit, akár más megközelítésből, hátha az alapján könnyebben megértem. Az óráinkon nemcsak a nyelvtan, hanem a hallott szöveg értése és beszélgetés is egyaránt szerepet kapnak. Remek tapasztalataim vannak Rékával, melyek alapján nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.

Szőke-Gál Henrietta értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hosszú évekig szenvedtem az angol tanulással, utáltam. Réka nem csak megtanította, hanem meg is szerettette velem az angol nyelvet. Az órákra mindig felkészül, a kért házi dolgozatokat időben kijavítja. Egy egy óra felépítésében az tetszik a legjobban, hogy nem csak egy területre fókuszál, hanem igyekszik mind az írásbeli, mind a szóbeli, mind a hallott szövegértést is gyakorolni, ha érzi, hogy valahol nehezebben megy, akkor türelmesen újra és újra elmagyarázza, segít a megértésben. Emberileg is nagyon kedves, bátorító és támogató. Nyelvvizsga előtt személyes bátorítást, önbizalomnövelést is kaptam, amire nekem személy szerint nagy szükségem volt. Újra és újra visszajárok hozzá a nyelvismereten szinten tartása miatt. Jó szívvel ajánlottam már kollégáimnak, barátaimnak, akik hasonló pozitív tapasztalatokról számoltak be Rékával kapcsolatban. Én nagyon sokat tanultam tőlem.

Puskás Csenge értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mielőtt felkerestem 9 éve tanultam angolul több kevesebb sikerrel. Nem értettem a nyelvtant, szegényes volt a szókincsem, problémáim voltak a beszéddel. Szinte biztos voltam abban, hogy nincs jó nyelvérzékem. Mostanra egy középfokú nyelvvizsgát és egy 125 pontos angol emelt szintű érettségit tudhatok magam mögött. Jelenleg a felsőfokúra készülök. Az órán mindig felkészült, precíz nem tudtam olyat kérdezni, amire ne tudott volna választ adni. Emellett emberileg is nagyra értékelem. Empatikus, nagyon kedves, türelmes és intelligens. Ha kell többször is elmagyarázza az anyagokat, sőt órán kívül plusz forrásokat és gyakorló feladatokat is kaptam tőle. Előfrodult, hogy elmaradtam a házi feladataimmal, de ez sem volt probléma. Az óráira jó kedvvel jártam, sokat nevettünk és beszélgettünk. Nagyon hálás vagyok neki! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Szabó Hajnalka értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon sokáig jártam Rékához. Először a középfokúra készített fel (pár hónap alatt), aztán pedig belevágtunk a felsőfokba. Ki merem jelenteni, hogy ő a világ egyik legjobb angol tanára. Ami az óráiból mindig hiányzott, az az unalom, az egyhangúság, a negatív kritika, és a szemrehányás. Nagyon színesek voltak az órái, mindig figyelt rám, a tempómra, sosem volt gond, ha néha elmaradtam a házi feladattal, és addig magyarázott mindig mindent, míg meg nem értettem. Mosolyogva jártam az óráira, úgy is jöttem el azokról. Rendkívül motiváló személyiség, mindenkinek szívből ajánlom Őt! :-)

Ősz Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Újrakezdőként érkeztem Rékához, közel 1,5 év alatt eljutottunk a Középfokú szintig. Aminek eredménye sikeres nyelvvizsga lett. Külön hangsúlyt fektetett az egyéni készégeim fejlesztésére (Írás, Hallás utáni értés). Az óráin oldott baráti légkört teremtett. Egyéni tempóba és rugalmas időbeosztással lehet nála elsajátítani A nyelvet. Külön köszönöm Rékának a kitartó munkáját.

Losonczi Tamara értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Réka nagyon kedves, jól felkészült és folyamatosan bátorító tanárnő. Próbálkoztam több nyelvtanár segítségével is letenni a középfokú nyelvvizsgát, de Réka tanítási módszere vezetett eredményre (a Zöld Út gazdasági szaknyelvi vizsgát tettem le első nekifutásra). A beszéddel mindig is problémáim voltak, végül arra kaptam a második legjobb pontszámot :-).

Heresznyei Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 13
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2017 tavaszán kezdtem el Rékánál tanulni, mivel a diplomám átvételéhez már csak egy nyelvvizsga hiányzott. Nagyon felkészült, precíz tanár és hihetetlenül türelmes és kedves. Az órák mindig mosolygósan, jó hangulatban telnek, rengeteg angol kommunikációval, ami számomra sok önbizalmat adott az angol nyelvterületen. Idén májusban sikeres Euro nyelvvizsgát tettem, amiért rengeteg köszönet Rékának.

Palotay Ildikó értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Reka nagyon profi angol tanár. Legyen szó fejlődésről vagy türelemről. Segít feloldani a gátlásokat és önbizalmat ad. Nagyon kreatív, minden eszközt használ, ami a szóbeli és írasbeli kézséget fejleszti. Nála bárki elérheti a céljat akármilyen szintről indul. Bátran próbalják/ próbáljátok ki.

Tóth Anett értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Réka szakmailag precíz, jól felkészült, kedvességével és közvetlenségével gyorsan képes oldott hangulatot teremteni az óráin. Régóta problémát jelentett számomra, hogy csak félve és nehezen tudtam szóban kifejezni magam, de Réka hozzáértésének és bátorításának köszönhetően sikerült legyőznöm ezt a gátat és már sokkal magabiztosabban szólalok meg. Segítségével 2018. májusában sikeres EUROPRO középfokú komplex nyelvvizsgát tettem első nekifutásra. 

Erdei Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2018 február 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Euro Pro Középfokú szakmai nyelvvizsgára készültünk fel együtt. Nagyon felkészült, türelmes és motiváló tanár. Az órái változatosak, módszerei beszédközpontúak. Szívből ajánlom mindenkinek, aki minőségi oktatásban szeretne részesülni!

Szabari Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rékát egy nagyon alapos, precíz, munkájára igényes tanárnak ismertem meg. A sikeres nyelvvizsga érdekében minden audiovizuális eszközt és változatos feladatokat is felhasznál óráin. Türelmes, rugalmas, érthető, tájékozott, emellett pedig jó humorú és kedves. Mindig örömmel készültem az óráira. Nemcsak tudást, hanem magabiztosságot is kaptam tőle és így bátran indulhattam a vizsgára. Rékát csak ajánlani tudom mindenkinek!

Virányos Milán értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 23
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rékánál 2016 márciusában kezdtem el angolt tanulni és 2017 szeptemberében sikeres középfokú nyelvvizsgát tettem az említett nyelvből munka mellett (előtte soha nem tanultam angolt). Réka nagyon felkészült, türelmes, jól variálja a szóbeli és írásbeli feladatok arányát, illetve rengeteget beszélteti a tanulókat. Aki szeretne igényes szókinccsel és helyes nyelvtannal kommunikálni írásban és szóban, az csak Rékát keresse! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, szinttől függetlenül.