Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKiss Tamás 5000 Ft / 60 perc

Kiss Tamás angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: Diploma

Foglalkozás: Tanár, Fordító

Kor: 39 éves

Bemutatkozás

A tanulásról
Keressen bátran, ha önnek vagy gyermekének az angol tanulással, fejlődéssel kapcsolatban van egy konkrét célja. Segíteni biztosan tudok, akár pár óra alatt is. Egyéni, páros és kiscsoportos órákat is tartok. Első pár alkalommal felmérem, hogy honnan indulunk és mennyi idő, energia lesz elérni azt a célt. Legyen az nyelvvizsga, érettségi vagy interjú, személyre szabottan, kitartó, következetes munkával és tanulással el lehet érni a kívánt szintet. A nyelvtanulás nem könnyű, de munkával és egy kis segítséggel a fejlődés élménnyé tud válni.

Magamról
Kiss Tamás vagyok, angoltanár. 18+ éve tanítok reggeltől estig, Hétfőtől Vasárnapig. Még mindig igaz, hogy nem munkám, hanem szenvedélyem a tanítás. Érdekelnek a tanítványaim, odafigyelek rájuk és mindenben segítek, hogy a céljukat el tudják érni. 5 évet töltöttem tanárképzésen, valamint kommunikáció szakon, majd 3 évig nyelvészetet és szakfordítást tanultam. Vállalkozóként, számlaképesen, főállásban tanítok és fordítok. Készítettem már tanítványokat minden fajta nyelvvizsgára, minden szinten; alaptól felsőfokig, általánostól szakmai vizsgákig. Segítettem már a legkülönbözőbb szakmában dolgozóknak interjúra készülésben, szaknyelvi fejlődésben. Rengeteg könyvvel, munkafüzettel és szakmai anyaggal tudom támogatni a készülést.

Az órákról
Online óráimon kihasználjuk a digitális környezet minden előnyét. Laptopon, PC-n és okostelefonon is tudunk tanulni – megfelelő Internet kapcsolattal. Az ingyenesen letölthető Skype-on keresztül, képernyőmegosztással a kijelző táblává alakítható. Minden tanítványomnak külön dokumentumban én is írom a tananyagokat az órán, így a tanulás során egy saját tankönyvet alakítunk ki, ami maradandó, visszakereshető és személyre szabott. Az órák során rengeteg hanganyagot, videót és különböző tanulást segítő honlapot, alkalmazást használunk.

A keretekről
Az első találkozás ingyenes, ilyenkor beszélünk meg mindent a tanulással, készüléssel és az óráinkkal kapcsolatban.
A tanuláshoz folytonosság és fokozatosság kell.
Előnyösebb, ha az órákat fix időpontokban tudjuk tartani.
Heti egy órában is sokat tudunk haladni, de tapasztalatom szerint a heti két találkozással hatékonyabb a készülés.
60 és 90 perces órákat tartok.
Ha megállapodunk a készülés kereteiben, én azokhoz mindig tartom magam.
A lemondásokat mindig bepótoljuk; biztosítok pótóra lehetőséget.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 4 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítás, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Pótvizsgára felkészítés, Személyre szabott oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: értékesítési, európai uniós, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, informatikai, ingatlan, irodai, irodalmi, IT, jogi, katonai, kereskedelmi, közigazgatási, logisztika, marketing, média és kommunikáció, nyelvészeti, pénzügyi, pszichológiai, szociológiai, banki

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.