Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKocsis Fanni 4000 Ft / 60 perc

Kocsis Fanni angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok

Oktatási tapasztalat: 0-11 hónap

Bemutatkozás

Kedves tanulni vágyók!

Jókedvű, beszélgetős, nem iskolai hangulatú magán és kis csoportos órákat tartok elsősorban kezdő és alapfokon.

13 éve foglalkozom az angol nyelvvel, végig az iskolai tanulmányaim alatt kiemelt angol tagozatos osztályokban végeztem, egyetemen is anglisztikát tanulok jelenleg.

Tapasztalatom van általános iskolás első osztályostól a felnőtt diákokig mindenféle korosztály tanításában, fordítói munkákat is végzek cégek számára üzleti egyeztetésekhez illetve vezettem tárlatot angol nyelven múzeumban.

Tanítok gyerekeket és felnőtteket is egyaránt, akár a hobbi szintű angol beszéd fejlesztése a cél, akár egy alapfokú nyelvvizsga vagy egy középszintű angol érettségi vizsga letétele vagy korrepetálás az iskolai anyag kiegészítésére.

Megegyezés szerint házhoz megyek Zuglóban és környékén, vagy megbeszélt külső helyszínen, kávézókban is tartok órákat, igény szerint.

Az óra időtartamát abszolút a diák igényeihez igazítom, az óradíj arányosan változik, igazodik az óra időtartamához a fent megadott aránynak megfelelően.

Szeretek állandó időpontban foglalkozni az egyes diákjaimmal heti pár alkalmas rendszerességgel, megbeszélés szerint.

Ha esetleg elmarad egy óra, akár a diák kérésére, akár miattam, mindig felajánlok egy kivételes időpontot az elmaradt óra pótlására.

Amennyiben a diák az előre megbeszélt, lefixált óránkat az órát megelőző 24 órán belül lemondja vagy áthelyezését kéri, úgy az így elmaradt óra díjának 50%-át ki kell fizetnie.

Ha szeretnél fejleszteni az angol nyelvtudásodon vagy csak most ismerkedsz az angol nyelvvel, szeretettel várlak az óráimon.

Oktatás helyszíne

Házhoz megy 1., 5., 6., 7., 9., 13., 14. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.