Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKöntös Mihály 4000 Ft / 60 perc

Köntös Mihály angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36304087523

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: angoltanár és magyar mint idegen nyelv tanára

Foglalkozás: nyelvtanár, fordító

Kor: 30 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/nyelvtanonc/

Weboldal: https://nyelvtanonc.net

Bemutatkozás

Nyelvtanulásban nincs lehetetlen!

Rólam:

Angoltanár szakon szereztem diplomát. Számlaképes tanárként kínálok angolórákat, online. Az első próbaóra ingyenes.

A tanítás mellett egy médiavállalatnak dolgozom fordítóként és angolul írott orvosi publikációk nyelvi lektorálásával foglalkozom.

Fontosnak tartom, hogy tanítványaimnak példát mutassak, ezért folyamatosan képzem magam, és idegen nyelveket tanulok. Így nem felejtem el, hogy a nyelvtanulóknak milyen nehézségekkel kell szembenézniük.

Az órákra precízen felkészülök, hogy minden percet értékes tartalommal tudjunk megtölteni.

A nyelvtanulók igényeinek és szintjének felmérése után javaslok egy tanmenetet, melyet közösen megbeszélünk. A hosszabb távú célok mellett rövidtávú célokat is kitűzünk, hogy lépésről lépésre lássuk a fejlődést.

Az általános nyelvoktatás mellett vállalok nyelvvizsgára felkészítést. Szakdolgozataimat és OTDK pályamunkámat angol nyelven nyújtottam be, így az egyetemi hallgatóknak tudományos szövegek írásában is segítséget tudok nyújtani.

--------------------------------------------------------------------

Felgyorsult világunkban sajnos nagyon nehéz időt és energiát szánni a nyelvtanulásra, főleg, ha mellette teljes állásban dolgozunk. Igyekszem a lehető legrugalmasabban kezelni az órákat, de a közös munkához fontosak a megfelelő keretek is.

Az órákra vonatkozó szabályok:

1) Csak annyit várok el, amennyit én is adok.

2) Az órákról elektronikus számlát állítok ki, melyet minden hónap elején elküldök a tanulóknak. A fizetés előre történik, egy összegben, átutalással.

3) Órák lemondására az órát megelőző 24 órán belül van lehetőség, ellenkező esetben az óra díja felszámolásra kerül. Ez a szabály természetesen rám is vonatkozik, így ha 24 órán belül mondom le az órát, a soron következő óra ingyenes. Elmaradt órák esetében pótlási lehetőséget/időpontot ajánlok fel.

---------------------------------------------------------------------

Köszönöm az érdeklődést!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Vastag Kornélia értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az órák felépítésében, a tanulási módszer kialakításában maximálisan figyeli tudomásomat és annak fejlődését. Az órák hangulata, személyes tudásomra való felépítése és a jó együttműködés mind a mellett, hogy növelik a tanulás hatékonyságát a tanulást is pozitív élménnyé teszik.

Mihály reakciója: Köszönöm szépen az értékelést! Veled igazán nincs nehéz dolga a tanárnak, mert minden órára lelkiismeretesen készülsz, és nagyon precíz vagy! Csak így tovább!!
 

Kopcsányi Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 28
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves, szimpatikus tanár, akinek óriási nagy türelme van még hozzám is, aki szinte az alapoktól kezdte el nála az angol nyelv tanulását. Mindenkinek bátran ajánlom!

Németh Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 27
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Első közös órától kezdve jól tudtunk együtt dolgozni. Leginkább azt emelném ki, hogy alkalmazkodik a tanulási módszerhez, megpróbálja felvenni azt a stílust/ritmust, ami a tanulónak való.

Mihály reakciója: Kedves Attila, Köszönöm az elfogulatlan véleményt. A jövőben igyekszem rászolgálni a bizalomra, és a megbeszéltek szerint haladunk tovább. Ha mindketten beleadjuk a legtöbbet, biztos vagyok benne, hogy elérjük a kitűzött célokat!