Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKöntös Mihály 4000 Ft / 60 perc

Köntös Mihály angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36304087523

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: angoltanár és magyar mint idegen nyelv tanára

Foglalkozás: szerkesztő - fordító

Kor: 29 éves

Bemutatkozás

Nyelvtanulásban nincs lehetetlen!

Rólam:

Angoltanár szakon szereztem diplomát. Számlaképes tanárként kínálok angolórákat, online és személyesen is. Az első próbaóra ingyenes.

A tanítás mellett egy médiavállalatnak dolgozom fordítóként és angolul írott orvosi publikációk nyelvi lektorálásával foglalkozom.

Fontosnak tartom, hogy tanítványaimnak példát mutassak, ezért folyamatosan képzem magam, és idegen nyelveket tanulok. Így nem felejtem el, hogy a tanítványaimnak milyen nehézségekkel kell szembenézniük a nyelvtanulás során.

Az órákra precízen felkészülök, hogy minden percet értékes tartalommal tudjunk megtölteni.

A nyelvtanulók igényeinek és szintjének felmérése után javaslok egy tanmenetet, melyet közösen megbeszélünk. A hosszabb távú célok mellett rövidtávú célokat is kitűzünk, hogy lépésről lépésre lássuk a fejlődést.

Az általános nyelvoktatás mellett vállalok nyelvvizsgára felkészítést. Szakdolgozataimat és OTDK pályamunkámat angol nyelven nyújtottam be, így az egyetemi hallgatóknak tudományos szövegek írásában is segítséget tudok nyújtani.

Oktatás helyszíne

Otthon 7. kerület, Szövetség utca 11.
Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Vastag Kornélia értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az órák felépítésében, a tanulási módszer kialakításában maximálisan figyeli tudomásomat és annak fejlődését. Az órák hangulata, személyes tudásomra való felépítése és a jó együttműködés mind a mellett, hogy növelik a tanulás hatékonyságát a tanulást is pozitív élménnyé teszik.

Mihály reakciója: Köszönöm szépen az értékelést! Veled igazán nincs nehéz dolga a tanárnak, mert minden órára lelkiismeretesen készülsz, és nagyon precíz vagy! Csak így tovább!!
 

Kopcsányi Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 28
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves, szimpatikus tanár, akinek óriási nagy türelme van még hozzám is, aki szinte az alapoktól kezdte el nála az angol nyelv tanulását. Mindenkinek bátran ajánlom!

Németh Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 27
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Első közös órától kezdve jól tudtunk együtt dolgozni. Leginkább azt emelném ki, hogy alkalmazkodik a tanulási módszerhez, megpróbálja felvenni azt a stílust/ritmust, ami a tanulónak való.

Mihály reakciója: Kedves Attila, Köszönöm az elfogulatlan véleményt. A jövőben igyekszem rászolgálni a bizalomra, és a megbeszéltek szerint haladunk tovább. Ha mindketten beleadjuk a legtöbbet, biztos vagyok benne, hogy elérjük a kitűzött célokat!