Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKoós Niké 7500 Ft / 50 perc

Koós Niké angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 39 év

Végzettség: Főiskola, CELTA

Foglalkozás: Angoltanár

Bemutatkozás

Sok szeretettel üdvözlök minden keresőt! :-)

Nagy tapasztalattal rendelkező angoltanár vagyok, CPE (Cambridge Certificate of Proficiency in English) nyelvvizsgával és CELTA (nemzetközi angoltanári) képesítéssel. 11 éve élek nyelvterületen. Először Magyarországon dolgoztam, nyelviskolákban illetve nemzetközi cégeknél, majd 2013-tól Nagy Britanniában, az OISE-nél (Oxford Intensive School of English) (http://www.oise.com/oxford-school) tanítottam angolt 3 évig. Itt az általános nyelv tanításán kívül nyelvvizsga felkészítést is végeztünk, valamint projecteket vezettünk (business, ujságirás, kreatív írás, dráma, kommunikáció). 2016-ban egy évig ismét Magyarországon dolgoztam a Katedra Nyelviskolában, céges tanfolyamokat és nyelviskolai kurzusokat is vezetve. 2017 júniusában költöztem az USA-ba, es azóta online adok órákat. Eddig több, mint 25 különféle nációt tanítottam angolra :-)! Nagy kiváltságnak tartom, hogy ilyen széleskörű tapasztalatra tehettem szert, mind a kultúrák, mind pedig a különféle egyéniségek és korosztályok terén mert így meg tudom találni a kulcsot mindenkihez. Elsősorban az IELTS és Cambridge nyelvvizsgákra való hatékony felkészítésre specializálódtam, de egyéb vizsgákat is vállalok.
A CELTA képesítés során azt tanuljuk meg, hogyan tanítsunk angolt angolul már kezdő szinttől fogva. Az óráimon tehát csak angolul beszélünk, kivéve ha a nyelvtanuló kifejezetten igényli a magyar nyelvű magyarázatokat. Profi szintfelmérés után ingyenes próbaóra keretében beszéljük meg a diák céljait és igényeit. Audiovizuális online anyagokat küldök, melyeket az órán dolgozunk fel, illetve tankonyvet is hasznalunk.

KLINIKAK! Specifikus fejlesztő kilinkákat is tartok, melyek célja egy egy nyelvtani terület letisztázása, es alapos begyakorlása, mint irásban, mind pedig szóban.

Az angol nyelv tanításán kívül foglalkozom az angolszász kultúra átadásával, országismerettel, és coachinggal is (hatékony tanulás, kulcs a magabiztos szobeli es irasbeli kommunikaciohoz, egyéni problémák megbeszélése).

Mivel külföldön élek, én magam is folyton fejlődöm, igy tőlem az élő, naprakész nyelvet lehet elsajátítani, nem azt a kissé merev és könyvizű angolt, amit a tankönyvek kínálnak.

Azt gondolom, hogy tanítás nem létezik, csak tanulás, melynek során a tanár vezeti és segíti a tanulót. Mindez pedig csak akkor működik, ha a tanuló bízik a tanárban és jól érzi magát az órákon! Remelem kiérdemlem a bizalmadat!

Sokat fogunk beszélni és remélhetőleg sokat is nevetünk!

Szeretettel várok mindenkit!

Niké

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

11 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 50 perc / fő
3 fő részére 2800 Ft / 50 perc / fő
4 fő részére 2200 Ft / 50 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Prezentációs készség fejlesztése, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Czinkóczi Beáta értékelése

Értékelés időpontja: 2024 március 23
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Megerősíteni tudom a korábbi értékeléseket! Niké tapasztalt, hozzáértő tanár, ami mellett közvetlen, nyitott személyisége nagyszerű órákat eredményez. Érthető, jól strukturált nyelvtani magyarázatokkal látott el, az írásbeli feladatokat, esszéket gondosan ellenőrizte és alaposan átbeszéltük. Emellett változatos, gondolatébresztő témákról beszélgettünk, amik által nem csak a nyelvhasználatot tudtam gyakorolni, de szélesedett a látóköröm is. Őszintén és támogatóan vezet előre a fejlődésben, felismeri a területet, amin erősíteni kell, arra fókuszt helyezve. Az óráinknak köszönhetően sikeres Cambridge C1 nyelvvizsgát tettem le. Legjobb angol tanár, akinél valaha tanultam, csak ajánlani tudom! :)

Niké reakciója: Kedves Bea, nagyon koszonom a pozitiv visszajelzest es nagyon orulok, hogy ugy erzed, tobbet is tudtam nyujtani pusztan az angol nyelv csiszolasan... Nagyon buszke vagyok Rad, de igazabol Te lehetsz buszke onmagadra. Kemenyen megdolgoztal a sikerert es legyozted magad, ahol kellett. Kivanok magamnak meg sok olyan tanitvanyt, mint Te, Neked pedig tovabbi sok sikert es az almaid valora valtasat!
 

Szombati Szabina értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niké személyében egy csodálatos tanárra lelsz majd!! Az órái felhőtlenek, rengeteget segít, hogy óráról órára magabiztosabb nyelvhasználó lehessen az ember. Egy-egy társalgást SOSE szakít közbe az adott időtartam lejártával. Bármilyen téma merül fel biztosan választ kapsz a kérdésedre. Logikusan magyaráz el egy-egy nyelvtani témát. Rendkívül intelligens, széles látókörű, brutálisan rugalmas, csodálatos ember. Csak ajánlani tudom!

Niké reakciója: Kedves Szabina, nagyon koszonom ezt a kituno ertekelest, igazan megtisztelo. Az olyan rendkivul erdeklodo, nyitott, kemenyen dolgozo es sokoldalu diak, mint Te, a legjobbat hozza ki nem csak onmagabol hanem a tanarabol is. Sajnalom, hogy nem tudod folytatni az orakat, nagyon szerettelek tanitani. Raadasul Te voltal az egyetlen diakom, akivel meg tudtam vitatni az NFL-t is! :-) (Go Packers, actually for me this season!) Nagyon sok sikert kivanok Neked a jovore, kivanom hogy valora tudd valtani az osszes ambiciodat!
 

Horváth Brigitta értékelése

Értékelés időpontja: 2021 november 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nikét kiváló tanárnak tartom és csak ajánlani tudom. Számomra a társalgás volt a legfontosabb az órákon, így minden órára az érdeklődésemnek megfelelő érdekes, releváns témákat hozott. A házi feladatok is kifejezetten élvezetesek voltak. A nyelvtani magyarázatai érthetőek, sok-sok példával vezet rá a helyes nyelvhasználatra. Sokat fejlődtem az órái által. A tanári kvalitásai mellett nagyszerű embernek is tartom.

Niké reakciója: Kedves Brigi, koszonom az ertekelest! Mindig orom az ora olyan motivalt diakkal, mint Te. Nagyon orulok, hogy hasznosnak talaltad az orakat egyutt toltott idot es elvezted is orakat. Tovabbi sok sikert kivanok Neked! Koszonom, hogy megtiszteltel a bizalmaddal!
 

Siklósi Kata értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nikétől 4 hónapon keresztül vettem IELTS felkészítő órákat, főleg Writing és Speaking szekciókra koncentráltunk. Szakmai felkészültsége páratlan. Az IELTS vizsga során a Writing szintugrásban nagyon sokat segített a szakértelmével és tapasztalatával. A tanulás során szükség esetén nyelvtani összefoglalókat is tartott. Speaking résznél segített a céltudatos, összefüggő kifejezőképességre való törekvésben. Ezen kívül egy kedves, megértő és humoros tanárnő, akivel élvezetesek az órák. Időpont szempontjából is nagyon rugalmas. A Skype-pal nem volt probléma, online is olyan érzés volt mintha egymás mellett ülnénk. A Google Classroom felületet először használtam, de kiválónak bizonyult a szememben. A fizetési módszer is korrekt. Nagyon meg vagyok elégedve Nikével, csak ajánlani tudom mindenkinek, és köszönöm a segítségét.

Niké reakciója: Kedves Kata, nagyon köszönöm az értékelést! Mint mindig, most is csak azt monhatom, hogy én csak segítö vagyok, a siker kulcsa a diák kezében van. Nagyon jó volt téged tanítani, mert nyitott voltál az újra és hajlandó voltál mindent megtenni a sikerért! Nagyon büszke vagyok rád! Kívánom, hogy minden vágyad ugtanígy teljesüljön! Köszönöm, hogy taníthattalak!
 

Szécsi Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint fél éve veszek órákat Nikétől teljesen kezdőként. Nagyon meg vagyok vele elégedve, sok türelme van a kezdő felnőttekhez is. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Niké reakciója: Kedves Tibor, köszönöm a pozitív értékelést, örülök, hogy hasznosnak találod az órákat! A türelem része a tanár munkájának! Köszönöm a kitartásodat! :-)
 

Varga Gabriella értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niké egy éven keresztül volt az angoltanárom heti rendszerességgel, hogy felkészüljek az IELTS vizsgára. Nagyon élveztem az óráinkat, mert amellett, hogy nagyon érthetően es jól magyaráz, még a hangulatunk is mindig vidám volt. Emberileg is sokat kaptam tőle, mert nagyon tájékozott, nyitott és érzékeny a világ dolgaival kapcsolatban, így őszinte beszélgetéseink sok szempontból inspiráltak.

Niké reakciója: Kedves Gabi, örömmel és sikerélménnyel tölt el, hogy így élted meg az óráinkat! Azt gondolom, hogy a nyelvtanítás nem korlátozódhat csupán bizonyos mennyiségű nyelvtan és bizonyos számú szó átadására! A hangulatot egy nyelvórán mindkét ember formálja, és őszintén csodáltam az érdeklődésedet és szorgalmadat amit egy embert próbáló időszakban tanusítottál! Sok sikert kívánik a jövőben is!
 

Hável László értékelése

Értékelés időpontja: 2017 augusztus 30
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2017 januárjától voltam a "diákja" sajnos csak egy fél évet. Magas szintű tudás és felkészültség,rendkívüli hangulat jellemezte az órákat. Egy 10-es skálán 11-es érdemelne. Nem csak nyelvet tanulsz, a vele járó kultúrába is belátást nyersz,így kap értelmet mind az amit tanulsz. Jaa és nem megy el a merszed, ha meg kell szólalni :)

Niké reakciója: Kedves Laci, "kissé" megkésve, de hálásan köszönöm az értékelést! Jó érzés, hogy hasznos volt a tanfolyam és még jól is érezted magad! Sajnos a fizikai távolság közénk állt, de remélem azóta is töretlenül fejlődsz! Sok sikert!