Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKoós Niké 3300 Ft / 45 perc

Koós Niké angol tanár

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 25 év

Végzettség: Főiskola, CELTA

Foglalkozás: Angoltanár

Bemutatkozás

Sok szeretettel üdvözlök minden keresőt! :-)

Nagy tapasztalattal rendelkező angoltanár vagyok, CELTA (nemzetközi angoltanári) képesítéssel. Először Magyarországon dolgoztam, majd 2013-tól 3 évig éltem Nagy Britanniában, ahol az OISE-nél (http://www.oise.com/oxford-school) tanítottam angolt. 2017 júniusában költöztem az USA-ba, azóta kizárólag onlie adok órákat. Eddig több, mint 25 különféle nációt tanítottam angolra :-)!
A CELTA képesítés arra készít fel, hogyan tanítsunk angolt angolul már kezdő szinttől fogva. Az óráimon tehát csak angolul beszélünk, kivéve ha a nyelvtanuló kifejezetten igényli a magyar nyelvű magyarázatokat. Az órák Skypon zajlanak, profi szintfelmérés és célállítás után, teljesen a diák időbeosztásához és igényeihez igazodva. Az audiovizális anyagokat előre elküldöm, az órán pedig feldogozzuk. Az angol nyelv tanításán kívül foglalkozom az angolszász kultúra átadásával, nyelvvizsga felkészítéssel és coachinggal is ("Hogyan tanuljunk hatékonyan?")
Gyakorlás céljából, illetve hogy lássuk közös munkánk mennyire eredményes, rendszeresen tesztet írunk.
Az első óra ingyenes :-) Indokolt esetben ösztöndíjat biztosítok.

Azt gondolom, hogy tanítás nem létezik, csak tanulás, melynek során a tanár vezeti és segíti a tanulót. Mindez pedig csak akkor működik, ha a tanuló bízik a tanárban és jól érzi magát az órákon! Szóval sokat beszélünk és remélhetőleg sokat is nevetünk!

Nézzetek körül kétnyelvű honlapunkon is: https://www.englishonlinecoaching.com/fooldal

Szeretettel várok mindenkit!

Niké

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

4 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 2300 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 1900 Ft / 45 perc / fő
4 fő részére 1500 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szécsi Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint fél éve veszek órákat Nikétől teljesen kezdőként. Nagyon meg vagyok vele elégedve, sok türelme van a kezdő felnőttekhez is. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Niké reakciója: Kedves Tibor, köszönöm a pozitív értékelést, örülök, hogy hasznosnak találod az órákat! A türelem része a tanár munkájának! Köszönöm a kitartásodat! :-)
 

Varga Gabriella értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niké egy éven keresztül volt az angoltanárom heti rendszerességgel, hogy felkészüljek az IELTS vizsgára. Nagyon élveztem az óráinkat, mert amellett, hogy nagyon érthetően es jól magyaráz, még a hangulatunk is mindig vidám volt. Emberileg is sokat kaptam tőle, mert nagyon tájékozott, nyitott és érzékeny a világ dolgaival kapcsolatban, így őszinte beszélgetéseink sok szempontból inspiráltak.

Niké reakciója: Kedves Gabi, örömmel és sikerélménnyel tölt el, hogy így élted meg az óráinkat! Azt gondolom, hogy a nyelvtanítás nem korlátozódhat csupán bizonyos mennyiségű nyelvtan és bizonyos számú szó átadására! A hangulatot egy nyelvórán mindkét ember formálja, és őszintén csodáltam az érdeklődésedet és szorgalmadat amit egy embert próbáló időszakban tanusítottál! Sok sikert kívánik a jövőben is!
 

Hável László értékelése

Értékelés időpontja: 2017 augusztus 30
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2017 januárjától voltam a "diákja" sajnos csak egy fél évet. Magas szintű tudás és felkészültség,rendkívüli hangulat jellemezte az órákat. Egy 10-es skálán 11-es érdemelne. Nem csak nyelvet tanulsz, a vele járó kultúrába is belátást nyersz,így kap értelmet mind az amit tanulsz. Jaa és nem megy el a merszed, ha meg kell szólalni :)

Niké reakciója: Kedves Laci, "kissé" megkésve, de hálásan köszönöm az értékelést! Jó érzés, hogy hasznos volt a tanfolyam és még jól is érezted magad! Sajnos a fizikai távolság közénk állt, de remélem azóta is töretlenül fejlődsz! Sok sikert!