Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKoppány-Babos Erika 4000 Ft / 60 perc

Koppány-Babos Erika angol tanár

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06706256277

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Kor: 42 éves

Bemutatkozás

Kedves leendő nyelvtanuló! Több mint húsz éves iskolai és magántanári tapasztalattal vállalok angol tanítást skype-n. Tanítottam általános iskolában és gimnáziumban is. Szívesen tanítok minden korosztályt, akár kicsit, akár nagyot. Beszédcentrikus óráktól a nyelvvizsgáig. Délelőtti és délutáni órák is lehetségesek akár rugalmas időbeosztással. Várom jelentkezésedet egy ingyenes próbaórára!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.