Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKovács Beáta 6000 Ft / 45 perc

Kovács Beáta angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 30 év

Végzettség: Angol nyelvtanár, nyelvi coach

Foglalkozás: Angol nyelvtanár, nyelvi coach

Facebook oldal: https://www.facebook.com/kovacsbeata

Weboldal: www.angolnyelvsikeresen.hu

Bemutatkozás

Szeretnél felszabadultan, stresszmentesen kommunikálni angolul? Jó lenne végre úgy tanulni, hogy kizárólag csak számodra hasznos dolgokkal foglalkozol?
A személyre szabott oktatás során nem csak a tananyagot alakítom igényeid szerint, hanem azt is figyelembe vesszük, hogy Te milyen módszerrel tanulsz a leghatékonyabban.
Coaching szemléletű nyelvoktatás során gyorsabban jutsz el nyelvi célodhoz és garantáltan a Te tempódban fogsz tanulni. A coach szó edzőt jelent, azaz én, mint nyelvi coach úgy foglak támogatni nyelvi célod elérésében, mint ahogyan a sportban egy edző támogatja tanítványát.
30 év nyelvoktatási gyakorlattal rendelkező diplomás angol nyelvtanár és kvalifikált nyelvi coach vagyok. Nagy gyakorlatom van az általános és üzleti angol nyelv, a nyelvvizsga és érettségi felkészítés, valamint az állásinterjú tréningek terén egyaránt.
Szeretek utazni, jártam már Angliában, Kanadában és az USÁ-ban többször is, az angolszász kultúra szerelmese vagyok. :-)
Könnyen megtalálom a hangot az emberekkel. Bármilyen területen is dolgozol, a számodra érdekes témákról szívesen beszélgetek Veled angolul, nyitott, érdeklődő vagyok. Ha jó hangulatú és egyben hasznos, tartalmas angolórára vágysz, keress bátran, segítek elérni a nyelvi célodat! Amennyiben rövid távú célod van és csak néhány alkalomra lenne szükséged, hogy felturbózd a tudásodat állásinterjúra vagy vizsgára, akkor nyelvi coaching-ra tudsz jönni hozzám.
Látogass el honlapomra további részletekért: www.angolnyelvsikeresen.hu
Szeretettel várom jelentkezésed!
e-mail: info@angolnyelvsikeresen.hu
tel: 06/70/2288052

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Mindfulness a nyelvtanulásban, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Prezentációs készség fejlesztése, Saját tananyag, Személyre szabott oktatás, Tárgyalásra felkészítés

Szaknyelv: üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Euroexam

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.