Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKozma Zsófia Rebeka 5000 Ft / 60 perc

Kozma Zsófia Rebeka angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: BA in Theater - CUNY Hunter College

Foglalkozás: angoltanár, színházi rendezőasszisztens, színész

Kor: 28 éves

Bemutatkozás

Nyelvvizsga felkészítést és személyre szabott órákat is tartok, dinamikus és beszédközpontú kulcsszóval! Amerikában diplomáztam színház szakon 2019 júniusában és CELTA angoltanári képzést végeztem 2016-ban. Beszélek franciául, spanyolul és éppen németül tanulok. A kitűzött cél felé haladást tartom szem előtt, legyen az nyelvvizsga vagy külföldi egyetem. Drámapedagógiai tés színészi tapasztalataim miatt interaktív, játékos és dinamikus órákat tartok. A CELTA kurzus tanítási módszerét is használom, így első alkalomtól angolul folyik az óra. A lemondási idő rugalmas, de mindenképpen bepótoljuk a hétre megbeszélt óraszámot. Most csak online csoportos órákat tartok.

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 4500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 5000 Ft / 90 perc / fő
4 fő részére 4500 Ft / 90 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tudományos szövegírás

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Gombos Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak pár hónapja tanulok angolul Zsófival, mégis nagy mértékben fejlődtek mind a verbális mind az íráskészségeim. Az órai feladatok interaktívak és teljesen személyre szabottak. Emlékszem még év közben egy történelem tz-re próbáltam felkészülni, (kezdetben sikertelenül). Majd ahogy ezt megtudta rögtön a témához kapcsolódó feladatokat, és olvasmányokat küldött és együtt tanultunk a dolgozatra. Természetesen mindezt angolul. Ajánlom mindenkinek aki egy lelkes segítőkész tanárt keres!