Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKozma Zsófia Rebeka 5000 Ft / 60 perc

Kozma Zsófia Rebeka angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: BA in Theater - CUNY Hunter College

Foglalkozás: angoltanár, diák

Kor: 26 éves

Bemutatkozás

Amerikában diplomáztam színház szakon 2019 júniusában és CELTA angoltanári képzést végeztem 2016-ban. Nyelvvizsga felkészítést és személyre szabott órákat is tartok, dinamikus és beszédközpontú kulcsszóval! A kitűzött cél felé haladást tartom szem előtt, legyen az nyelvvizsga vagy külföldi egyetem. Drámapedagógiai tapasztalataimból kifolyólag rendkívül változatos és élménydús órákat szoktam tartani. A CELTA kurzus tanítási módszerét is használom, így első alkalomtól angolul folyik az óra. Házhoz is megyek a belvárosi kerületekben vagy a II. kerületben, de otthon is tartok órát. A lemondási idő rugalmas, de mindenképpen bepótoljuk a hétre megbeszélt óraszámot.

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület
Házhoz megy 1., 2., 5., 6., 7., 8., 9., 12. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tudományos szövegírás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült önről értékelés.