Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKurucz Attila 5000 Ft / 60 perc

Kurucz Attila angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 33 év

Végzettség: Angol-történelem középiskolai tanár

Foglalkozás: Angoltanár

Kor: 53 éves

Bemutatkozás

Az ELTE Tanárképző Főiskolán végeztem 1993-ban angol-történelem szakon Budapesten. Már a főiskola elején elkezdtem magánórákat adni és nyelviskolában dolgozni. Később elvégeztem az ELTE BTK mesterképzéseit is angol és történelem szakon 1998-ban, és középiskolai tanár végzettséget szereztem. Mivel szeretek utazni, 2001-ben Tajvanon vállaltam angoltanítást. Azóta itt élek, és kínaiul tanulok, valamint harcművészettel és csigonggal foglalkozom. Ismerőseim jó része angol anyanyelvű, ami alkalmat biztosít arra, hogy saját nyelvi készségem jó karban tartsam.

Nyelvtanításom egyik alapeleme a rendszeresség: nagy figyelmet fordítok arra, hogy a nyelvtanuló megértse, hogyan épülnek egymásra a nyelvi elemek és a nyelvtan. Óráim vázát a beszédfejlesztés alkotja: irányított, félig kötött, és végül kötetlen beszélgetések során gyakoroljuk be a szókincset és a nyelvtant. Egyik kedvelt területem a kiejtés. Sokan úgy gondolják, hogy az angol szavak kiejtése esetleges, amit kell tanulni, és kész. Ez sok esetben így is van, de kevesen tudják, hogy vannak egyszerű szabályok, amelyeket kis odafigyeléssel könnyen alkalmazhatunk.

A négy nyelvi készség: olvasás, írás, megértés és beszédkészség fejlesztése mellett bármi másra is külön figyelmet fordíthatunk: vidám hangulatú, de mégis komoly beszélgetésre, szövegértésre, és vállalok felkészítést külföldi munkára és egyéb másra is. Korrepetálást és vizsgákra való felkészítést is végzek: sok részletet ismerek, amit a szóbeli és írásbeli vizsgákon előszeretettel kérdeznek.

Általában hagyományos angolt tanítok, de tisztában vagyok az új trendekkel a szókincsben és az angol nyelvben általában, amire fel szoktam hívni a figyelmet.

10 éves kor felett bármilyen korosztályt tanítok. Emailben kérdéseikre szívesen válaszolok.
Óráimat online tartom.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

23 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Akcentus javítás énekeseknek, Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítás, Fordítói felkészítés, Íráskészség fejlesztése, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Mindfulness a nyelvtanulásban, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi mentorálás, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Saját tananyag, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tárgyalásra felkészítés, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Célnyelvi civilizáció, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Szaknyelv: idegenvezetés

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Corvinus

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.