Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKurucz Krisztina 6000 Ft / 45 perc

Kurucz Krisztina angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: ELTE-BTK angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár MA

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Kor: 40 éves

Weboldal: https://angolkrisztaval.mozello.com/

Bemutatkozás

Gyere, beszélgessünk és tanuljunk együtt vidáman, könnyedén, stresszmentesen!

- Nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz?
- Az angol nyelvtan egy káosz a fejedben?
- Vagy sosem mertél megszólalni angolul?
No stress, you can do it!! :)
Angol nyelvtanári mesterdiplomával, 20 éves tanítási és külföldi tapasztalattal, magabiztos angoltudást nyújtok motiváló, baráti hangulatú óráimon.
Ingyenes próbaóra!

2012-ben végeztem az ELTE-BTK-n angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként, majd 1 évet töltöttem anyanyelvi környezetben, Torontoban. Amerikai angolt beszélek, de az óráimon mindig megbeszéljük mind a brit mind az amerikai verziókat és különbségeket szókincsben, kiejtésben, nyelvtanban egyaránt.

20 éve foglalkozom angol tanítással magántanárként, 2017-ig pedig az Euro Nyelviskola tanárjaként is dolgoztam. Ma már kizárólag magánórákat adok, mert azt tartom a leghatékonyabbnak, ha mindenkire személyre szabottan, külön figyelmet fordíthatok, így óráimat mindig igyekszem tanulóim egyéni igényeihez igazítani.

Jelenleg fő profilom a fiatal felnőttek nyelvvizsga felkészítése, középiskolások érettségire való felkészítése, valamint középfok feletti tanulók szintentartása, nyelvi készségeik továbbfejlesztése.

De bármilyen célból is keresnek meg tanulóim, egy dolog minden órámon fix, ez pedig a beszédkészség fejlesztésére fektetett hangsúly. Emellett szükség esetén világos, átlátható, több oldalról megközelített nyelvtani magyarázataimmal pikkpakk helyreteszem a fejekben az összekuszálódott szálakat. :)

Akár nyelvvizsga (EUROexam, Origo, BME, LanguageCert stb) vagy érettségi felkészítésre van szükséged, esetleg munkahelyed miatt, vagy külfödre költözés, utazás céljából érzed szükségét beszédkészséged, nyelvtanod fejlesztésének, keress bátran és próbáld ki milyen nálam egy kávézós, közvetlenül beszélgetős, baráti hangulatú, 100%-ban stresszmentes angol óra!

Óradíjam 6000 ft/45 perc és alkalmanként min. 2x45 perces órákat vállalok.
Az első alkalom egy 30 perces ingyenes bemutatkozó beszélgetős óra, gyere és próbáld ki! :)

Üzleti/gazdasági/egyéb szaknyelveket NEM tanítok!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Fordítás, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Személyre szabott oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, DExam, Euroexam, Pannon, Origó, Corvinus, LanguageCert, társalKODÓ, telc, IELTS, PTE General

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Fenyvesi Emili értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok :) Egy sikeres B2-es nyelvvizsga és egy 97%-os előrehozott angol érettségi, majd egy évvel később egy 78%-os emelt szintű érettségi után bátran merem kijelenteni, hogy Kriszta az a tanár, aki tényleg arra törekszik, hogy a legjobb tudásod tudd elsajátítani, ezt a sokszor bonyulultnak hitt nyelvet. :) Az órák mindig gördülékenyen zajlottak, arról nem is beszélve, hogy mennyit nevettünk közösen. Ő volt az a tanár, aki nem csak a nyelvtani szabályokat és azokat a bizonyos "fancy" szavakat és kifejezéseket tanította meg, hanem akivel egy fárasztó nap után "elmentünk kávézni"(igaz, hogy csak virtuálisan). Már a legelső közös óránkon is nagyon szimpatikus és összeszedett volt, ezt tetszett meg benne igazán. A későbbiekben be is bizonyosodott, hogy tényleg mindig felkészülten ül be az órára és a legjobb tudása szerint adja át az anyagot. Sosem éreztem magam feszélyezve az óráin, sőt a végére egy nagyon közvetlen kapcsolat alakult ki köztünk. Végtelenül hálás vagyok a munkájáért és persze a rengeteg bíztatásért is. Őszintén ajánlom őt mindenkinek, aki egy vagány és rendkívül nagy tudással rendelkező tanárt szeretne. :) love u <3

Kovács Alexa értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Éveken keresztül nehézséget okozott számomra, hogy megszólaljak angolul. Hiába tanultam meg a szavakat és a nyelvtani részeket, ha beszélgetésre került a sor a szavak szó szerint a torkomon akadtak. Tavaly határoztam el, hogy ez így nem mehet tovább. Ekkor találtam rá Krisztára. Kriszta órái tényleg beszédcentrikusak. Az az igazság, hogy eleinte szkeptikus voltam magammal szemben. Nem tudtam elképzelni, hogy 90 percen keresztül képes vagyok folyamatosan angolul beszélgetni. Aztán egymás után jöttek az alkalmak, és azt vettem észre, hogy sikerült. Újra és újra és újra. A 90 percek annyira gyorsan elteltek, hogy magam is meglepődtem. Nagyon sokat segített, hogy Krisztán látszódott mennyire szereti az angol nyelvet. Rajongása rám is átragadt. Az órák során hagyta, hogy beszéljek, nem szólt folyamatosan közbe, ha hibáztam. Természetesen később átbeszéltük, hogy mire kellene figyelnem, de nem a hibáimra voltak kiélezve az órák, hanem arra, hogy tényleg élvezzem a tanulást. Nagyon szerettem az izgalmas házi feladatokat is, ezért nem éreztem magam miattuk túlterhelve. Mindezeken kívül a leghálásabb azért vagyok, mert Kriszta segítségével és bátorításával az önbizalmam rendkívül sokat nőtt. A legutóbbi külföldi nyaralásom során éreztem a legjobban a változást. Már nem törekedtem arra, hogy minimálisra fogjam a kommunikációt, hanem hosszabb beszélgetésekben is részt vettem angolul. Felemelő érzés volt. Nem tudom elmondani mennyire hálás vagyok ezért Krisztának! Köszönöm!!

Pacsmag Regina értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon gördülékenyen kommunikáltunk már az elejétől kedzve. Tényleg figyel a tanuló igényeire, motivál és egy idő után annyira feloszlatta bennem az angol megszólalástól való rettegésem, hogy észre sem vettem!! Nagyon jól magyaráz, nemcsak nyelvvizsgára készít, az órái után az életben is tudni fogod használni az angolt! Hálás vagyok, hogy azonnal elvállalt a szoros határidő ellenére is, és belevágtunk a felkészülésbe. 2 hónap alatt többet fejlődtem (heti 2 órában), mint azt elterveztem! Jelenleg is a diákja vagyok, bár nem a tipikusan tanár-diák viszonyra épít, sokkal inkább olyan mintha egy barátnőmmel tanulnék, ezért is szerettem meg vele nagyon az angolt! Csak ajánlani tudom! :)

Váradi Richárd értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kriszta egy rendkívül jó tanár, aki nem követel, inkább fejleszt. Mindösszesen 11 hónap alatt sikerült közösen eljutnunk egy rossz alapokkal rendelkező angol tudásból egy középfokú angol nyelvvizsgáig. Mindezt annak tudom be, hogy a jókedvű órák felszabadítottak és oldott hangulatot teremtett Kriszta, aki nem szigorúan állt a tanításhoz, mivel a szavaival élve: "nem nekem tanulsz, hanem magadnak". Játszva, feladatokkal tanít és figyel a diákjaira. Mindenről lehet vele beszélni (leginkább angolul :P ). Csak ajánlani tudom, ha egy vagány, igényes tanárt keresel, aki nem csak tanít, de fel is készít a nyelvvizsgára/mindennapos használatára az angol nyelvnek.

Dancs István értékelése

Értékelés időpontja: 2017 szeptember 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kriszta nyelviskolában tanított közel egy évig. Érthető, logikus és baromi oldott hangulatú órák voltak. Tud figyelni arra, hogy a félénk is fejlődjön, és a csoport ásza se butuljon. Én a tizedszer újrakezdő típus vagyok, és tanár, ami a legrosszabb, mégis klasszul motivált. Jó tanár és kész.

Ràcz Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2017 augusztus 22
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Boldog vagyok, hogy Krisztàt vàlasztottam! Beszédcentrikus órâi vidàm környezetben zajlanak. A nyelvtani szabàlyokat logikusan és érthetően magyaràzza. Èn kezdő vagyok, de màr most sokat beszèltet. Szìvből ajànlom mindenkinek!

Ormándi Adri értékelése

Értékelés időpontja: 2017 augusztus 22
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagy szerencsém volt, hogy itt rátaláltam. Tekintve, hogy én nem nyelvvizsgára készülök, hanem egy mindennapi életben is használható nyelvtudást szeretnék, ennek megfelelően alakítja a tananyagom. Érthetően, logikusan magyaráz. Amit már tudok azzal feleslegesen nem húzzuk az időt csak, hogy pörögjön az óradíj, azt gyakoroljuk ami nem megy. Bátran ajánlom mindenkinek...

Bischoff Kitti értékelése

Értékelés időpontja: 2017 április 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves és türelmes tanár! Az órák jó hangulatban telnek és jól magyarázza a nyelvtant!:) Sajnálom, hogy nem találkoztunk korábban! Bátran ajánlom mindenkinek!