Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKurucz Krisztina 3000 Ft / 45 perc

Kurucz Krisztina angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 14 év

Végzettség: ELTE-BTK angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár MA

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Kor: 34 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/krisztina.kurucz.58

Bemutatkozás

2012-ben végeztem az ELTE-BTK-n angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként, majd 1 évet töltöttem anyanyelvi környezetben, Torontoban. Amerikai angolt beszélek, de az óráimon mindig megbeszéljük mind a brit mind az amerikai verziókat és különbségeket szókincsben, kiejtésben, nyelvtanban egyaránt.

14 éve foglalkozom angol tanítással magántanárként, illetve 2015 január óta az Euro Nyelviskola tanárjaként dolgozom. Óráimat mindig igyekszem tanulóim egyéni igényeihez igazítani, legyen szó beszédkészség fejlesztésről vagy nyelvtani rendszerezésről.

Akár érettségi vagy nyelvvizsga miatt van szükséged az angolra, akár munkahelyen, külföldi munkához, utazáshoz vagy csak hobbiból, megtalálom a számodra legjobb módszert a felkészülésre és gyakorlásra. Nálam már kezdő szinttől mindenki megtapasztalhatja hogy TUD angolul beszélni! :)

Oktatás helyszíne

kávézó, bevásárlóközpont, gyorsétterem stb 1., 2., 5., 6., 7., 8., 11. kerületek egyes részein megbeszélés szerint
Házhoz megy 1., 2., 5., 6., 7., 8., 11. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Dancs István értékelése

Értékelés időpontja: 2017 szeptember 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kriszta nyelviskolában tanított közel egy évig. Érthető, logikus és baromi oldott hangulatú órák voltak. Tud figyelni arra, hogy a félénk is fejlődjön, és a csoport ásza se butuljon. Én a tizedszer újrakezdő típus vagyok, és tanár, ami a legrosszabb, mégis klasszul motivált. Jó tanár és kész.

Ràcz Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2017 augusztus 22
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Boldog vagyok, hogy Krisztàt vàlasztottam! Beszédcentrikus órâi vidàm környezetben zajlanak. A nyelvtani szabàlyokat logikusan és érthetően magyaràzza. Èn kezdő vagyok, de màr most sokat beszèltet. Szìvből ajànlom mindenkinek!

Ormándi Adri értékelése

Értékelés időpontja: 2017 augusztus 22
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagy szerencsém volt, hogy itt rátaláltam. Tekintve, hogy én nem nyelvvizsgára készülök, hanem egy mindennapi életben is használható nyelvtudást szeretnék, ennek megfelelően alakítja a tananyagom. Érthetően, logikusan magyaráz. Amit már tudok azzal feleslegesen nem húzzuk az időt csak, hogy pörögjön az óradíj, azt gyakoroljuk ami nem megy. Bátran ajánlom mindenkinek...

Bischoff Kitti értékelése

Értékelés időpontja: 2017 április 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves és türelmes tanár! Az órák jó hangulatban telnek és jól magyarázza a nyelvtant!:) Sajnálom, hogy nem találkoztunk korábban! Bátran ajánlom mindenkinek!