Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKuti Gergely 6500 Ft / 60 perc

Kuti Gergely angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Végzettség: Diploma

Foglalkozás: Angol tanár

Kor: 36 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/gergely.kuti.bjzor/

Bemutatkozás

Kedves Nyelvtanuló!

Ha eddig csak magoltad, gyere el hozzám, és értsd meg velem könnyedén! :)

Több éves magántanári tapasztalattal rendelkezem, továbbá előtte éveken át multinacionális, angol munkanyelvű környezetben dolgoztam.
Úgy gondolom, hogy a nyelvet úgy lehet elsajátítani ha megszeretjük és sokat használjuk, merünk beszélgetni és kérdezni - az órákon nálam ezt bátran megteheted, miközben az egyik legismertebb nemzetközi könyvből, videókkal és újságcikkekkel dolgozunk majd, melyeket digitális formában biztosítom számodra.

Teljesen kezdőtől a felsőfokig tanítok, a felkészítést vállalom:
- munkavállaláshoz szükséges nyelvtudás megszerzésére
- nyelvvizsgára és érettségire
- állásinterjúra (CV átnézése + próbainterjú) és üzleti angolra (HR, IT, általános gazdasági szaknyelv)

Várom jelentkezésed!

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület, Megközelíthető a Pillangó utcai metró megállótól 10 perc sétával

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: gazdasági, HR, IT

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kalicz Róbert értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kedves leendő Nyelvtanló! Ha eddig a részig eljutottál, hogy az értékelésemet olvasod, akkor már csak egy lépés választ el attól, hogy te is megtanulj angolul. Veled is előfordult már hogy leszólítottak az utcán, és az angolul feltette kérdésre csak annyit tudtál mondani, hogy: ,,Sorry, I don’t speak english.” majd kínos mosollyal mentél tovább, vagy az ismerősi körödben mutattak neked videókat, fényképeket angol szöveggel, amiken ők jókat nevettek te pedig egy szót sem értettél az egészből? Ha igen, akkor itt az idő ezen változtatni. Gergőhöz ajánláson keresztül jutottam el. Előtte soha nem tanultam angolul, valóban a nulláról kezdtem. Viszont ahogy haladtunk óráról, órára úgy fejlődtem, aminek az eredménye egy nyelvvizsga lett. Online tartottuk az órákat, ahol néha a technika közbeszólt, de Gergő gyorsan orvosolta a felmerülő problémát, és minden ment tovább. Amit ki szeretnék emelni, hogy pozitív személyisége van, bármilyen témáról lehet vele beszélgetni, emellett nagyon türelmes. - és sose felejti el, hogy mi volt a házi :) - Ami az időbeosztást illeti rendkívül rugalmas, ha esetleg nekem valami közbejött mindig tudtuk pótolni az elmaradt órákat. Én úgy gondolom, hogy ő mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy menjen a tanulás, a többi rajtad múlik. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Juhász Levente értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 30
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gergő segített átmenni a c1-es írásbeli nyelvvizsgán. Rendkívűl tapasztalt és lelkes segítségemre volt, órákon arra fókuszáltunk amik a hiányosságaim voltak ezért minden héten haladni tudtunk. Összeségében bárkinek aki nyelvvizsga előtt áll ajánlani tudnám a tapasztalat miatt és a jó órák miatt.

Versényi Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint 3 év közös munka után nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Korrekt, felelősség teljes és rugalmas. Legyen a cél nyelvvizsgára készülés, egy angol nyelvű állás interjú, vagy csak a társalgási szint elérése biztosan Gergővel nem lesz probléma.

Viktória Tőzsér értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

15 éves lányom tanult Gergővel - sikeres középfokú komplex nyelvvizsga lett az eredmény :) Szimpatikus, rugalmas, korrekt, gyorsan elérhető (szinte azonnal reagál az üzenetekre), türelmes tanító. Jó szívvel ajánlom!!! Remélem találkozunk még a felsőfokúnál is. Köszönöm szépen a gyerek felkészítését!

Fülöp Milán értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már majdnem egy éve kerestem fel Gergőt, mert szerettem volna megcsinálni az angol emelt szintű érettségimet, ami a segítségével sikerült is. Nagyon rugalmas, érthetően magyarázza el a dolgokat, az óra jól fel van építve és a hangulat is kiváló. Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

Gyurcsó Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Erős alapszintű tudással mentem hozzá és alig fél év után sikeres középfokú (komplex) nyelvvizsgát tettem a BME-n. Beszédközpontú órákat tart és figyel a nyelvhelyességre is. A szóbelin nagyon jó eredményt értem el. Nem mellesleg mindig örömmel mentem és élveztem az órákat. Erősen ajánlom!

Varga Anett értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Másfél éve tanulok Gergőnél, az alapoktól kezdtem.Nagyon örülök, hogy hozzá kerültem. Mindig személyre szabottan készül az órákra, és ha valami nem érthető, vagy kevésbé megy, addig gyakorlunk, amíg 100%ban nem tudom. Biztos alapokat érhettem el vele. Az óráink jó hangulatban telnek, türelmes,rugalmas, motiváló. Csak ajánlani tudom :)

Kenyeres Anett értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az elmúlt háromnegyed évben rengeteget fejlődtem Gergő által. Régebben megszólalni se mertem, most meg használom a hétköznapokban hála neki, pedig teljesen az alapoktól kezdtük. Rengeteg tanárom volt, de higgyétek el, belőle Egy van! Összehasonlíthatatlanok az órái bármilyen más órával. Csupa jókedvvel telik vele a tanulás. Rengeteget beszélgetünk angolul, sok szövegértéssel és hanganyagokkal is találkozunk, és mindenben segítőkész. A rugalmassága pedig páratlan. Csak ajánlani tudom!

Kőnig Szabolcs értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2021. májusában kerestem angol tanárt itt az oldalon és Gergő profilja volt a legszimpatikusabb. Lényegében teljesen az alapoktól kezdük a tanulást, ezért nagyon hasznos volt, hogy jól el tudja mondani és megértetni az angol neyelvet. Egy év alatt magasabb szintre jutottam mint vártam, és mivel a kitűzött cél még nincs meg, biztos hogy ez után is hozzá fogok járni. A munkám miatt nekem nagy segítség, hogy rugalmasan tudunk időpontot egyeztetni és rajta eddig még nem múlt, hogy minden héten meg tudjuk tartani az órákat.

Ruprecht Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2021. szeptembere óta tanulok Gergőnél. Nagyon nagy segtséget kaptam abban, hogy egyrészt elhiggyem, hogy nem reménytelen, hogy sikerül az angol nyelvet elsajátítom és kiemelten abban, hogy meg merjek szólalni. Inspiráló, türelmes és nagyon pozitív személyiség, akinek hatására iszonyú nagy sebességgel haladok a nyelvtanulásban. Az órák beszéd centrikusak és nagyon oldott, jó hangulatúak.Gergőt jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki egy kiváló nyelvtanárt keres.

Csizmadia Anita értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Közel egy éve tanulunk Gergővel. Az órák jó hangulatban telnek, ezzel együtt sokat tanultam. Elsődleges célom az volt, hogy a beszédkészségem javuljon, és amióta vele tanulok, sokat fejlődtem. Vele olyanok az órák, amikre szívesen jár az ember :) Állásinterjúra való felkészítésben is segített, valamint alkalmazkodik a diákok igényéhez, ami nagyon pozitív :) Ajánlom mindenkinek, aki szeretne megtanulni angolul bármilyen szinten.

Tejfel Bence értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint egy éve tanulom az angolt a Gergővel. Az alapoktól kezdtem el tanulni vele az angolt és mostanra eljutottam odáig, hogy akár külföldön is teljesen jól tudok kommunikálni. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, illetve különösen tetszik, hogy az órákon beszélgetünk is angolul. Gergő nagyon segítőkész és rugalmas bármiről is legyen szó. Én bátran tudom őt bárkinek ajánlani, hiszen én is nagyon szeretem vele az angol tanulást.

Csobai Ágnes értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint egy éve járok Gergőhöz. Nagyon jó hangulatban telnek az órák. Pozitív és inspiráló személyiség. Nevetés sosem marad el az órákon. :) Sok témában szívesen beszélgetek vele, ami nagyon motiváló tud lenni. Egyik célom az volt az angollal, hogy ne kapkodjak beszéd közben és figyeljek oda jobban nyelvtani helyességre. Gergő által sokat fejlődtem és ezért nagyon hálás vagyok. Csak ajánlani tudom, Linkedin profil szerkesztésben is hozzá fordultam tanácsért, amiben nagyon segítőkész volt. Köszi Gergő. :)

Lajos Bodó értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lassan két éve tanulok Gergővel angol nyelvet. Az eredeti célom a középfokú nyelvtudás elérése volt, amelyet azóta az ő segítségével sikerült elérnem. A szóbeli kommunikációm sokat fejlődött az első találkozásunk óta, amelyet az ő türelmének és segítő hozzáállásának köszönhetek. Jó ideje már, hogy a nyelvtan erősítését is célul tűztük ki a legkorszerűbb tananyagok használatával. Segített már munkahelyi fordításban és Linkedin profil írásában is. Az anyagot az én igényeim alapján állítjuk össze, viszont a színvonalat ő garantálja. Az órákat online tartjuk, alkalomadtán, ha nem jó az időpont rugalmasan lehet vele újat egyeztetni. Közvetlen stílusa, pozitív hozzáállása és gyakorlati angol tudása miatt folytatom nála az angol tanulást.

Süveges Andrea értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint egy éve veszek órákat Gergőtől. A családban én vagyok a 3. aki Gergőt választotta. Először lányunkat vezette el a sikeres középfokú vizsgára, utána a férjemet felső fokra. Most engem kezdőként tanít. Pozitív hangulatú órái mentesek az aktuális politikai és egyéb trendek címkézéseitől. Lényegre tör, röviden, őszintén közli, ha valami nem OK. A felesleges részeket átugorjuk, látszik, hogy nem ragaszkodik minden formasághoz. Néha lemegy egy óra anélkül, hogy követnénk a tematikát, de ilyenkor is a színes változatos kommunikációra törekszik, amiből mindenképp épülök. Ösztönös jó érzéke van a tanításhoz. Technikai eeszközöket gyorsan, hatékonyan kezeli.

Miklós Kálmán értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lányunknak volt egy sikertelen középfokú próbálkozása. Az idő sürgetett minket mert határidőre le kellett vizsgáznia iskolai követelmény volt. Gegrő felmérte a tudását és szembesített, hogy a helyzet mennyire kritikus. Nem ígért csodát! Elmondta, hogy a gyermeknek és nekünk szülőnek miben kell helytállnunk és akkor neccesen, de meglehet a vizsga. Így is volt. Épphogy elérte a szükséges szintet, de elérte. Ehhez egy nagyon módszeres rendszert kapott, eleinte heti 2 órában később heti 3 órában, hogy biztos sikerüljön megugrani a célt. Gergő nagyon sokféle eszközt használ, ettől színesek az órái. Célratörő, így nincs felesleges elidőzés olyan területen ami nem a célt szolgálja. Én magam is tanultam Gergőnél közel egy évet ezt követően. Minden tapasztalatom pozitív!

Constantino Dominik értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az órák nagyon jó hangulatban teltek és eközben rengeteget tanultam. A legnagyobb hiányosságom a beszédkézségem volt aztán a Gergő által olyan szintre jutottam, hogy ma már magabiztosan tudok társalogni akárkivel angolul.

Fodor Csilla értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gergő több mint 1 éve tanít engem. Eleinte egy projekt kapcsán készített fel, majd általános nyelvtanulással folytattuk az órákat (B2 nyelvvizsgával rendelkezem). Gergő nagyon figyelmes és segítőkész, nagyon felkészült az órákon! :) Neki és motivációjának hála nagy fejlődést értünk el közösen. Felhívja diákjai figyelmét, hogy a nyelvtanuláshoz ketten kellünk (a tanár és a diák), és segít, hogy hogyan használjuk és fejlesszük az tudásunkat, az ő támogatásával a háttérben. Hála neki megtanultam, hogyan kell valójában angolt tanulni. :) És persze nem utolsó sorban rengeteg tudást adott át nekem az elmúlt több mint 1 évben. Jó érzés tudni! :) Köszönöm Gergő és nagyon ajánlom mindenkinek!

Kristóf Pálma értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hatalmas segítséget kaptam abban, hogy meg merjek szólalni angolul, megértsem a nyelvtani részét a tanulásnak és rájöjjek, hogy még jól is érezhetem magamat közben. :) Gergő stílusa és kisugárzása egyszerre megnyugtató és kedves, mégis következetes. Az órák beosztásával kapcsolatban nagyon megértő és rugalmas volt, órán kívül is mindig el lehetett érni, ha felmerült bennem valamilyen kérdés.

Arany Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az órák nagyon beszédcentrikusak voltak és ezáltal sikerült növelni az önbizalmam, a kifejezőkészségem és nyelvtanomat is. Nagyon hálás vagyok, mert az órák jó hangulatban teltek, Gergő mindig rendkívül rugalmas volt, de a számonkérés sem maradt el, így rendben tudtunk haladni is. Mindenkinek ajánlom, aki nem begyöpösödött tanártól szeretne órákat venni és mindegy, hogy vizsgára vagy állásinterjúra készül, érteni és szeretni is szeretné az angolt.

Szarvas Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 23
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Közvetlen stílus, személyre szabott, beszédcentrikus órák, mindenképpen ajánlom. Különösen jóleső volt egy pozitívan kommunikáló tanárral dolgozni nyelvvizsga előtt. :)

Jurácsik Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Első kitűzött célom az emelt angol érettségi teljesítése volt pár hónap alatt, ami nagyon húzósnak tűnt. Gergővel sikerült jelesre teljesítenem. Az elején szigorúnak gondoltam viszont én szeretem az „őszinte” tanárokat. Végül rájöttem, hogy csak akkor szigorú, amikor kell de végtelen közvetlen, ami megkönnyíti a tanulást! További célok elérésében gondolkodom a jövőben, nyilván Gergővel.

Mikó Georgina értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 31
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Annyira elkötelezett volt, hogy még ünnepnapokon és hétvégén is vállalt, aminek meg is lett az eredménye, mert sikerült emelt szinten 5-ösre teljesítenem! Nagyon köszönöm! 🙏

Tapasztó Szilviusz értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 31
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jó tanár! Nem hátrál meg a kihivastol, az erosebb reszekbol pedig a maximumot próbálja kihozni belőled. 💯👌🏻

Tímea Volentér értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gergő a mentorom, aki nagyon sokat segített nekem eligazodni a multis környezetben. Több angolul írt írásomat is javította, segített fejleszteni az üzleti kommunikációmat mind szóban, mind írásban. Csak ajánlani tudom!

Seres Kata értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szuper tanár! Mindig felkészült, alapos, az órákat sose mondja le. Problémáim voltak a beszéddel, de a közvetlen, segítőkész stílusa rengeteget segített abban, hogy ma már bátran merjek beszélni és a munkahelyemen is megálljam a helyem.