Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLábecz Andrea 5000 Ft / 60 perc

Lábecz Andrea angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 3 év

Végzettség: Egyetemi diploma

Foglalkozás: Angol tanár

Kor: 40 éves

Bemutatkozás

Sziasztok!

Sok szeretettel várom minden olyan diák megkeresését, aki elhatározta, hogy tanulni akar, és jól szeretné beszélni az angol nyelvet.

14-ik éve élek Angliában, és bár Magyarországon tanultam angolt az iskolai éveim alatt, majd középfokú nyelvvizsgát is szereztem, mégsem sikerült eljutnom arra a szintre, hogy Angliába kerülésem első napján, ne ütközzek rögtön hatalmas akadályokba a nyelvtudásom használhatatlansága miatt.
Az itt töltött éveim alatt sikerült egy maximum pontszámot elért felsőfokú cambridge-i nyelvvizsgát, valamint egy angol nyelvtanári végzettséget szereznem, mellyel a világ bármely országában taníthatom ezt a nyelvet.

Szeretnék minél több embert megismerkedtetni az angol nyelvvel egy picit más szemszögből, egy picit másként bemutatva, mert a nyelvet tanulni KELL, de hiszem, hogy a módszerem segítségével a folyamat megkönnyíthető, és sikerül motiválnom a tanulókat a megfelelő módon, hogy a céljaikat valóban elérjék.

A nyelvvel most ismerkedőktől kezdve, a már magasabb szinteket elért diákokig, bárki jelentkezését várom, aki fejlődni szeretne.
Módszerem a diák egyéni kritériumainak megfelelően változik, de szeretem előnyben részesíteni a beszéd alapú oktatást, ami természetesen nem zárja ki a tankönyvi anyagok követését sem.

Keressetek bizalommal!

Üdvözlettel:
Andrea

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

14 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Cambridge Assessment English, DExam, Euroexam, Pannon, ECL, TIT-iXam, Origó, Corvinus, LanguageCert, társalKODÓ, iTolc, telc, IELTS, TOEIC, PTE General, TOEFL, ECCE, ECPE

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.