Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLakatos Edina 4500 Ft / 45 perc

Lakatos Edina angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36302602811

Oktatási tapasztalat: 8 év

Bemutatkozás

Kedves Nyelvtanuló,

Tanuló- és tudásközpontú, oldott hangulatú nyelvórákat keresel, melyek során az angol gyakorlati használatára koncentrálsz? Kötetlenül szeretnél kommunikálni angol nyelven?

Óráimon angolul beszélek és magyarázok a diákjaimnak, ezáltal természetes lesz számukra az angol használata, az idegen nyelven való goldolkodás. Több éves tanítási tapasztalattal és számos sikeres nyelvvizsgát tett diákkal várom megkeresésed, hogy megtervezzük nyelvi tréningprogramod, megszabjuk a megfelelő tanulási eszközöket és közös munkával elérjük a kívánt célt.

Órák lehetséges időpontjai: hétköznap reggel 7:00 és 8:00, illetve délután 18:00 és 20:00 óra között, hétvégén megbeszélés szerint.

Legyen nyelvvizsga, külföldi munka, esetleg nyelvi szintentartás az elképzelésed, keress bizalommal!

Üdvözlettel,
Edina

Oktatás helyszíne

Otthon 9. kerület

Egyéb

4 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés
Szaknyelv: üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.