Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLászló Bea 7000 Ft / 60 perc

László Bea angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: közgazdász, nyelvtanár

Foglalkozás: angol, spanyol, holland tanár

Kor: 37 éves

Bemutatkozás

Angol, spanyol és holland nyelvet is tanítok. 10 év nemzetközi nyelviskolai és magántanári gyakorlattal rendelkezem.
17 éves koromban kerültem Mexikóba egy középiskolai csereprogramnak köszönhetően, azóta járom a világot, eddig 11 országban éltem. Jelenleg is külföldön élek, ezért csak online oktatok.

Szenvedélyem a nyelvtanulás és tanítás.
Angolból és spanyolból felsőfok feletti tudással, C2-es szintű nemzetközi (Cambridge Proficiency, DELE Superior) és gazdasági/üzleti nyelvvizsgával rendelkezem, hollandból pedig B2-es szintű nyelvvizsgám van (NT2 programma II). Németül és katalánul középszinten, franciául és olaszul alapszinten beszélek.

Sok türelemmel, pozitív hozzáállással, lelkesedéssel, közvetlen, jó hangulatú, dinamikus, rugalmas és beszédközpontú órákkal igyekszem a diákjaimmal is megszerettetni az általuk választott nyelvet és kultúrát.

Az első INGYENES órán felmérem milyen szinten vagy és beszélünk arról, pontosan mit szeretnél, mik a prioritások illetve nehézségek számodra a nyelvtanulásban. Ez alapján állítom össze a személyre szabott tanulási tervet.
Nyelvtan, szókincs, kiejtés, szövegértés, folyékony beszéd vagy mind egyszerre, érettségire, nyelvvizsgára felkészülés; attól függ, mit szeretnél.

Mindig igyekszem dinamikus és élvezetes órákat tartani, az vallom, hogy minél jobban érzed magad, annál több információ ragad meg, vagyis többet tanulsz. A változatos tananyagot fontosnak tartom, a lehető legrosszabb az, ha a diák unatkozik, vagy nem motivált. Sok-sok könyvet (pdf formátumban), cikket, audio fájlt, zenét, videót, podcastot használok.

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

10 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: európai uniós, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, irodai, marketing, média és kommunikáció, pénzügyi, üzleti

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.