Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLászló Bea 5000 Ft / 60 perc

László Bea angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: közgazdász, nyelvtanár

Foglalkozás: angol, spanyol, holland tanár

Kor: 33 éves

Bemutatkozás

Angol, spanyol és holland nyelvet is tanítok. 8 év nyelviskolai és magántanári gyakorlattal rendelkezem, 3 évig Barcelonában is dolgoztam angoltanárként.
17 éves koromban kerültem Mexikóba egy középiskolai csereprogramnak köszönhetően, azóta járom a világot. Összesen több, mint tíz évet éltem külföldön. 2016 októberében költöztem haza újra.

Sok türelemmel, pozitív hozzáállással, lelkesedéssel, közvetlen, jó hangulatú, dinamikus, rugalmas és beszédközpontú órákkal igyekszem a diákjaimmal is megszerettetni az általuk választott nyelvet és kultúrát.

Az első INGYENES órán felmérem milyen szinten vagy és beszélünk arról, pontosan mit szeretnél, mik a prioritások illetve nehézségek számodra a nyelvtanulásban. Ez alapján állítom össze a személyre szabott tanulási tervet.
Nyelvtan, szókincs, kiejtés, szövegértés, folyékony beszéd vagy mind egyszerre, érettségire, nyelvvizsgára felkészülés; attól függ, mit szeretnél.

Mindig igyekszem dinamikus és élvezetes órákat tartani, az vallom, hogy minél jobban érzed magad, annál több információ ragad meg, vagyis többet tanulsz. A változatos tananyagot fontosnak tartom, a lehető legrosszabb az, ha a diák unatkozik, vagy nem motivált. Sok-sok könyvet, fénymásolatot, CD-t, zenét, videót használok.

Szenvedélyem a nyelvtanulás és tanítás.
Angolból és spanyolból felsőfok feletti tudással, C2-es szintű nemzetközi (Cambridge Proficiency, DELE Superior) és gazdasági/üzleti nyelvvizsgával rendelkezem, hollandból pedig B2-es szintű nyelvvizsgám van (NT2 programma II). Németül és katalánul középszinten, franciául és olaszul alapszinten beszélek.

A Kodály Köröndnél lakom, ott tanítok a lakásomon, illetve igény szerint a Nyugatinál, a MagNetHázban az Andrássy úton és a Corvin Plaza-ban. Házhoz sajnos nem tudok menni, nem fér bele az időmbe.

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!

Oktatás helyszíne

Otthon 6. kerület, Kodály Körönd
Corvin Plaza 8. kerület, Futó u. 37
Corvinus Egyetem 9. kerület, Fővám tér 8
MagNetHáz 6. kerület, Andrássy út 98.
Nyugati 6. kerület

Egyéb

10 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: európai uniós, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, irodai, marketing, média és kommunikáció, pénzügyi, üzleti

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.