Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLőrincz Eszter 6000 Ft / 60 perc

Lőrincz Eszter angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 12 év

Foglalkozás: Nyelvtanár

Kor: 32 éves

Bemutatkozás

* Jelenleg vállalok új diákokat *

12 év tapasztalattal és barátságos légkörrel várlak!

Kèpzett nyelvtanàrnőként, bevált módszerrel és szàmtalan elègedett tanítvànnyal a hátam mögött vállalok színvonalas nyelvòrákat Online, az otthonod kényelméből, vagy a XIV.kerületben.

Beszédközpontú, minden készség fejlesztésére fókuszáló gyakorlatias òràimat a tanulóim egyedi igényeinek, valamint egyèni tanulàsi tempòjànak megfelelően építem fel, céljaik leghatékonyabb elérése érdekében.

Választható szolgáltatások:

• korrepetàlás, fejlesztés
• érettségi felkèszítés
• általános nyelvvizsga felkèszítès (Euroexam, Language Cert, Origó, Cambridge, ECL)
•szaknyelvi nyelvvizsga felkészítés
• Business English oktatás
• felzárkóztatás
• àllásinterjú felkészítésMit nyújtok?

✅ Precizitást
✅ Szakértelmet
✅ Türelmet
✅ Barátságos, stresszmentes hangulatot

Óradíj: 6.000 Ft/60 perc


Várom megtisztelő jelentkezésed, hogy együtt sikereket érhessünk el!

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Szaknyelv: idegenforgalmi-vendéglátóipari, kereskedelmi, pénzügyi, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Cambridge Assessment English, Euroexam, Origó, iTolc, telc

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági, BGE gazdasági kommunikáció, BGE üzleti, EuroPro üzleti, Zöld Út gazdálkodási menedzsment

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Eperjesi Kata értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter nagyon kedves, segítőkész nyelvtanár. A közös óráink mindig kellemes hangulatban teltek, bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzá. Segítségének köszönhetően tettem le a Cambridge-i C1-es nyelvvizsgát. Csak ajánlani tudom!😊

Eszter reakciója: Kedves Kata! Köszönöm szépen kedves szavaidat, örömömre szolgált, hogy engem választottàl a Cambridge C1-es nyelvvizsga felkészítésre! :) További sok sikert kívánok tanulmányaidhoz!
 

Tarjányi Nóra értékelése

Értékelés időpontja: 2023 január 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter oktatási módszerével teljes mértékben meg vagyok elégedve. Előtte a tudásom minimális volt, nem mertem kommunikálni, véleményt kifejteni, hibázni, nem tudtam helyesen kiejteni a szavakat. Általa megnőtt az önbizalmam, segített kiküszöbölni a hibáim és minden kérésemre egyből hozott anyagot és megtanultuk. Nagyon hálás vagyok neki és bátran merem ajánlani őt mert a legjobb tanár akivel eddig találkoztam, barátságos és tartalmas, kommunikációval, nyelvtannal, szókinccsel teli órákat nyújt.

Móricz Csilla értékelése

Értékelés időpontja: 2022 október 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter nagyon kedves és türelmes tanár. Sok segítséget a vizsga felkészülés minden terén,de leginkább a szóbeli részén és Eszter segített hogy helyesen és magabiztosan tudjak beszélni. Emellett iszonyatosan barátságos és mindig fel készült volt minden helyzetre. Vele szereztem meg a nyelvvizsgamat amit nagyon szépen köszönök. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Szabó Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Maximálisan elégedett voltam Eszter óráival! Egy precíz, következetes, és nagyon kedves tanárt ismertem meg a személyében. Hatékonyan készültünk fel nyelvvizsgàra, és a szóbeli kommunikációt azóta is töretlenül fejlesztjük 🙂 Köszönök mindent!

Eszter reakciója: Kedves Eszter! Köszönöm az elismerő szavakat! :)
 

Murnyek Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2019 december 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Türelmes, mindig felkészült, és egyben ösztönző! Eszter segítségével szereztem meg a hőn áhított nyelvizsgàmat, szuper hatékonyan felépített óráinak köszönhetően öröm volt a tanulás!

Hídvégi Evelin értékelése

Értékelés időpontja: 2019 november 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb tanárom aki valaha is volt! Eszter órái mindig motiválóak és kötetlen hangulatban telnek. Rengeteget beszélünk,gondoskodik róla hogy mindig legyen miről :),ugyanakkor hallgatás, szókincs bővítés, nyelvtani rendszerezés, valamint kiejtés fejlesztés is rendszeresen részét képezi az órának. Soha nem unalmas! :) egyszerűen profi és felkészült!

Henrics Tímea értékelése

Értékelés időpontja: 2019 október 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Esztert csakis ajánlani tudom!Kedves és türelmes, ugyanakkor precízen magyaráz, érti a dolgát! Mióta vele tanulok, nem rettegek már, ha meg kell szólalnom angolul, ami nekem mindigis nagy gátat okozott. Üzleti nyelvvizsgára készülünk, ami neki köszönhetően végre elérhető távolságba került!

Huszár Viktor értékelése

Értékelés időpontja: 2019 június 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nyelvvizsga felkészítés miatt kerestem fel Esztert és úgygondolom a legjobb tanárt találtam meg személyében! Az óráink mindig jó hangulatban, pörgősen telnek. Különösen tetszik, hogy beszèdközpontúra van felépítve az óra, ugyanakkor a nyelvtani hibáimom sem lendül át, mondván “csak beszéljek”, hanem odafigyel arra, hogy amit mondok az helyesen és természetesen is hangozzon. Szeretem, hogy addig gyakoroltatja az adott szavakat/nyelvtani részt, amíg az ténylegesen nem rögzül, nem “rohanunk” át semmin.

Labancz Viktória értékelése

Értékelés időpontja: 2019 május 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter rendkívül türelmes ès kedves tanárnő, akinél úgy elrepül egy óra, hogy észre sem veszed. Pár hónapja tanulunk együtt, ezidő alatt sokat fejlődött a kiejtésem, folyamatosan bővül a szókincsem, nem jelent már gondot mondatok összerakása, de ami a legfontosabb, végre merek és akarok is beszélni és öröm az angolozás! A legjobban az tetszik, hogy a kifejezéseket amiket tanulunk, később visszahallom filmekben és showkban, számomra ez a bizonyítéka, hogy a mindennapi életben használt angolt tanítja! Csak ajánlani tudom, ha egy lelkes, felkészült tanárt keresel. Thank you Eszter! :)