Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLőrincz Eszter 4000 Ft / 60 perc

Lőrincz Eszter angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36 20 508 0606

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: Egyetem

Bemutatkozás

Raise your confidence, raise your achievement with me!

Kèpzett nyelvtanàrnőként, több èves oktatàsi tapasztalattal és szàmtalan elègedett tanítvànnyal a hátam mögött vállalok nyelvòràkat teljesen kezdő szinttől felsőfokig.

Beszédközpontú, gyakorlatias òràimat a tanulóim egyedi igényeinek, valamint egyèni tanulàsi tempòjànak megfelelően építem fel, céljaik leghatékonyabb elérése érdekében.

Vállalok:
- érettségi felkèszítést
- nyelvvizsga felkèszítèst, àltalànosat (Origó,BME,Cambridge,EURO) ès szakmait is (KITEX idegenforgalmi, kereskedelmi/üzleti, BME/Europro gazdasági)
- Business English oktatást
- munkához/tanulmànyokhoz szükséges nyelvi készségfejlesztést
- àllàsinterjùra, külföldi munkavàllalàsra valò felkèszítèst


Nyelvóráimat csendes, ugyanakkor kíválóan megközelíthető helyszínen tartom, az Örs Vezèr tere közelében.

Òradíj:
4000 Ft/60 perc

Keress bàtran, szerezz naprakèsz, magabiztos nyelvtudàst!

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület, Örs Vezèr tere

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Szaknyelv, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: idegenforgalmi-vendéglátóipari, kereskedelmi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Huszár Viktor értékelése

Értékelés időpontja: 2019 június 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nyelvvizsga felkészítés miatt kerestem fel Esztert és úgygondolom a legjobb tanárt találtam meg személyében! Az óráink mindig jó hangulatban, pörgősen telnek. Különösen tetszik, hogy beszèdközpontúra van felépítve az óra, ugyanakkor a nyelvtani hibáimom sem lendül át, mondván “csak beszéljek”, hanem odafigyel arra, hogy amit mondok az helyesen és természetesen is hangozzon. Szeretem, hogy addig gyakoroltatja az adott szavakat/nyelvtani részt, amíg az ténylegesen nem rögzül, nem “rohanunk” át semmin.

Labancz Viktória értékelése

Értékelés időpontja: 2019 május 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter rendkívül türelmes ès kedves tanárnő, akinél úgy elrepül egy óra, hogy észre sem veszed. Pár hónapja tanulunk együtt, ezidő alatt sokat fejlődött a kiejtésem, folyamatosan bővül a szókincsem, nem jelent már gondot mondatok összerakása, de ami a legfontosabb, végre merek és akarok is beszélni és öröm az angolozás! A legjobban az tetszik, hogy a kifejezéseket amiket tanulunk, később visszahallom filmekben és showkban, számomra ez a bizonyítéka, hogy a mindennapi életben használt angolt tanítja! Csak ajánlani tudom, ha egy lelkes, felkészült tanárt keresel. Thank you Eszter! :)