Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLudányi Lola 3000 Ft / 60 perc

Ludányi Lola angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: 06 20/ 294 7313

Oktatási tapasztalat: 2 év

Bemutatkozás

Szia!

Ha egy igazi jó kedélyű, kedves, támogató, türelmes, tapasztalt angol tanárt keresel akkor én vagyok a Te embered. Egy Cambridge CELTA végzettségű angol tanár vagyok, 7 évig éltem Angliában és ott 1,5 évig tanítottam angolt olyan diákoknak akik szerettek volna egy megbízható angol tudásra szert tenni.

Diákjaim különböző kérésekkel kerestek meg, mint például hatékony írásos és szóbeli kommunikáció megszerzése, állás interjúra való felkészítés, prezentációk megszervezése, vagy nyelvvizsgára való felkészítés.

Amit garantálni tudok az egy jó hangulatú, személyre szabott, diák központú óra ahol a hangsúly a diák kívánságán van. Célom pedig nem más mint, hogy segítsem diákjaimat céljuk elérésében a leghatékonyabb módon. Mottóm: Egy jó tanár védjegye a sikeres diákok.

Ha sikerült elnyernem a tetszésedet és úgy gondolod szívesen vennél tőlem órát, vagy esetleg további kérdésed van ne habozz kapcsolatba lépni velem :)!

Remélem, hogy hallok még felőled, addig is további kellemes napot :)!

Üdv,
Lola

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

7 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Körmendi Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 27
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csakis ajánlani tudom Őt mindenkinek aki gyorsan szeretne hatékonyan tanulni! A középfokù nyelvvizsgámra szerettem volna angol tanár segítségét online, hogy ne kelljen sok időt elveszíteni az utazással. Egy barátnőm ajánlotta Lolát mondva hogy milyen viccesen, kedvesen és érthetően tanít. Nagyon örülök hogy őt választottam és a sikeres nyelvvizsgám után is veszek tőle òrákat! Köszönöm Lola a türelmedet hozzám!

Spáth Márton értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 27
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha bárki angol tanárt keres, csakis Lolát tudom neki ajánlani. Az egyetem végeztével az álláskeresési fázisban kezdtem el Lolával a foglalkozásokat, mert az egyetemi angol oktatás valljuk be nem a legizmosabb, az állásinterjúkon mégis magabiztos angol tudással szerettem volna fellépni. Pár foglalkozás után már meg is lett a haszna, ugyanis Lola a célirányosan tartotta az oktatást és a számomra kellő bevált technikákat alkalmazta. A sikeres felvételem után folytattam a munkát Lolával, és egy másfél hónapra rá sikeres nyelvvizsgát tettem. A mai napig tartunk prezentációval kapcsolatos szeánszokat... A személyiségéről csak annyit, hogy amint meghallja az ember a hangját elkezd mosolyogni. Szenzáció ez a csaj...

Horváth Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 26
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb angol tanár akivel találkoztam!Nagyon kedves, vidám személyiség, nagyon jó hangulatú órákat tart, végtelenül türelmes és egyénre szabja a tananyagot. Többször próbáltam nekifutni az angoltanulásnak, mert már évek óta Angliába akartam kiköltözni. Vhogy nem találtam igazán jó tanárt, amíg Lolával nem találkoztam! Neki köszönhetően pár hónap tanulás után neki mertem vágni, kiköltöztem, és a segítségéval most már jól elboldogulok Londonban. Főleg hogy Lola is itt élt 7 évig, úgyhogy mindenben tud tanácsot adni. Már állásinterjúkon is megállom a helyem! :) Aki meg akar tanulni angolul, annak csakis Őt ajánlom!

Lola reakciója: Thank you so much for the feedback :). It was a real pleasure teaching you and once again very well done. Such an excellent proccess during this short time period. I wish you all the best and good luck with London :) Regards, Lola