Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMadarász Annamária 4000 Ft / 60 perc

Madarász Annamária angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 4 év

Foglalkozás: angol magántanár

Kor: 37 éves

Bemutatkozás

Kedves leendő tanuló! Fordulj hozzám bizalommal, ha szeretnél felzárkózni angolból, akár a munkádhoz kell, akár nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz, esetleg hobbiból. Egyéni tananyagot állítok össze neked attól függően, hogy mi a célod. Házhoz megyek a felsorolt kerületekbe, emellett Skype-on is tanítok. Várlak szeretettel az órákon.

Oktatás helyszíne

Házhoz megy 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Euroexam

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Buza Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 24
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Munkahelyi angol tanítás keretein belül ismerem. Nagyon jó hangulatú órák, változatos feladatok, egy-egy témakör után visszacsatoló "vizsga" feladatok. Tetszik, hogy alkalmazkodik az én tempómhoz, ha jelzem, hogy sok, ismételünk. Folyamatosan jegyzetel, mi az ami nem megy éppen, amire vissza kell térni. Nagyon szeretek vele tanulni, ajánlom mindenkinek:-)

Kalocsai Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 12
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindig egyedi, személyre szabott órákat állít össze. Felkészültsége és koncentrációja példamutató, konstruktív az óravezetése. Azt érezni,mintha sok éves tanítói gyakorlata lenne. Pontosan érkezik és kiszámítható. Semmi negatívum:)

Opitz Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 7
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

értékelés: - pozitívumok: motiváció/kapcsolat/aktivizálás/figyelem fenntartása az egész óra alatt hibátlan (mégha hulla fáradtvagyok is)...precíz személyre szabott órák (nekem elég lenne csak lightos kommunikáció (mert lusta vagyok nyelvtanozni) -de a nyelvtant is olyan ügyesen becsempészi,hogy nem zavaró a sablonos "macska fel van mászva a fára" címü.... -Érthetőség: ha rossz a kiejtésem kijavít,körülírást alkalmaz ismeretlen szavaknál,stb.. - Felkészültség: a hirdetésben 1 év oktatási tapasztalat szerepel: jóval többnek tünik.. - megjelenés: - időben hajszál pontos,késés ismeretlen,elérhetőség 100%os..fizikailag: igényes,nett - negatív: - nem tapasztaltam ilyesmit