Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMajoros Marina 2500 Ft / 45 perc

Majoros Marina angol tanár

Kiket tanít: Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár (egyetemi)

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Bemutatkozás

Nehéz választani tanárt a bőség zavarában, igaz? Fordulj hozzám bizalommal, mert én csak olyan feladatot vállalok el, ahol ár-érték arányban verhetetlen vagyok. Mint ahogy a bemutatkozásomat sem tupíroztam fel, úgy a megbeszélés során sem az lesz a célom, hogy meggyőzzelek, hogy engem válasz, hanem hogy amennyiben engem választasz, semmiképpen se érjen csalódás. Írj az e-mail címemre, ezt követően pedig jöhet egy kötelezettségektől mentes (ingyenes) Zoom beszélgetés, aminek a végén nem kell egyből rábólintanod semmire, majd jelentkezel, ha szeretnél. A díjszabás nálam egyéni, 2500 és 3000 Ft között van 45 percre a tanulói igények függvényében.

Rólam: Lelkiismeretes és kreatív vagyok a tanítás terén. Mindig a lehető leghatékonyabban próbálom segíteni a diákokat az egyéni céljaik elérésében.

Egyetemi nyelvtanári diplomámat a Pázmányon szereztem, jeles eredménnyel. Tehát nem főiskolát végeztem, nem BA-m van és nem egy pár hónapos tanfolyamon szereztem oklevelet, ami a laikus számára úgy hangozhat, mint egy külföldi egyetemi diploma.

Összesen hét év angliai munkatapasztalat áll mögöttem. Négy év angliai középiskolai tanári asszisztensi gyakorlattal rendelkezem (nem a gyerekek orrát töröltem, hanem matekból, kémiából, hittanból és szinte az összes tárgyból korrepetáltam gyerekeket, tanklubbot vezettem, helyettesítettem stb.

Több nyelviskolában is párhuzamosan dolgozom évek óta és meg vannak velem elégedve a diákjaim.

Számlaképes vagyok.

Hétvégén is angolozhatunk.

Érdeklődni: m.ventotto@gmail.com

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

7 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Brit kultúra, Kiejtés javítása, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Korrepetálás, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Saját tananyag, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.