Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMarjai Kata 8000 Ft / 50 perc

Marjai Kata angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Végzettség: Mester fokozat Angol, mint idegen nyelv tanítás, tanárképzés

Foglalkozás: Angol nyelvelsajátítás szakértő

Kor: 63 éves

Bemutatkozás

Szia, Kata vagyok és hiszek abban, hogy az angol nyelv ismerete és folyékony használata, ahogyan az angol anyanyelvűek teszik, megnyitja számodra az egész világot és a globális munkaerőpiacot.

Ismerem a tanulás és a nyelvtanulás folyamatát. Szeretek minden korosztályt tanítani. Több mint 10 éves angoltanítási tapasztalattal rendelkezem, általános angolt és üzleti angolt tanítok. Mesterdiplomám van angol mint idegen nyelv tanításából.

Tanítok 9 éves kortól 73 éves korú emberekig, a teljesen kezdőtől a haladóig. Vállalati tanfolyamokat tartok, és jártas vagyok a beszélgetésközpontú nyelvtanuláson alapuló tanulóközpontú nyelvtanulásban.

A nyelvelsajátítás tudományával foglalkozom, és a legmodernebb tanulási platformokat használom. A tanítványaim szeretik az óráimat, mert megtanulják, hogyan kell angolul tanulni, ezért gyorsan tanulnak, az órákat az igényeikhez, érdeklődésükhöz és az időbeosztásukhoz igazítjuk.

Foglalj próbaórát, hogy megismerjük a tanulási stílusodat, megbeszéljük a céljaidat, és beállítsuk az általad választott tanulási tempót. Tapasztald meg tanítási módszereimet a gyakorlatban. Rövid időn belül meglátod, hogy az angol tanulás szórakoztató!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 6000 Ft / 50 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Prezentációs készség fejlesztése, Saját tananyag, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Szaknyelv: üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.