Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMeitert Zsuzsanna 5000 Ft / 60 perc

Meitert Zsuzsanna angol tanár

Hol tanít: Debrecen

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Egyetemi végzettség (vegyész)

Bemutatkozás

Több éve foglalkozom brit angol tanítással, hiszen 3 évet kint éltem Londonban. 2014-ben volt egy felkérésem, amelynek során a Chef című amerikai film magyar szinkronfordítását végeztem. Tanítás során törekszem arra, hogy a tanítványaimnak segítséget nyújtsak a nyelvtan megértésében.
Emellett kiemelten fontosnak tartom a szavak intenzív tanulását és adott hanganyagok meghallgatását. Szükségesnek tartom az olvasást is, de mindenképp olyan könyveket javaslok, amelynek témája biztosan leköti az olvasót. Nyílvánvaló, hogy mindenkinek eltérő az érdeklődése, tehát annak megfelelően kell könyvet vásárolni vagy kikölcsönözni a könyvtárból.
Ha szeretnél hangulatos órát és szeretnéd elsajátítani a bit angolt, akkor jelentkezz bátran!

Oktatás helyszíne

Debreceni Egyetem Debrecen
Házhoz megy Egész Debrecen

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

3 évig élt anyanyelvi környezetben.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3800 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Íráskészség fejlesztése, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: betegápolási, vegyészeti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Origó, telc

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.