Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMester Adrienn 3750 Ft / 60 perc

Mester Adrienn angol tanár

Hol tanít: Budaörs, Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 9 év

Végzettség: felsőfokú végzettség

Foglalkozás: tanár

Kor: 32 éves

Bemutatkozás

Kedves Angolul Tanulni Vágyó Diák,

A nevem Mester Adrienn és lassan több mint 7 éve tanítok angol nyelvet magántanárként és még mindig kitartóan 5 éve matek-angol tanárként állami intézményben. Az angol nyelv szeretetért a külföldi tartózkodásom során sajátítottam el Skóciában 5 éven keresztül, mely sokat segített nekem. Így a diákjaim olyan környezetben tanulják a kommunikációt és a kiejtést velem , mely segít nekik a beszéd fejlődésében. Ezen kívül, amit nagyon szeretek az angol nyelvtan, mely egyedi módszerrel sikerült kidolgoznom és megtanítanom úgy, hogy megtanulja és szeresse a diák. Sokan nem szeretik de hiszek benne, hogy kellő lelkesedéssel és türelemmel meg lehet tanulni. Korosztály és ezt szeretném hangsúlyozni, hogy kérem csak azok jelentkezzenek akik ebben a korosztályban vannak az 14-27 éves életkorig. Leginkább nyelvvizsgára illetve emelt és középszintű érettségire készítem fel a diákjaimat. Így ha hadilábon állsz az érettségivel és a nyelvvizsgával, akkor várlak szeretettel téged az óráimon.

Üdv,
Mester Adrienn

Oktatás helyszíne

BME 11. kerület
Szabó Ervin könyvtár 7. kerület
Szabó Ervin könyvtár 11. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

7 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 5500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Cambridge Assessment English, Euroexam, Corvinus, LanguageCert, IELTS

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME műszaki

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.