Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMihály Tekla 7000 Ft / 60 perc

Mihály Tekla angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 9 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Egyéni vállalkozó, angol magántanár

Kor: 42 éves

Bemutatkozás

CELTA Cambridge angol nyelvtanári oklevéllel és az Euroexam Vizsgaközpont által hitelesített nyelvvizsga felkészítő tanár vagyok (B1, B2 és C1 szinteken).

Egyénre szabott tanítási módszerrel dolgozom, minden órámra külön készülök és maximálisan figyelembe veszem tanítványaim céljait, kéréseit, érdeklődési köreit.

Tanítványaimat többnyire Euroexam-, Cambridge- vagy IELTS nyelvvizsgákra készítem fel, e három nyelvvizsgarendszer területén van a legtöbb tapasztalatom.

Online felületen három éve tanítok, a CELTA-t is 100% online végeztem, melynek során olyan tapasztalatokra tettem szert a Zoom és Google Classroom menedzselése terén, hogy magabiztosan levezetek online órákat kis- és nagycsoportokban is.

Óradíjaim:
7000 Ft/60 perc/1 fő
9000 Ft/90 perc/1 fő

9000 Ft/60 perc/2 fő
9000 Ft/60 perc/3 fő

Számlát minden esetben kiállítok, melyet óra után e-mailben elküldök.

Érdeklődni, jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken:
06 70 372 67 45, mihalytekla82@gmail.com

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 4500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
Több, mint 5 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Személyre szabott oktatás

Szaknyelv: egészségügyi, HR, irodai, marketing, orvosi, üzleti, banki

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, Pannon, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Harmath Csenge értékelése

Értékelés időpontja: 2022 szeptember 2
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tekla kiváló angol tanár. Nagyon izgalmas, érdekes, színes órákat tart. Végig angolul beszél, és folyamatosan motiváltan tart. Amióta hozzá járok, végre meg merek szólalni és egyre magabiztosabbnak érzem magam, amikor angolul beszélek. Végre nem blokkolok le, amikor meg kell szólalnom. Nagyon hálás vagyok, hogy Teklától tanulhatok. Aki szeretne magabiztosan angolul beszélni, annak jó szívvel ajánlom.

Dr.Szegedi Rita értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tekla a 12 éves lányomat tanítja. Óráin mindig felkészült, tetszik hogy többnyire idegen nyelven zajlik az óra. Az iskolában gond nélkül csinálja meg a gyerek az angol feladatokat,dolgozatokat. Külföldön voltunk és bátran használta az angolját, nyelvtanilag is helyesen és jó kiejtéssel. Így nőtt az önbizalma is. Büszke vagyok rá ,és örülök hogy Teklával tanulhat. Csak ajánlani tudom.

Puréberné Mező Edina értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Fantasztikus!!! Kèt gyermekemet tanit,az egyikük 12èves fiú,aki nem nyűglödik az óràn,hanem várja!,a màsikuk 15éves lány aki barátnőként élvezettel beszél róla,már angolul! Mindketten könnyedén veszik az iskolai angol órák anyagát,kimagaslóan megtanitotta nekik a nyelvtant ,a kiejtést és a gondolkodást! Tekla biztosan nem fog csalódást okozni! Csak ajànlani tudom!

Basáné Horváth Ágnes értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tekla ikergyerekeimet (12 év) 2,5 éve tanítja. A nyelvtanulás elején játékosan, gyerekbarát eszközöket használva tanultak (angol társasjáték). Órái beszédközpontúak. Figyel a kiejtésre. Szuper tematikával dolgozik, nyelvtanban és szókincsben nagyon gyorsan fejlődnek. Rendszeresen küldi a házi feladatokat. Rugalmas és mindig felkészült. Gyerekeim az iskolában emelt szinten minden gond nélkül kiváló eredményt érnek el. Maximálisan elégedettek vagyunk csak ajánlani tudom!

Tóth Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az egyetem befejezéséhez közeledve még nem rendelkeztem nyelvvizsgával. Tekla hirdetését, a honlapon találtam. Felkerestem telefonon. Már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával nagyon kedves és segítőkész volt. Szerencsés voltam, mert körülbelül egy héten belül tudott is nekem időpontot adni. Az első óra alkalmával átbeszéltük, hogy mi a cél, mennyi idő áll rendelkezésünkre, ezek után pedig egy tesztfeladatsoron keresztül felmérte az aktuális angol tudásom. A felkészülési időszakot két szakaszra bontottuk, az első szakaszban alapozó és gyakorló feladatokat oldottunk meg közösen. A második szakaszban pedig nyelvvizsga-felkészítő feladatokkal készültünk a vizsgára. Tekla mindig nagyon felkészülten fogadott, nagyon sok és érdekes feladatot hozott nekem óráról-órára. A hibákat közösen kielemeztük, illetve minden óra végén kaptam házi feladatot, ezáltal otthon is tudtam gyakorolni a frissen megszerzett ismereteimet. Számomra nagy segítség volt, hogy a feladatokat tableten és laptopon oldottuk meg, illetve e-mailen keresztül küldtük el egymásnak Fontos, hogy spóroltunk a papírral és fenntartható módon óvtuk a környezetet, másrészről pedig egy nagyon rugalmas hatékony és interaktív tanulási stratégiával készültünk a vizsgára. A közös munkának meglett az eredménye, sikerült a vizsgám. 15 oktatásban eltöltött év után kijelenthetem, hogy Tekla volt az egyik legjobb tanárom, akivel együtt dolgozhattam. Látszik, hogy imádja, amit csinál és maximalista. De a tanítványaiból is kihozza a maximumot. Nélküle nem sikerült volna nekem sem a vizsgám. Ezúton is köszönöm neki!

Knapik Kriszti értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2 lányomat (10-11 évesek) tanította Tekla. Mindig örömmel várták, készültek az óráira, jó hangulatban teltek az órák. Korosztályuknak és érdeklődésüknek megfelelően keresett témákat. Megmutatta nekik, hogy a kütyüzést össze lehet kapcsolni a myelvtanulással.

Balla Timi értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 31
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

5 éves kislányunk 1 éve tanul Teklánál. Már megérti a rövid, egyszerű angol mondatokat, kifejezéseket, kérdéseket, utasításokat, és 1-1 szóval válaszolni is tud. Nagyon változatos a tanítási módszere: társasjátékokkal, mesékkel, énekekkel, tableten játékokkal, legóval, minden olyan "eszközzel", ami ebben az életkorban 60 percig le tudja kötni a egy ovis gyermek figyelmét és játék közben még fejlődik is a nyelvtudása.