Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMihály Tekla 6000 Ft / 60 perc

Mihály Tekla angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 7 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Angol magántanár

Kor: 40 éves

Bemutatkozás

Számlaképes angol magántanár vagyok.

7 éve tanítok angolt angolul kezdő szinttől haladóig. Világviszonylatban elismert Cambridge CELTA (Certificate of English Language Teaching to Adults) oklevéllel és Cambridge-i felsőfokú angol nyelvvizsgával (CAE) rendelkezem. Miután éveken át szenvedélyesen tanítottam (és tanítok) gyerekeket (3 éves kortól) elvégeztem az IH Teaching English to Young Learners kurzusát is. Egy évet éltem Angliában, utolsó főiskolai évem alatt angol nyelven tanultam és dolgoztam Belgiumban és Hollandiában.

Egyénre szabott tanítási módszerrel dolgozom, így aki valóban meg akar tanulni angolul, már néhány alkalom után sokkal határozottabban, magabiztosabban használja az angol nyelvet.

Óráimra interaktív prezentációkkal (ppt, jamboard), audio- és video fileokkal, online játékokkal (learningapps.org), feladatsorokkal és tesztekkel készülök. Leggyakrabban az alábbi könyvekből dolgozom: Headway, New English File, Cutting Edge, English Grammar in Use.

A tanítás számomra múlhatatlan szenvedély. Elkötelezett tanítványaim sikerei és a jó hangulatú, eredményes óráim motiválnak.
Nyugodt és oldott légkörben tanulunk, tapasztalataim szerint csak ilyen közegben lehet eredményeket elérni.

1 alkalom (60 perc): 6000 Ft/fő
1 alkalom (60 perc): 2 fő esetén 4000 Ft/fő
1 alkalom (60 perc): 3 fő esetén 3000 Ft/fő

1 alkalom (90 perc): 8500 Ft/fő
1 alkalom (90 perc): 2 fő esetén 5000 Ft/fő
1 alkalom (90 perc): 3 fő esetén 4000 Ft/fő

Lehetőség van kiscsoportok indítására is, amennyiben 3-nál többen jelentkeznének egy időpontra. Online felületen másfél éve tanítok, a CELTA-t is 100% online végeztem, melynek során olyan tapasztalatokra tettem szert a Zoom és Google Classroom menedzselése terén, hogy magabiztosan levezetek online órákat kis- és nagycsoportokban is.

Jelenleg csak online vállalok órákat. Az oktatás Zoom-on keresztül történik.

Számlát minden esetben kiállítok, amit e-mailben elküldök.

Várom sok szeretettel az angolul tanulni vágyókat!

Érdeklődni, jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken:
06 70 372 67 45, mihalytekla82@gmail.com

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
Több, mint 5 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Személyre szabott oktatás

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Cambridge Assessment English, Euroexam, Pannon, Origó, Corvinus

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Basáné Horváth Ágnes értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tekla ikergyerekeimet (12 év) 2,5 éve tanítja. A nyelvtanulás elején játékosan, gyerekbarát eszközöket használva tanultak (angol társasjáték). Órái beszédközpontúak. Figyel a kiejtésre. Szuper tematikával dolgozik, nyelvtanban és szókincsben nagyon gyorsan fejlődnek. Rendszeresen küldi a házi feladatokat. Rugalmas és mindig felkészült. Gyerekeim az iskolában emelt szinten minden gond nélkül kiváló eredményt érnek el. Maximálisan elégedettek vagyunk csak ajánlani tudom!

Tóth Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az egyetem befejezéséhez közeledve még nem rendelkeztem nyelvvizsgával. Tekla hirdetését, a honlapon találtam. Felkerestem telefonon. Már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával nagyon kedves és segítőkész volt. Szerencsés voltam, mert körülbelül egy héten belül tudott is nekem időpontot adni. Az első óra alkalmával átbeszéltük, hogy mi a cél, mennyi idő áll rendelkezésünkre, ezek után pedig egy tesztfeladatsoron keresztül felmérte az aktuális angol tudásom. A felkészülési időszakot két szakaszra bontottuk, az első szakaszban alapozó és gyakorló feladatokat oldottunk meg közösen. A második szakaszban pedig nyelvvizsga-felkészítő feladatokkal készültünk a vizsgára. Tekla mindig nagyon felkészülten fogadott, nagyon sok és érdekes feladatot hozott nekem óráról-órára. A hibákat közösen kielemeztük, illetve minden óra végén kaptam házi feladatot, ezáltal otthon is tudtam gyakorolni a frissen megszerzett ismereteimet. Számomra nagy segítség volt, hogy a feladatokat tableten és laptopon oldottuk meg, illetve e-mailen keresztül küldtük el egymásnak Fontos, hogy spóroltunk a papírral és fenntartható módon óvtuk a környezetet, másrészről pedig egy nagyon rugalmas hatékony és interaktív tanulási stratégiával készültünk a vizsgára. A közös munkának meglett az eredménye, sikerült a vizsgám. 15 oktatásban eltöltött év után kijelenthetem, hogy Tekla volt az egyik legjobb tanárom, akivel együtt dolgozhattam. Látszik, hogy imádja, amit csinál és maximalista. De a tanítványaiból is kihozza a maximumot. Nélküle nem sikerült volna nekem sem a vizsgám. Ezúton is köszönöm neki!

Knapik Kriszti értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2 lányomat (10-11 évesek) tanította Tekla. Mindig örömmel várták, készültek az óráira, jó hangulatban teltek az órák. Korosztályuknak és érdeklődésüknek megfelelően keresett témákat. Megmutatta nekik, hogy a kütyüzést össze lehet kapcsolni a myelvtanulással.

Balla Timi értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 31
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

5 éves kislányunk 1 éve tanul Teklánál. Már megérti a rövid, egyszerű angol mondatokat, kifejezéseket, kérdéseket, utasításokat, és 1-1 szóval válaszolni is tud. Nagyon változatos a tanítási módszere: társasjátékokkal, mesékkel, énekekkel, tableten játékokkal, legóval, minden olyan "eszközzel", ami ebben az életkorban 60 percig le tudja kötni a egy ovis gyermek figyelmét és játék közben még fejlődik is a nyelvtudása.