Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMihály Tekla 5000 Ft / 60 perc

Mihály Tekla angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: +36305256927

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Angol magántanár

Kor: 36 éves

Bemutatkozás

Számlaképes angol magántanár vagyok.

Elsősorban óvodásokat, általános iskolásokat tanítok (társasjátékok, kártyák, dalok, tableten oktató- és egyben szórakoztató applikációk segítségével), valamint középiskolásokat készítek föl közép- és emelt szintű érettségire, középfokú nyelvvizsgára. Természetesen felnőtteket, egyetemistákat is vállalok.

Egyénre szabott tanítási módszerrel dolgozom, így aki valóban meg akar tanulni angolul, már néhány alkalom után sokkal határozottabban, magabiztosabban használja az angol nyelvet.

Cambridge-i felsőfokú angol nyelvvizsgával (CAE) rendelkezem, melyet egy év Angliában eltöltött idő után tettem le. Ezen kívül főiskolai éveim alatt angol nyelven tanultam és dolgoztam Belgiumban és Hollandiában.

A tanítás számomra elsősorban szenvedély, a tanítványaim sikerei motiválnak.

Igény szerint felár nélkül házhoz megyek az alábbi budapesti kerületekbe: IX., X., XVII., XVIII., XIX., XX. ker

Óráim nyugodtak és oldottak, tapasztalataim szerint csak ilyen közegben lehet hatékonyan tanulni.

1 alkalom (60 perc) 5000 Ft (2 fő esetén 3000 Ft/fő)

Várom sok szeretettel az angolul tanulni vágyó gyerekeket és felnőtteket!

Érdeklődni, jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken:
06 30 525 69 27, mihalytekla82@gmail.com

Oktatás helyszíne

Otthon 18. kerület
Házhoz megy 9., 10., 17., 18., 19., 20. kerület

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Tóth Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az egyetem befejezéséhez közeledve még nem rendelkeztem nyelvvizsgával. Tekla hirdetését, a honlapon találtam. Felkerestem telefonon. Már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával nagyon kedves és segítőkész volt. Szerencsés voltam, mert körülbelül egy héten belül tudott is nekem időpontot adni. Az első óra alkalmával átbeszéltük, hogy mi a cél, mennyi idő áll rendelkezésünkre, ezek után pedig egy tesztfeladatsoron keresztül felmérte az aktuális angol tudásom. A felkészülési időszakot két szakaszra bontottuk, az első szakaszban alapozó és gyakorló feladatokat oldottunk meg közösen. A második szakaszban pedig nyelvvizsga-felkészítő feladatokkal készültünk a vizsgára. Tekla mindig nagyon felkészülten fogadott, nagyon sok és érdekes feladatot hozott nekem óráról-órára. A hibákat közösen kielemeztük, illetve minden óra végén kaptam házi feladatot, ezáltal otthon is tudtam gyakorolni a frissen megszerzett ismereteimet. Számomra nagy segítség volt, hogy a feladatokat tableten és laptopon oldottuk meg, illetve e-mailen keresztül küldtük el egymásnak Fontos, hogy spóroltunk a papírral és fenntartható módon óvtuk a környezetet, másrészről pedig egy nagyon rugalmas hatékony és interaktív tanulási stratégiával készültünk a vizsgára. A közös munkának meglett az eredménye, sikerült a vizsgám. 15 oktatásban eltöltött év után kijelenthetem, hogy Tekla volt az egyik legjobb tanárom, akivel együtt dolgozhattam. Látszik, hogy imádja, amit csinál és maximalista. De a tanítványaiból is kihozza a maximumot. Nélküle nem sikerült volna nekem sem a vizsgám. Ezúton is köszönöm neki!

Knapik Kriszti értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2 lányomat (10-11 évesek) tanította Tekla. Mindig örömmel várták, készültek az óráira, jó hangulatban teltek az órák. Korosztályuknak és érdeklődésüknek megfelelően keresett témákat. Megmutatta nekik, hogy a kütyüzést össze lehet kapcsolni a myelvtanulással.

Balla Timi értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 31
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

5 éves kislányunk 1 éve tanul Teklánál. Már megérti a rövid, egyszerű angol mondatokat, kifejezéseket, kérdéseket, utasításokat, és 1-1 szóval válaszolni is tud. Nagyon változatos a tanítási módszere: társasjátékokkal, mesékkel, énekekkel, tableten játékokkal, legóval, minden olyan "eszközzel", ami ebben az életkorban 60 percig le tudja kötni a egy ovis gyermek figyelmét és játék közben még fejlődik is a nyelvtudása.