Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMikó Zoltán 4000 Ft / 45 perc

Mikó Zoltán angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Nyelvtanár

Kor: 46 éves

Bemutatkozás

• Több évig éltem angolszász nyelvterületen, behatóan ismerem az Egyesült Államok és Nagy-Britannia kulturális közegét, nyelvhasználati sajátosságait, melyeket élményszerűen közvetítek tanítványaim felé. Meggyőződésem, hogy nyelvet tanulni csak az adott nép észjárásának, mentalitásának, kulturális hagyományainak megismerésével érdemes, ugyanis ezek határozzák meg a napi élő nyelvhasználatot és adnak kulcsot a hatékony kommunikációhoz az adott nyelven. Különösen igaz ez az angolra, ahol az élő nyelv ma már nagy mértékben elvált a "régi", tankönyvi angoltól. Mindemellett a nyelvtanulás sokkal természetesebb, szórakoztatóbb így, és a megszerzett tudás is sokkal időtálóbb. Misszióm, hogy egyfajta kulcsot, "belépési kódot" nyújtsak az angol nyelvhez és az angolszász kultúrába, amelynek segítségével a későbbi, önálló fejlődés is lehetővé válik a "nade miért úgy mondják???" kínzó, és fejlődést gátló érzésének teljes eloszlatásával. Ez a kulcs ahhoz, hogy értsük őket és igazán az ő nyelvükön szólaljunk meg - szó szerinti és átvitt értelemben is - akár anyanyelvű, akár nemzetközi partnerről legyen szó. A siker kulcsát jelenti mind a személyes kapcsolatok, mind a munka világa, az üzleti élet terén.

• Amit kínálok: évtizedes angol-tanítási tapasztalattal segítem a stabil nyelvtudás megszerzését, magabiztos kommunikációs készség elsajátítását szóban és írásban egyaránt. Hatékony nyelvvizsga-felkészítést vállalok minden szinten egyénre szabott tananyag szerint, tervezhető időtávval.

• Gazdasági/üzleti szaknyelv oktatást, készség-fejlesztést, gyakorlást is vállalok.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 45 perc / fő
4 fő részére 3000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Tárgyalásra felkészítés, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció

Szaknyelv: értékesítési, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, kereskedelmi, marketing, média és kommunikáció, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Origó, telc, IELTS

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BGE üzleti, Zöld Út gazdálkodási menedzsment

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.