Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMizsák Attila 3500 Ft / 90 perc

Mizsák Attila angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: 06204033165

Oktatási tapasztalat: 0-11 hónap

Végzettség: Érettségi

Foglalkozás: Tanuló

Kor: 26 éves

Bemutatkozás

Mizsák Attila vagyok, nemrég értem haza egy közel 9 hónapos angol nyelvtanfolyamról. A tanfolyam első felét Brightonban, a második felét pedig Cambridge-ben töltöttem, ahol sikeres felsőfokú nyelvvizsgát (CAE) tettem. Az ott töltött idő alatt rengeteget tanultam, valamint megtapasztaltam annak örömét is, milyen érzés egy idegen nyelvet magas szinten a hétköznapokban gond nélkül használni. Habár az angol nyelvet több, mint 10 éve kezdtem el tanulni a középiskolás éveim alatt, azt hiszem ezen legutóbbi tapasztalatom birtokában magabiztosan tudok segíteni bárkinek alaptól középszintig, legyen szó a nyelv szinte bármely szegmenséről.
Számomra talán a legfontosabb szempont, hogy aki velem tanul az angol nyelvet egy lehetőségnek és kihívásnak élje meg, ne pedig egy 'üres' és nehéz tantárgynak.
Különböző érdekes témakörökön keresztül segítek megérteni egy adott tananyagrészt, illetve próbálom azt a lehető legtöbb nézőpontból megközelíteni.
Remélem mihamarabb elkezdhetjük a közös munkát! :-)

Oktatás helyszíne

Házhoz megy 1., 2., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 19., 20., 22. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Kommunikációs készség fejlesztése, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.