Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMolnar Adett 7000 Ft / 50 perc

Molnar Adett angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Végzettség: MBA, TEFL

Bemutatkozás

Elsősorban vizsgafelkészítés és a mindennapi beszélt nyelv fejlesztése, amivel foglalkozom.

Célorientált és beszédcentrikus órák, hibákrók rendszeres visszajelzést adok, azokat korrigáljuk. Házifeladat van, amiről szintén visszajelzést adok, hibák megjelölésével és megbeszélésével. Egyéni csomag összeállítása megoldható csak beszéd vagy írás fejlesztésére.

◼︎ VIZSGAFELKÉSZÍTÉS
IELTS, TOEFL, Cambridge (B2, C1, C2), LanguageCert (B2,C1), Érettségi vizsga
⁃ beszéd fejlesztése; folyamatosság és magabiztosság
⁃ írás fejlesztése (esszé, riport, tanulmány)
⁃ idiómák helyes használata
⁃ szövegértés
⁃ nyelvhelyesség
⁃ nyelvtan


Online órák. Opcionális 15 perc ismerkedés, bemutatkozás online.
Elérhetőség: hétköznap és hétvégén
Fizetés: előreutalással, hetente vagy havonta

Vizsgára felkészítés (general, academic):
50 perc 1 fő 8.000 Ft, 2 fő 6.000 Ft/fő
80 perc 1 fő 11.000 Ft, 2 fő 8.000 Ft/fő

Beszédcentrikus órák munkához, mindennapokhoz:
50 perc 1 fő 7.000 Ft, 2 fő 5.000 Ft/ fő
80 perc 1 fő 10.000 Ft, 2 fő 7.000 Ft/ fő

Állásinterjúra, prezentációra, tárgyalásra felkészítés:
90 perc perc 15.000 forint

További információ, kérdés vagy egyedi ajánlat miatt keress bizalommal.20 évet éltem Kanadában, és jelenleg is, ahol előzőleg 15 évet pénzügyi területen dolgoztam, és tanulmányaim nagy részét végeztem.
Végzettségeim: Coach, Master in Business Administration (MBA), Befektetéskezelés (Investment Management)
Tanításhoz képesítésem: TEFL Level 5 Diploma (Teach English as a Foreign Language), IELTS Preparation Certificate, TOEIC Preparation Certificate, Business English Certificate

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

20 évig élt anyanyelvi környezetben.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Íráskészség fejlesztése, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvi coaching, Személyre szabott oktatás

Szaknyelv: befektetési, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, irodai, pénzügyi, üzleti, banki

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, LanguageCert, IELTS, TOEIC, TOEFL

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Toth Akos értékelése

Értékelés időpontja: 2023 december 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sosem találkoztam még olyan angoltanárral mint Adett. Segítségével sikerült letennem az angol érettségit illetve az IELTS nyelvvizsgámat is! Az órák mindig jó hangulatban telnek, teljes odafigyelést nyújt minden egyes alkalommal. Beszédcentrikus óráin azonnal átbeszéljük ez esetleges hibákat és korrigáljuk. Személyre szabott házi feladatokat küld, kérésem, illetve javaslatai szerint. Készségesen segít órán kívül is, bármikor fordulhatok hozzá bizalommal. Segítségével sikerült leküzdenem félelmeimet az angol beszéddel kapcsolatban. Mindenkinek csak őszintén ajánlani tudom!

Egyházy Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 28
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Angol nyelvű állásinterjúkra való felkészüléshez kértem Adett segítségét. Már az első órán megmutatkozott az angol állásinterjúkkal kapcsolatos sokrétű és gyakorlatias tapasztalata, magas szintű tudása. Rugalmasan, gyorsan sikerült vele időpontot egyeztetni minden alkalommal. Az órákon részletesen megbeszéltük, hogyan kell felkészülni az interjúra, milyen részekből áll, hogyan fog történni. Átnézte, javította és tanácsokat adott az angol önéletrajzhoz, majd specifikusan a konkrét álláshirdetéssel kapcsolatban megbeszéltük, hogy az interjún milyen kérdések lehetnek és hogyan kell ezekre helyesen válaszolni. Magabiztosan vettem részt 3 angol interjún is, és 3 hétre rá elnyertem a vágyott állást. Hálás köszönet érte! Nagyon empatikus, alapos, magabiztos, jól képzett szakember, kedves személyiség, öröm vele együtt dolgozni. Nagyon sok segítséget kaptam tőle az álláskeresés, állásinterjúk lelki terheinek kezeléséhez, a nyugodt, meggyőző, magabiztos fellépéshez is. Az, hogy közben folyamatosan fejlesztettük, javítottuk az angol szókincset, nyelvhelyességet, átvettünk némi nyelvtant, javítottuk a kiejtést, helyesírást, az már csak a ráadás volt! Köszönöm, és mindenkinek szívből ajánlom!

Virág Szalai értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eddigi legjobb tapasztalatom magántanárok terén Bernadett. Nagyon segítőkész és up to date, figyelmes és partnerként kezel. Valamint nagyon kreatív, változatos feladatok, órák. Abszolút személyre szabott és órán kívül is írhatok neki és készséggel válaszol, szívből ajánlom.