Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMolnár Bogi 8000 Ft / 60 perc

Molnár Bogi angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 3 év

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Bemutatkozás

Kedves Tanulni Vágyó!

Legyen szó bármilyen szintű itthoni vagy nemzetközi nyelvvizsgáról, érettségiről, illetve ha teljesen az alapokról kezdenéd, én a segítségedre lehetek célod elérésében.
Beszédcentrikus óráimra a személyre szabottság és a kötetlen légkör jellemző. Előnyben részesítem a mindennapokban használatos nyelvezet megismertetését diákjaimmal, melyet utazás, munkavégzés, külföldi kapcsolatteremtés vagy egy hétköznapi beszélgetés során tudnak hasznosítani.

Egy kicsit magamról: a Szerb Antal Gimnáziumban érettségiztem és jelenleg az ELTE ÁJK harmadéves joghallgatója vagyok. Angolból emelt szinten érettségiztem, de C1-es nyelvvizsgámat 15 évesen szereztem meg, 18 évesen a nemzetközi IELTS-et is C1-es szinten teljesítettem. Továbbá, angolul tanultam jogot, antropológiát, politológiát és akadémiai írást a Milestone Intézetben.

Úgy érzem, bármilyen korosztállyal könnyedén megtalálom a hangot, ezért szeretettel várom a jelentkezéseteket!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Amerikai angol, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Személyre szabott oktatás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.