Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMolnár Bogi 4500 Ft / 60 perc

Molnár Bogi angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 1 év

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Bemutatkozás

Merj megszólalni! Én segíthetek a kitűzött nyelvi célodat megvalósítani. Legyen szó bármilyen szintű itthoni vagy nemzetközi nyelvvizsgáról, érettségiről, vagy ha teljesen az alapokról kezdenéd, együtt megcsináljuk, akár személyesen, akár online.

Egy kicsit magamról: a Szerb Antal Gimnáziumban érettségiztem, az ELTE ÁJK hallgatója vagyok, és a XVI. kerületben lakom. C1-es nyelvvizsgámat 15 évesen szereztem meg, 18 évesen a nemzetközi IELTS-et is C1-es szinten teljesítettem. Egy évig angolul tanultam jogot, antropológiát és politológiát. Bármilyen korosztállyal könnyedén megtalálom a hangot, ezért szeretettel várom a jelentkezéseteket.

Oktatás helyszíne

Budapest

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Amerikai angol, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Személyre szabott oktatás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.