Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMolnár Gergely 3200 Ft / 60 perc

Molnár Gergely angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 6 év

Végzettség: Érettségi bizonyítvány, angol nywlvvizsga, olasz nyelvvizsga, ügyviteli szak

Foglalkozás: Nyelvtanár

Kor: 25 éves

Bemutatkozás

Rólam:
6 éve foglalkozok angol oktatással skype-on keresztül, és azt tapasztaltam hogy sok embernek nem megy az idegen nyelvtanulás, ezért úgy döntöttem, belevágok az angol nyelvoktatás világába. Az Origónál tettem le a nyelvvizsgát pár éve, és van jó pár ember, akit felkészítettem érettségire, nyelvvizsgára vagy pótvizsgára. A nyelvtanulás egyedül nagyon nehéz lehet, ezért is gondoltam, hogy szívesen foglalkoznék ezzel a témával, ugyanis a barátaimnak is szívesen segítettem, ha nem ment valami.

Milyen nálam egy óra?
Egy óra 60 perces. Rugalmasan állok az óráimhoz, van nyelvtangyakorlás, beszédkészség fejlesztés, íráskészség fejlesztés, olvasáskészség fejlesztés, hallott szövegértés, szókincsbővítés. A tanulók kapnak házit, illetve számon kérések is szoktak lenni, hogy tudjam, haladhatok-e a tanulóval tovább vagy maradjunk még az adott témánál. Órán belül és kívül is segítek azoknak, akik igénylik, akik nem boldogulnak valamivel vagy kérdés merülne fel.

Kiket vállalok?
Kortól függetlenül bárkit.

Kedvezmények:
- Az első óra féláron van mindenkinek!

- Általános iskolásoknak az 1. óra után az első 3 órára 20%-os kedvezményt adok!

- Ha egy családból minimum 3 ember jelentkezik hozzám, és mindketten minimum 2 órát kérnek hetente, az első 2 hónapra 40%-os kedvezményt adok!

FONTOS, hogy mindegyik kedvezményt akkor lehet igénybe venni, ha azt külön jelzi a tanuló!

Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj vagy hívj és megbeszélünk mindent!

Kérlek számkijelzéssel hívj!

Várom a leendő tanulni vágyókat szeretettel!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Amerikai angol, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Fogyatékkal élők oktatása, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: fogorvosi/dental, gazdasági, informatikai, kozmetikai, banki, fodrász

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Origó

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Lakatos Gergely értékelése

Értékelés időpontja: 2021 november 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves és rugalmas tanár. 8 hónap alatt sikerült a segítségével felkészülnöm a középfokú nyelvvizsgára. Mindig felkészül a soron következő órára, és érthetően magyaráz. Az tetszik a legjobban, hogy az esetlegesen felmerülő technikai problémákat is higgadtan kezeli, és nagyon részletesen magyaráz, aminek köszönhetően könnyebben meg tudtam érteni az adott nyelvtan helyes használatát. Sokkal gyakorlatorientáltabbak az órái, mint amilyen az iskolában van. Van egy 12 éves lányom, és igénybe is vettem a neki szóló kedvezményt, korrekt, minden úgy volt, ahogy a leírásába le van írva. Csak ajánlani tudom őt!