Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMolnár Gergely 2200 Ft / 60 perc

Molnár Gergely angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: Általános iskola, szakközépiskola, angol nyelvvizsga

Foglalkozás: Tanuló, online angol tanár

Kor: 24 éves

Bemutatkozás

Molnár Gergely vagyok. Körülbelül 5 éve foglalkozok angol oktatással skype-on. Ha nehéz a nyelvtanulás egyedül vagy jobb ha úgy tanul, hogy valaki elmagyarázza az instrukciókat, segít megérteni az adott nyelvtan felépítését, használatát, akkor én segíthetek.

Tudom, hogy sok embernek nehéz az angol, így gondoltam belevágok az angol tanításba, mert mindig is szerettem a nyelvet és az iskolában is szerettem segíteni azoknak, akiknek nehéz volt. Az én óráimat a rugalmasság jellemzi.

Igény szerint lehetőség van próbaórára is, ami félórás és természetesen ingyenes. Csak akkor tartok próbaórát, ha azt a tanuló külön jelzi, hogy szeretne.

Középszintig vállalom az alábbiakat:
- Általános és középiskolás diákok tanítása, érettségire felkészítése
- Felnőtt oktatás, érettségire, nyelvvizsgára felkészítése
- Íráskészség fejlesztés
- Nyelvtan tanulás (elmélet/gyakorlat)
- Szókincs bővítés
- Alapoktól végig a középszintig amit tudni kell ahhoz hogy jól kommunikáljon angolul

Az alapár: 2.200 ft/60 perc, de (csak) abban az esetben, ha az alábbiak közül valamelyiket szeretné, 2.500 ft/60 perc lesz az óradíj:
- Nyelvtantanítási módszertan átadása
- Tanulási zavarral küzdők oktatása
- Turisztikai angol utazóknak

Mindenki számára saját tantervet szoktam létrehozni aszerint, hogy kinek mi az igénye, kinek mi a célja, ezáltal egyénre szabott oktatást tudok biztosítani. Az óráimon a diák meg fogja tanulni, hogy magyarról angolra, illetve angolról magyarra hogyan kell jól fordítani, szinte minden órán sok szót kézhez kap a tanuló a feladatok által.

Ha bárkinek nehéz a nyelvtanulás vagy segítségre lenne szüksége, várom a jelentkezőket szeretettel!

Kérem, számkijelzéssel hívjon...

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Amerikai angol, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Fogyatékkal élők oktatása, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Origó

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.