Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMolnár Gergely 2800 Ft / 60 perc

Molnár Gergely angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: Érettségi bizonyítvány, angol nywlvvizsga, olasz nyelvvizsga, ügyviteli szak

Foglalkozás: Nyelvtanár

Kor: 23 éves

Bemutatkozás

Nehéz önállóan haladni az angol nyelvvel? Szeretnél érettségit vagy nyelvvizsgát? Van esetleg gyermeked, akinek nehéz a nyelv az iskolában vagy csupán plusz fejlődést szeretnétek nekik? Én rugalmasan kezelem a tanítványaim igényeit. Vállalok gyermeket, felnőttet kortól függetlenül. Mindennap tudok foglalkozni a tanítványaimmal és ha bármilyen kérdés merülne fel az órán belül vagy kívül, mindig válaszolok és megbeszélünk mindent. Rendszeresen szoktam házit adni, fejlesztem a szókincset, a nyelvtan gyakorlati részébe belemélyedünk, hogy a mindennapi életben jobban tudja használni. Télen-nyáron foglalkozok angol tanítással, ezért az időpontokkal kapcsolatban is rugalmas vagyok.

A telefonszám alapján viberen is elérhető vagyok.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, hívj fel vagy írj üzenetet és mindent megbeszélünk.

Telefonhívást csak hívószám kijelzéssel tudok fogadni! Megértéseteket köszönöm! :)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 5 főig.
2 fő részére 2700 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 2300 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Amerikai angol, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Fogyatékkal élők oktatása, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Origó

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.