Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMorzsa Ágnes 6000 Ft / 60 perc

Morzsa Ágnes angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 25 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: tanár

Kor: 64 éves

Bemutatkozás

Több mint 20 éves tapasztalattal vállalok:
ONLINE
- korrepetálást
- középfokú nyelvvizsga felkészítést (Origo, Euroexam, iTolc, stb.)
- közép- és emelt szintű érettségi felkészítést
- nyelvtani rendszerezést
- kommunikációs készség fejlesztést
- senior nyelvoktatást
- állásinterjú felkészítést

Az ELTÉN végeztem angol-orosz tanárszakon. Pályám során többféle korosztályt, különböző szakmai hátterű nyelvtanulót tanítottam (Óbudai Egyetem, Magyar Televízió, Euro nyelviskola, Mars magántanuló csoport).

A tanítás során olyan módszereket alkalmazok, melyek segítségével a nyelvet nehezen tanulók is eredményeket tudnak elérni. Szinte minden eddigi tanítványom elérte az általa kitűzött célt, nyelvvizsgát vagy sikeres állásinterjút.
Mivel az angoltanítás számomra a folyamatos fejlődést is jelenti, rendszeresen részt veszek továbbképzéseken.

Az első alkalommal egy igény- és szintfelmérés keretében meghatározzuk a célokat, és tervet készítünk ezek elérésére.
Az alábbi könyvekből és online anyagokból tanítok: New English File, Solutions, Headway.

Telefonszámom: +36304919215
E-mail címem: angolnekedis@gmail.com

Oktatás helyszíne

Budapest

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Euroexam, Pannon, Origó, társalKODÓ, iTolc

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Révész Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 23
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Morzsa Ágnes szerettette meg velem az angoltanulást! Előtte kötelező volt, és nem ment sehogy sem, Ági viszont tudott motiválni, rengeteget dicsért, személyre szabott feladatokat választott a céljaimnak, a képességeimnek és az érdeklődésemnek megfelelően. A present perfect-et minden korábbi tanárommal tanultam, de soha nem értettem. Ági egyszer elmagyarázta a saját szavaival, és azóta nincs vele gondom. :-) Kedves, nyugodt és végtelenül türelmes tanár, nagyon jó, interaktív órákat tart. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné örömét lelni az angolozásban!

Haraszti Ferenc értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 20
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ő egy igazi kincs! Végtelen nyugalom óriási tapasztalattal. Nem baj, ha soha nem tanultál, nagyon kezdő vagy elmondja ezredszer is és meg fogod érteni. Csak ajánlani tudom mindenkinek bármilyen szinten is áll.

dr. Biró Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ágit csak ajánlani tudom, rendkívül profi, felkészült, türelmes oktató. Célorientáltan tanít viszont nem fordulhat az elő nála, hogy sematikus, a való életben nem használható tudást nyújt, mivel az adott célra koncentrálva igyekszik komplex, a való életben is használható tudást átadni. Az órák jó hangulatban telnek, ha valami nem világos azt többször, több módon is elmagyarázza, rendkívüli türelemmel tanít. Az órák helyszínével és időpontjával kapcsolatban nagyon rugalmas. A legjobb nyelvtanár, akivel eddig találkoztam.

Harányi Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves, segítőkész és türelmes. Az órái jó hangulatúak. A feladatokat egyénre szabja. Az órán sokszor játékos formában tanultuk az anyagot. Az óráin egyaránt volt beszélgetéses és nyelvtani feladat. Csak ajánlani tudom!

Diószegi Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves, türelmes, lelkiismeretes, és rendkívül segítőkész tanár. Én egy csoportban tanultam nála (az Óbudai Egyetemen), középfokú, komplex EuroExam nyelvvizsgára készített fel. Sok hasznos tanácsot adott, lehetett bőven gyakorolni mind a szóbeli, mind az írásbeli készségeket. Alaposan és részletesen értékelte a leadott feladatokat, így könnyen el tudtam dönteni, hogy vizsgázhatok-e. A nyelvtant is érthetően tanította. Nem tudok rosszat mondani róla. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tóth Viktória Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Jó hangulatú órák mellett felkészült, rugalmas és motiváltja a tanítványait. Egyénre szabottan kapom a házi feladatot, amit a következő órán kijavítunk és megbeszélünk. Ha valami még továbbra sem megy, elmagyarázza, és újabb feladatokat kapok. Érdeklődési körömnek megfelelően is kapok feladatot, ami sokat segít, hogy szívesen csináljam a feladatot, ha tartok is tőle.

Fülöp Kriszta értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

60+os újrakezdőként kezdtem nála angolt tanulni az alapoktól. Az órái szórakoztatóak és igen hatékonyak. A nyelvtani magyarázatok érthetőek, nem hagyja, hogy bármi kérdés megválaszolatlan maradjon. Többször és több formában gyakoroltatja a tanultakat, amíg az alaposan nem rögzül. Az óráin lehetőség van beszélgetésre sok esetben játékos formában, ami azon kívül, hogy nagyon élvezetes, fejleszti a kommunikációs készséget. Sok hallgatási gyakorlattal fejleszti a szöveg értést. Az otthoni írásbeli feladatokat javítva kapjuk vissza. Kiemelném, hogy mindig odafigyel a tanulói egyéni képességeire és annak ellenére, hogy nem azonos szintű tudással kerülünk a keze alá, mindenkinek biztosítja az egyéni fejlődését. Én magam a középfokig jutottam. Ha jó hangulatban és hatékonyan szeretnél angolt tanulni mindenképpen ajánlom!