Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMultasz Noémi 6000 Ft / 60 perc

Multasz Noémi angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: egyetemi diploma

Foglalkozás: angoltanár

Kor: 34 éves

Bemutatkozás

Olyan angolóra, amilyet Te szeretnél! Ha csak a beszédkészség fejlesztése a cél, vagy szeretnél nyelvtanból felzárkózni, állásinterjúra felkészülni, jól prezentálni, keress bátran! Az első órán megbeszéljük a céljaidat, és ahhoz igazítjuk az óra menetét.

2007 óta tanítok angolt, 2013-ban diplomáztam az ELTE angol valamint nyelv-és beszédfejlesztőtanári szakán. Nagyon érdekel az angolszász kultúra, ezért a nyelvtanítás mellett mindig foglalkozunk egy kicsit az angolnyelvű országok kultúrájával is.

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: orvosi, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Berecz Boglárka értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 31
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több tanárral is próbáltam már angolt tanulni, de Noémi volt az, akivel egyből megtaláltam a közös hangot. Nagyon figyelmes és felkészült tanárnak tartom. Olyan témákat választ az órákra, amivel motiválni tud. Sokat tanulok tőle mind angol nyelvből, mind pedig az angolszász kultúráról. Az órák mindig jó hangulatban telnek, és változatosak. Sikerült elérnie, hogy megszólaljak angolul, amiért nagyon hálás vagyok.