Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMultasz Noémi 3500 Ft / 60 perc

Multasz Noémi angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 304290995

Oktatási tapasztalat: 11 év

Végzettség: egyetemi diploma

Foglalkozás: angoltanár

Kor: 30 éves

Bemutatkozás

Olyan angolóra, amilyet Te szeretnél! Ha csak a beszédkészség fejlesztése a cél, vagy szeretnél nyelvtanból felzárkózni, állásinterjúra felkészülni, jól prezentálni, keress bátran! Az első órán megbeszéljük a céljaidat, és ahhoz igazítjuk az óra menetét.

2007 óta tanítok angolt, 2013-ban diplomáztam az ELTE angol valamint nyelv-és beszédfejlesztőtanári szakán. Nagyon érdekel az angolszász kultúra, ezért a nyelvtanítás mellett mindig foglalkozunk egy kicsit az angolnyelvű országok kultúrájával is.

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: orvosi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.