Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNagy Boglárka 4000 Ft / 45 perc

Nagy Boglárka angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok

Oktatási tapasztalat: 10 év

Foglalkozás: Magántanár

Kor: 35 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/English-is-easy-422621394604515/

Bemutatkozás

Kedves tanulni vágyó kis és nagy diákok!
Immár több, mint 10 éve foglalkozom angol nyelvoktatással. Egészen pici gyerekektől nyugdíjas korú diákokig sok mindenkit segítettem már az angol tanulás nem is annyira rögös útján. Hiszem, hogy türelemmel, mosolyogva, sok szorgalommal persze; sokat el lehet érni.
A tanulás során kicsit a barátod is leszek, hiszen akarva, akaratlanul számos témát érintve ismerjük majd meg egymást, idegen nyelven kommunikálva.
Keress fel bátran, segítek!

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Götz Gyöngyi értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Általános iskolás gyermekeim 5 ill. 7 évet jártak Bogihoz különórára és szerepeltek kiváló eredménnyel helyi, megyei, országos versenyeken. Tapasztalatom, hogy Bogi nagy hangsúlyt fektet a nyelvtani alapok pontos elsajátítására. Szókincs bővítésére rendszeresen íratott fogalmazásokat különböző témákban, folyamatosan ajánlott a gyerekeknek filmeket, könyveket, melyeket később együtt dolgoztak fel. Külön gondot fordít arra, hogy a nyelvtanulás ne csak feladat, szórakozás is legyen: rendszeresen tartott Halloween-tábort, különböző tematikus táborokat, ahol az angol nyelv gyakorlása mellett, a gyerekek énekeltek, kézműveskedtek, ismerkedtek az angol nyelvi kultúrával, szokásokkal, ételekkel. Szívből ajánlom Őt mindenkinek, forduljatok hozzá bizalommal!

Horváth Patrik értékelése

Értékelés időpontja: 2018 május 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az egyik legjobb angol tanár aki tanított. :) Neki köszönhetem ,hogy sikeres B2-es nyelvvizsgát szereztem illetve érettségit és remélhetőleg emelt érettségit is. Köszönöm mégegyszer innen is! :)