Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNagy Dóra 3000 Ft / 60 perc

Nagy Dóra angol tanár

Hol tanít: Budapest, Dunakeszi

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: 06706310813

Oktatási tapasztalat: 4 év

Kor: 24 éves

Bemutatkozás

Szia,
Bátran jelentkezz nálam Angolt tanulni!:)
Örömmel vállalok angol korrepetálást, tanítást és felkészítést angol nyelvből, egészen a kezdetektől, az sem baj ha még nem tudsz angolul, segítek elsajátítani az alapokat jó hangulatú kreatív, külön igények és kompetenciákhoz mérten, szeretném átadni a tudásomat azoknak akik szeretnének megtanulni angolul, vagy nehézségeik vannak benne, akár játékos, kreatív formában, a tanuló igényeire szabva. Nagyon szeretek gyerekeket tanítani, de felnőtteket is szívesen vállalok!:)
Egyetemen Anglisztika szakon tanultam angol nyelvet, de előtte is már angolul tanultam 8 évig, munkáim során is angol nyelv használata volt a kötelező, így teljesen elkötelezett vagyok a nyelv iránt ,így biztosan fogok tudni segíteni neked!
Újpesten nálam, az újpesti könyvtárban tanulunk de akár házhoz is megyek. Illetve a környező kerületekben és Dunakeszin is vállalok korrepetálást otthon vagy könyvtárban, bátran keress a részletekért!:)

Oktatás helyszíne

Otthon 4. kerület
Otthon 4. kerület, Szabó Ervin Könyvtár
Házhoz megy 4. kerület
Házhoz megy 15. kerület
Házhoz megy 13. kerület
Házhoz megy Egész Dunakeszi

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.