Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNagy Judit 5000 Ft / 60 perc

Nagy Judit angol tanár

Hol tanít: Győr

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Angoltanár

Kor: 52 éves

Bemutatkozás

Angol oktatást, korrepetálást, nyelvvizsgára, pótvizsgára felkészítést vállalok gyerekeknek és felnőtteknek minden szinten, több, mint 20 év tapasztalattal. A tanítványokkal türelmes vagyok és az igényekhez igazodva állítom össze az órai anyagot.

Oktatás helyszíne

Otthon Győr
Házhoz megy Egész Győr

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Íráskészség fejlesztése, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.