Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKObsuszt Emese 3000 Ft / 60 perc

Obsuszt Emese angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 3 év

Végzettség: ELTE anglisztika

Bemutatkozás

Az elmúlt 3 évben sikeresen készítettem fel nyelvvizsgákra, pótvizsgákra és érettségikre is. A diákjaimnál fontosnak tartom – akármilyen céllal keresnek meg – hogy rendszert teremtsek a nyelvhasználatukban, és hogy mindig értsék mi miért és hogyan működik az adott idegennyelvben. Mindenkinek az egyéni nyelvtanulási igényeit igyekszem kielégíteni, illetve a problémás területeket vagy a már korábban tanult/hallott/látott, de nem tiszta részeket biztossá tenni. Amit talán a legfontosabbnak tartok, az a nyelvi magabiztosság – szóban és írásban is, hiszen a kettő egymás nélkül nem működik – mert ez az a tényező, amely a idegennyelv használatban a legtöbb embernek gátat jelent.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.