Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKOsvald Rajmund 3000 Ft / 60 perc

Osvald Rajmund angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36204865035

Bemutatkozás

Nemcsak az anyanyelvünk, de egy idegennyelv szóbeli használatához kellő magabiztosságra és önkifejező képességre van szükségünk. Éppen ezért a nyelvtanulás egyik leghatékonyabb módja, annak folyamatos használatában rejlik.

Nyelvet sokféleképpen lehet tanulni, több út vezet a sikerhez, de ha olyan utat választasz, amit nem élvezel, akkor előbb feladod és sose jutsz egyről a kettőre. Ezért szeretek nyelveket tanulni/tanítani, mert a fejlődést kreatívan, élvezettel és így nagyobb eredménnyel is el lehet érni.

Én magam már kisgyerekként rengeteget használtam az angol nyelvet. Aztán önerőből egyedi technikákkal jutottam el a felsőfokú szintre. Ezeket a jól bevált módszereket tanítom a könnyebb nyelvtanulás reményében.

Email: dablaction@gmail.com

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Kiejtés javítása, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.