Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPenner Marni 22000 Ft / 80 perc

Penner Marni angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 19 év

Végzettség: Nyelvészeti diploma a Calgary Egyetemtől

Foglalkozás: Angol anyanyelvű tanárnő és Coach

Weboldal: www.angolanyanyelvu.com

Bemutatkozás

Angol anyanyelvű tanárnő vagyok Kanadából.

Nyelvészeti diplomám van Kanadából, és jól megtanultam magyarul.

Saját beszédcentrikus módszereket fejlesztettem ki, amiket használok a tanításban. Nagyon szeretek nyelvet tanítani, és jól érezzük magunkat az órán :)

Coach is vagyok az interneten, és nemzetközi szinten segítek az embereknek legyőzni a szorongást és elérni életcéljait.

Az angoltanítványaimnak is szoktam segíteni legyőzni az idegen nyelvi szorongást, és magabiztosabban, nyugodtabban, és boldogabban beszélni az angolt.

Abban is tudok segíteni, hogy elérd a nyelvi céljaidat és életcéljaidat. Sokszor azért tanulunk nyelvet, hogy más célt is elérjünk. :)

Több információ és videó van a módszereimről a weboldalomon is:

www.angolanyanyelvu.com

A jelenlegi áram:
22.000 Ft / 80 perc

Idegen nyelvet beszélni jó szórakozás. Érezzük jól magunkat. :)

Nagyon várom, hogy találkozzunk.

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Fogyatékkal élők oktatása, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Prezentációs készség fejlesztése, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kovács Bernadett értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 23
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni a legjobb angoltanár, akivel valaha találkoztam. Többször is újrakezdtem az angolt az évek alatt, de sehol nem fejlődtem ennyit. Rengeteget segített, hogy folyékonyan tudjak beszélni angolul, ami eddig máshol nem sikerült. Nagyon szépen beszél, mindent értettem, amit mondott. Sokat segített coaching eszközökkel, háttéranyagokkal is. Ezért nagyon hálás vagyok neki, és csak ajánlani tudom! :)

Bálint Nikoletta értékelése

Értékelés időpontja: 2022 szeptember 16
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rengeteg tanárt és módszert kipróbáltam Marni előtt , de az ő hozzáállása, felkészültsége és nyitottsága nagyon - nagyon ritka. Kifejezetten tetszett a módszerében az emlékeztetők , felvételek , jegyzetek készítése, aminél pontosan nyomon lehetett követni, hogy hol járunk az általunk személyre szabott tematikában, mit tervezünk a következő alkalomra stb. Marni kivételesen tudja ötvözni a határozottságot ,a fókuszáltságot és a rugalmasságot. Az ő óráinak van kerete. Alapvetően beszédgyakorlásra és szorongásom oldására kerestem fel Marni, mert a munkámban is szeretném lazán és könnyedén használni az angol nyelvet. Nem is inkább a tudásommal volt a gond, mégis az volt az érzésem. Ezen a szinten más tanároknál (kb 10 tanárt próbáltam ki előtte) az órák gyakran ad-hoc beszélgetésekbe torkolltak , esetenként szétfolytak, néha még olyan érzésem is volt, hogy nem emlékeznek arra , amit mondtam. Sokszor ismételték önmagukat és nekem ez elég zavaró angol tanulás/gyakorlás közben is. Nos ez Marninál soha nem fordult elő. Ő tényleg odafigyel a diákjaira, elérhető az alkalmak között is. Az óráknak van egy íve, folytonossága, nemcsak belekapdosunk dolgokba, mint ahogy máshol észleltem. Ő olyan szépen csempészi be a coachingolás módszereit, hogy szinte alig lehet észrevenni és ettől válik természetessé és nagyon hatásossá a módszere. Mindig figyelt rám, biztatott, megnyugtatott, amikor szükségem volt rá és a beszédszorongásomat hihetetlenül szuperul és gyorsan oldotta. Elfogadó és őszintén szeretne segíteni. Továbbá tényleg kíváncsi, vele valóban el lehet mélyedni egy téma kibeszélésébe, nem csak a standard könyvben is megtalálható dolgokon megyünk keresztül. Marnit csak ajánlani tudom! A legjobb nyelvtanár és coach , akivel valaha találkoztam!

Szántó Gabriella értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 27
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sok-sok év újrakezdés után Marni órái végre meghozták az áttörést az angoltanulásban. Marni olyan légkört alakít ki az órán, amiben el tudja érni, hogy gátlások nélkül megszólaljak, önfeledten beszéljek, míg korábban igyekeztem elkerülni az ilyen helyzeteket. A nyelvtani szabályok gyakorlása, szavak bemagolása helyett, a kommunikáción van a hangsúly – nálam ez maximálisan bevált. Nemcsak azért működik jól a módszere, mert átgondolt és strukturált, hanem mert nagyon személyre szabott; abból indul ki, hogy nekem mire van szükségem és hogyan tudom leginkább elérni a kívánt célt, ebben a coaching tapasztalata meghatározó. A sok hasznos háttéranyag és tanulásmódszertani tanácsnál még fontosabb, hogy Marni annyira kedves, nyitott és vicces, hogy az angol óra számomra a „szükséges rossz” helyett ma már egy kifejezetten élvezetes időt jelent. Csak ajánlani tudom!

Szombat Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 26
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szerettem az óráit és rendkívül jók a módszerei! Csak a legjobbakat tudom mondani Róla! Mindig vártam a megbeszéléseinket, mert mindig nagyon kedves volt és bármiről lehetett vele beszélgetni. Marni angolóráit csak ajánlani tudom mindenkinek! 2 szakterületének a párosításával a legjobb oktatást adja, mit kaphat egy idegen nyelvet tanuló. Egyrészről rendkívül beszédcentrikus, mi igazán fontos az üzleti életben, valamint nagyban segített az idegen nyelven megszólalástól való félelmek feloldásában.

Molnár Viktória értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni az eddigi legjobb angoltanárom 20 év alatt! Úgy érkeztem hozzá, hogy féltem megszólalni. Tőle tudtam meg, hogy amivel én küzdök, az nem a nyelvtanulás maga, hanem az idegennyelv-szorongás. Ő volt az első tanár, aki ezt felismerte. Szuper módszerrel kezdett el kinyitni, beszéltetni, ahol lehetett hibáznom és ettől egyáltalán nem volt már szégyenérzetem. Mindeközben a nyelvhelyességem és a szókincsem is bővül, de egyáltalán nem izzadva, hanem úgy, hogy a saját kedvenc tevékenységeim közben fejlődhetek. Szépen beszél, öröm hallgatni is, emellett emberileg is sokat ad. Azt javaslom, ne gondolkodj sokat, kérj tőle egy próbaórát és meglátod, nem akarsz majd mással tanulni!

Jónás Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni az eddigi angol tanáraim közül a legjobb szakember! Bátran ajánlom mindekinek, bármilyen témában nagyon nyitott, és segítőkész. A szóbeli angol tudásomat kell leginkább csiszolgatni, az Ő segítségével bátrabban tudok beszélni, a lámpalázam is alább hagyott, ha hirtelen helyzetben szükségem van az angol tudásra. Ami a nyelvtant illeti, olyan nehezebb nyelvtani szerkezeteket amelyeket ritkábban használunk, melyeket sokszor annyira általánosan oktatnak a nyelvtanárok,hogy az nehezen beemelhető olyan szinten, hogy gyakorlatban is tudd használni gördülékenyen, azt Marni érhetően, humorosan adja át. Úgy, hogy az egy életre a fejedbe rögzül! Nagyon fontos volt számomra az is, hogy anyanyelvi tanárt találjak, akinek a kiejtése azért sokkal kifinomultabb,mint a tanult angol tanároknak. Marni nagyon szépen beszél angolul. Nagyon örülök , hogy rátaláltam, és nagyon hálás is vagyok a lekiismeretes segítő munkájáért! Bátran válaszd Őt, nem fogsz benne csalódni! :)

Kocsis Dorka értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mérföldkő, hogy rátaláltam Marnira. Ő egy igazi mentor és barát. Régóta szorongtam a nem túl fényes angol beszédtudásom miatt, azonban rávettem magamat és amikor megtaláltam Marnit nem volt kérdés, hogy Vele szeretném az angolomat megerősíteni, illetve a magabiztosságomat emelni. Ő az első angol tanár akivel valóban minden óra egy élmény és ezáltal szeretem magamat akkor amikor angolul beszélgetek vele. Több sikerélményem volt már "éles helyzetek", amikor az angolomra volt szükségem és ez annyira felemelő érzés volt, hogy mindig további erőt és motivációt adott. Kreatívan és célirányosan segít, hogy milyen úton módon tudok tenni azért, hogy gyarapodjon a szókincsem. Nagyon tetszik, hogy Marni anyanyelvi angol tanár, így ha valami specifikus kérdésem van pl. a szlenget illetően akkor elsőkézből kapok rá precíz választ és mivel a magyarul is tökéletesen beszél így biztosan megértem a választ. :) Marni nagyon okos, bájos, vicces, intuitív és rugalmas személyiség. Mindenkinek szeretettel ajánlom, akinek többször kudarcba fulladt már a korábbi angol nyelvtanulása, mivel Marnival biztos lesz a siker. :)

Vargáné Budai Erika értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Régóta kerestem a nyelvtanulásnak ezt a formáját. Évek óta jártam nyelvtanárhoz, nem a nulláról kellet kezdeni. Marninak az angol az anyanyelve, professzionális nyelvtanítást csinál. Mi a beszédre fókuszálunk, ezt az oldalamat kell erősíteni, de ugyanakkor hangsúlyt fektet a nyelvtanra is. Nagyon jó fejlesztő gyakorlatokat ad, órái változatosak. Látszik hogy az órákra Ő is készül és a tanítványokra tervezi az órákat. Nem mindenkit egy kaptafa szerint oktat. Marni nagyon jó angol nyelvtanár és nagyon jó barát. Örülök hogy Rátaláltam.

Bocsa Annamária értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marniról csak pozitívan tudok nyilatkozni. Rengeteg ötlete van arra, milyen módon tudom az én érdeklődési köröm és igényeim szerint fejleszteni a tudásomat. Szuper kedves és sok minden érdekli, ezért bármiről lehet vele beszélgetni angolul, emiatt pedig sokkal nagyobb kedvvel veszek részt az óráin, mint ezelőtt más tanároknál. Így a beszédem is sokat javult, mert ez folyamatosan fenn tudja tartani a motivációmat. Nagyon örülök, hogy őt választottam!

Szilágyi Ildikó értékelése

Értékelés időpontja: 2021 november 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni a legjobb angol tanár, akivel valaha is találkoztam. Régóta hezitáltam, hogy javítom az angol nyelvtudásomat, de nagyon nehezen vettem rá magam, mert féltem, hogy milyen tanárt találok. Mikor megtaláltam Marnit, minden elképzelésemet túlszárnyalta természetesen pozitív irányba! Kedves, segítőkész, borzasztóan felkészült és bónuszként még a nyelvi szorongásomat is leküzdöttem a segítségével! Az órái nem unalmasak, és sok módszert ajánlott, hogy mivel tudom motiválni magam az otthoni tanulásra. Mióta így tanulok, örömöt okoz, ha angolozok, ami miatt gyorsan és sokat fejlődtem/fejlődök folyamatosan. Nem túlzás, ha azt írom, Marni az egyik legjobb döntés volt az életemben, amit a szakmai fejlődésem érdekében tettem :)

Géczi Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2021 november 15
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Munkahely váltás miatt sürgőssé vált 7 év kihagyás után, hogy felelevenítsem az - addig sem tökéletes - angol nyelvtudásomat. Egy évet vesztegettem el egy olyan angol tanárral, aki mellett egyáltalán nem fejlődtem és minden órának úgy indultam neki, hogy "de várom, hogy vége legyen". Aztán rátaláltam ezen az oldalon Marnira. Vele minden órát várok és imádok vele beszélgetni. Szinte pillanatok alatt eltelik az óra úgy, hogy én beszélek, miközben előtte meg sem mertem szólalni. Mind szakmai, mind mindennapi témákat érintünk, abszolút változatosak az órái. Rendkívül segítőkész és nagyon kedves, vidám a kisugárzása. Nagyon fontos, hogy jó tanárt találjon, aki angolul szeretne tanulni! Ezért szívből ajánlom Marnit, fantasztikus tanár, nekem nagyon sokat segít hétről hétre.

Csipke Zsuzsanna értékelése

Értékelés időpontja: 2021 február 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ismerős az érzés, mikor mondanád, de nem jönnek a szavak? Marni megmutatta, hogyan győzzem le a nyelvi szorongásomat. Ma már bátrabban szólalok meg, még ha nem is tökéletes amit mondok. Gyakorlatias nyelvi képzés, anyanyelvi tanárral. Nem is találhattam volna jobbat! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Dr Mezey Zsuzsa értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 31
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Elhatároztam, hogy javítani fogom az angol tudásomat, természetesen a Covid időszak miatt on-line. Az interneten hosszan kerestem a megoldást, míg megtaláltam Marnit. Fontosnak tartottam, hogy a kiejtése amerikai legyen. Marni Kanadából jött. Másik fontos dolog volt, hogy a nehezebb (pl. nyelvtan, kifejezések) feladatokat is megértsem, tehát jó, ha tud magyarul is. Marni kiválóan beszél magyarul is. Jelentkeztem az óráira. Elkezdtünk tanulni.. Szerencsém volt. Marni nagyon okos, intuitiv, rugalmas és kedves egyéniség. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kondor Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 30
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Közel egy éve veszek órákat Marnitól és nagyon jó tapasztalataim vannak. Mivel anyanyelvű tanár, ezért nagyon hasznosan tud segíteni minden egyes fázisban. Csak ajánlani tudom! Részletesebb véleményem alább olvasható, már a cél nyelven. Mi lehetne ennél meggyőzőbb. :) I am taking English lessons from Marni for almost a year now. I found her on this website. She seemed kind and friendly at the first glance and had a linguistic background. I needed exactly someone like her. Why I recommend her? Because she is a native teacher who can improve your pronunciation, help to express yourself properly and extend your vocabulary. Even more she speaks Hungarian perfectly, so if you have some difficulties to understand something than you can switch to Hungarian. I also need to mention that she is a life coach as well. Therefore, if you are not feeling comfortable to use the English language then she can help you through that difficult period. Later on, you will become more and more self-confident and your oral skill will also improve significantly. After taking lessons from Marni I started to use the English language more freely and more confidently. Now I am using it on a daily basis in meetings and personal discussions as well. I would definitely recommend to give Marni a chance and take a sample lesson.

Pető Vencel értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Igazából a sok pozitív értékelés miatt választottam Őt. Nem csalódtam! Nagyon elégedett vagyok vele, Ő az első angoltanárom, akivel tényleg egy élmény minden óra! Ami nagyon fontos, hogy az órák koncepciója nagyon jól van felépítve, beszéd centrikus, ugyanakkor a nyelvtani hibákat is elemzi, javítja. De ez az Ő speciális módszere, nem lövöm le, próbáljátok ki! Másrészről az sem elhanyagolható, hogy neki anyanyelve az angol, így egy sokkal magasabb színvonalú szolgáltatást kapsz. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell ijedni, hogy nehéz lenne beszélni vele, nagyon segítőkész.

Maria Van den Bossche értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 27
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szeretem Marni angol orait. Figyelmes,vidam, oszinte egyniség. Vele sosem lehet unatkozni. Rengeteg tanacsot ad nemcsak a nyelv elsajatitasahoz, hanem az elet mindennapi dolgaihoz is. Csak ajanlani tudom, nekem sokat segitett!

Gugyella Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam Marnira, mindenkinek csak ajánlani tudom! Főleg azoknak, akiknek nehezen épül be az angol a mindennapjaikba, vagy kifejezetten stresszelnek, ha angolul kell beszélni. Nála tényleg nem nyűg az angolozás, még csak tanulásnak sem mondanám, hanem egy fejlődési folyamat, ahogy napról napra jobb leszel. :) Mivel coach is, segít megalálni a módját, hogy hogyan kezeld az idegen nyelvekkel kapcsolatos szorongásaid, félelmeid és nagyon együttérzően közelíti meg a problémákat, tényleg hatékony módszereket javasol. Nem mellesleg tényleg nagyon jó hangulatúak az órák, nagyon őszinte és biztonságos közeg alakul ki, ahol lehet (sőt KELL) hibázni, mert így lehet jobbá válni! :)

Troják Szabina értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni nagyon nagy segítség volt az elmúlt hónapokban. Tanár és coach is egyben így más szemszögből kezdtem el közelíteni az idegennyelv tanulást. Rávezetett, hogy sajátítsam el az angolt és élvezzem a tanulás minden percét. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyszerű tanár:)

Hürkecz Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni a legjobb angol tanár akivel valaha találkoztam. Az angol anyanyelve mellett nagyon jól beszél magyarul is, ami nagyon nagy segítség. Hatékonyan tudja megértetni velem azokat a finomságokat, amiket eddig más nem. Emellett coach is, segített levetkőzni az idegen nyelvi szorongásomat, amióta hozzá járok bátran merek beszélni bármilyen szituációban. Nem utolsó sorban remek ember.

Reubl Csilla értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 6
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni rendhagyó angolórákat tart. Én életemben most először tanulok úgy angolt, hogy csak az élvezet a fontos, nem egy vizsga teljesítése. Azt, hogy az angol beépült a mindennapjaimba, Marninak köszönhetem. Ahogyan azt is, hogy nem félek használni a nyelvet.

Gavel Timea értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 6
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak ajánlani tudom mindenkinek, menjetek és próbáljátok ki az óráját! Beszédcentrikus, egyéni igényekre szabott, kellemes hangulatú nyelvtanulásban lehet részetek vele. A rugalmasság, alkalmazkodó készség és pozitív attitűd csillagos ötös Marninál. Teljesen más, mint eddig bármilyen angol óra, amin részt vettem. Ever:)

Magos Zoltánné értékelése

Értékelés időpontja: 2020 február 13
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb angol tanár, akit ismerek. Marni a fejlesztendő területekre koncentráló, vidám, jó hangulatú órákat tart, kérésemnek megfelelően alakította a tematikát. 8-10 év iskolarendszerű angol tanulás, majd 12 év szünet után kezdtem nála újra az angolt, beszédkészségem többet fejlődött 3 hét alatt, mint a legutóbbi, egyébként beszédcentrikus tanfolyami képzésen 3 hónap alatt. A helyes kiejtés tanulásában és a megértésben is sokat jelent, hogy angol anyanyelvű tanár, de emellett magyarul is kitűnően beszél. Szívből ajánlom!