Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPenner Marni 12000 Ft / 80 perc

Penner Marni angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 16 év

Végzettség: Nyelvészeti diploma a Calgary Egyetemtől

Foglalkozás: Angol anyanyelvű tanárnő és Coach

Weboldal: www.angolanyanyelvu.com

Bemutatkozás

Angol anyanyelvű tanárnő vagyok Kanadából.

Nyelvészeti diplomám van Kanadából, és jól megtanultam magyarul.

Saját beszédcentrikus módszereket fejlesztettem ki, amiket használok a tanításban. Nagyon szeretek nyelvet tanítani, és jól érezzük magunkat az órán :)

Coach is vagyok az interneten, és nemzetközi szinten segítek az embereknek legyőzni a szorongást és elérni életcéljait.

Az angoltanítványaimnak is szoktam segíteni legyőzni az idegen nyelvi szorongást, és magabiztosabban, nyugodtabban, és boldogabban beszélni az angolt.

Abban is tudok segíteni, hogy elérd a nyelvi céljaidat és életcéljaidat. Sokszor azért tanulunk nyelvet, hogy más célt is elérjünk. :)

Több információ és videó van a módszereimről a weboldalomon is:

www.angolanyanyelvu.com

Online is tanítok és coachingolok.

A személyes tanítványaim jelenleg online tanulnak covid miatt. Ugyanazzal a sikerrel tanulnak online, mint amikor személyesen találkoztunk.

Idegen nyelvet beszélni jó szórakozás. Érezzük jól magunkat. :)

Nagyon várom, hogy találkozzunk.

Oktatás helyszíne

Az irodám/rendelőm 5. kerület, 1051 Budapest, Október 6. u. 7.
Házhoz megy Egész Budapest

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Fogyatékkal élők oktatása, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Prezentációs készség fejlesztése, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Csipke Zsuzsanna értékelése

Értékelés időpontja: 2021 február 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ismerős az érzés, mikor mondanád, de nem jönnek a szavak? Marni megmutatta, hogyan győzzem le a nyelvi szorongásomat. Ma már bátrabban szólalok meg, még ha nem is tökéletes amit mondok. Gyakorlatias nyelvi képzés, anyanyelvi tanárral. Nem is találhattam volna jobbat! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Dr Mezey Zsuzsa értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 31
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Elhatároztam, hogy javítani fogom az angol tudásomat, természetesen a Covid időszak miatt on-line. Az interneten hosszan kerestem a megoldást, míg megtaláltam Marnit. Fontosnak tartottam, hogy a kiejtése amerikai legyen. Marni Kanadából jött. Másik fontos dolog volt, hogy a nehezebb (pl. nyelvtan, kifejezések) feladatokat is megértsem, tehát jó, ha tud magyarul is. Marni kiválóan beszél magyarul is. Jelentkeztem az óráira. Elkezdtünk tanulni.. Szerencsém volt. Marni nagyon okos, intuitiv, rugalmas és kedves egyéniség. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kondor Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 30
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Közel egy éve veszek órákat Marnitól és nagyon jó tapasztalataim vannak. Mivel anyanyelvű tanár, ezért nagyon hasznosan tud segíteni minden egyes fázisban. Csak ajánlani tudom! Részletesebb véleményem alább olvasható, már a cél nyelven. Mi lehetne ennél meggyőzőbb. :) I am taking English lessons from Marni for almost a year now. I found her on this website. She seemed kind and friendly at the first glance and had a linguistic background. I needed exactly someone like her. Why I recommend her? Because she is a native teacher who can improve your pronunciation, help to express yourself properly and extend your vocabulary. Even more she speaks Hungarian perfectly, so if you have some difficulties to understand something than you can switch to Hungarian. I also need to mention that she is a life coach as well. Therefore, if you are not feeling comfortable to use the English language then she can help you through that difficult period. Later on, you will become more and more self-confident and your oral skill will also improve significantly. After taking lessons from Marni I started to use the English language more freely and more confidently. Now I am using it on a daily basis in meetings and personal discussions as well. I would definitely recommend to give Marni a chance and take a sample lesson.

Pető Vencel értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Igazából a sok pozitív értékelés miatt választottam Őt. Nem csalódtam! Nagyon elégedett vagyok vele, Ő az első angoltanárom, akivel tényleg egy élmény minden óra! Ami nagyon fontos, hogy az órák koncepciója nagyon jól van felépítve, beszéd centrikus, ugyanakkor a nyelvtani hibákat is elemzi, javítja. De ez az Ő speciális módszere, nem lövöm le, próbáljátok ki! Másrészről az sem elhanyagolható, hogy neki anyanyelve az angol, így egy sokkal magasabb színvonalú szolgáltatást kapsz. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell ijedni, hogy nehéz lenne beszélni vele, nagyon segítőkész.

Maria Van den Bossche értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 27
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szeretem Marni angol orait. Figyelmes,vidam, oszinte egyniség. Vele sosem lehet unatkozni. Rengeteg tanacsot ad nemcsak a nyelv elsajatitasahoz, hanem az elet mindennapi dolgaihoz is. Csak ajanlani tudom, nekem sokat segitett!

Gugyella Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam Marnira, mindenkinek csak ajánlani tudom! Főleg azoknak, akiknek nehezen épül be az angol a mindennapjaikba, vagy kifejezetten stresszelnek, ha angolul kell beszélni. Nála tényleg nem nyűg az angolozás, még csak tanulásnak sem mondanám, hanem egy fejlődési folyamat, ahogy napról napra jobb leszel. :) Mivel coach is, segít megalálni a módját, hogy hogyan kezeld az idegen nyelvekkel kapcsolatos szorongásaid, félelmeid és nagyon együttérzően közelíti meg a problémákat, tényleg hatékony módszereket javasol. Nem mellesleg tényleg nagyon jó hangulatúak az órák, nagyon őszinte és biztonságos közeg alakul ki, ahol lehet (sőt KELL) hibázni, mert így lehet jobbá válni! :)

Troják Szabina értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni nagyon nagy segítség volt az elmúlt hónapokban. Tanár és coach is egyben így más szemszögből kezdtem el közelíteni az idegennyelv tanulást. Rávezetett, hogy sajátítsam el az angolt és élvezzem a tanulás minden percét. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyszerű tanár:)

Hürkecz Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni a legjobb angol tanár akivel valaha találkoztam. Az angol anyanyelve mellett nagyon jól beszél magyarul is, ami nagyon nagy segítség. Hatékonyan tudja megértetni velem azokat a finomságokat, amiket eddig más nem. Emellett coach is, segített levetkőzni az idegen nyelvi szorongásomat, amióta hozzá járok bátran merek beszélni bármilyen szituációban. Nem utolsó sorban remek ember.

Reubl Csilla értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 6
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni rendhagyó angolórákat tart. Én életemben most először tanulok úgy angolt, hogy csak az élvezet a fontos, nem egy vizsga teljesítése. Azt, hogy az angol beépült a mindennapjaimba, Marninak köszönhetem. Ahogyan azt is, hogy nem félek használni a nyelvet.

Gavel Timea értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 6
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak ajánlani tudom mindenkinek, menjetek és próbáljátok ki az óráját! Beszédcentrikus, egyéni igényekre szabott, kellemes hangulatú nyelvtanulásban lehet részetek vele. A rugalmasság, alkalmazkodó készség és pozitív attitűd csillagos ötös Marninál. Teljesen más, mint eddig bármilyen angol óra, amin részt vettem. Ever:)

Magos Zoltánné értékelése

Értékelés időpontja: 2020 február 13
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb angol tanár, akit ismerek. Marni a fejlesztendő területekre koncentráló, vidám, jó hangulatú órákat tart, kérésemnek megfelelően alakította a tematikát. 8-10 év iskolarendszerű angol tanulás, majd 12 év szünet után kezdtem nála újra az angolt, beszédkészségem többet fejlődött 3 hét alatt, mint a legutóbbi, egyébként beszédcentrikus tanfolyami képzésen 3 hónap alatt. A helyes kiejtés tanulásában és a megértésben is sokat jelent, hogy angol anyanyelvű tanár, de emellett magyarul is kitűnően beszél. Szívből ajánlom!