Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPenner Marni 10000 Ft / 80 perc

Penner Marni angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06 31 783-6071 (UPC mobil - 31-es kód)

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Nyelvészeti diploma a Calgary Egyetemtől

Foglalkozás: Angol anyanyelvű tanárnő és Coach

Weboldal: www.angolanyanyelvu.com

Bemutatkozás

Angol anyanyelvű tanárnő vagyok Kanadából.

Nyelvészeti diplomám van Kanadából, és jól megtanultam magyarul.

Saját beszédcentrikus módszereket fejlesztettem ki, amiket használok a tanításban. Nagyon szeretek nyelvet tanítani, és jól érezzük magunkat az órán :)

Coach is vagyok az interneten, és nemzetközi szinten segítek az embereknek legyőzni a szorongást és elérni életcéljait.

Az angoltanítványaimnak is szoktam segíteni legyőzni az idegen nyelvi szorongást, és magabiztosabban, nyugodtabban, és boldogabban beszélni az angolt.

Abban is tudok segíteni, hogy elérd a nyelvi céljaidat és életcéljaidat. Sokszor azért tanulunk nyelvet, hogy más célt is elérjünk. :)

Több információ és videó van a módszereimről a WEBOLDALOM-on is:
www.angolanyanyelvu.com

ONLINE is tanítok és coachingolok.

A személyes tanítványaim jelenleg online tanulnak a virus miatt. Ugyanazzal a sikerrel tanulnak online, mint amikor személyesen találkoztunk.

Idegen nyelvet beszélni jó szórakozás. Érezzük jól magunkat. :)

Nagyon várom, hogy találkozzunk.

Oktatás helyszíne

Az irodám/rendelőm 5. kerület, 1051 Budapest, Október 6. u. 7.
Házhoz megy Egész Budapest

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Fogyatékkal élők oktatása, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Prezentációs készség fejlesztése, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Troják Szabina értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni nagyon nagy segítség volt az elmúlt hónapokban. Tanár és coach is egyben így más szemszögből kezdtem el közelíteni az idegennyelv tanulást. Rávezetett, hogy sajátítsam el az angolt és élvezzem a tanulás minden percét. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyszerű tanár:)

Hürkecz Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni a legjobb angol tanár akivel valaha találkoztam. Az angol anyanyelve mellett nagyon jól beszél magyarul is, ami nagyon nagy segítség. Hatékonyan tudja megértetni velem azokat a finomságokat, amiket eddig más nem. Emellett coach is, segített levetkőzni az idegen nyelvi szorongásomat, amióta hozzá járok bátran merek beszélni bármilyen szituációban. Nem utolsó sorban remek ember.

Reubl Csilla értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 6
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marni rendhagyó angolórákat tart. Én életemben most először tanulok úgy angolt, hogy csak az élvezet a fontos, nem egy vizsga teljesítése. Azt, hogy az angol beépült a mindennapjaimba, Marninak köszönhetem. Ahogyan azt is, hogy nem félek használni a nyelvet.

Gavel Timea értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 6
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak ajánlani tudom mindenkinek, menjetek és próbáljátok ki az óráját! Beszédcentrikus, egyéni igényekre szabott, kellemes hangulatú nyelvtanulásban lehet részetek vele. A rugalmasság, alkalmazkodó készség és pozitív attitűd csillagos ötös Marninál. Teljesen más, mint eddig bármilyen angol óra, amin részt vettem. Ever:)

Magos Zoltánné értékelése

Értékelés időpontja: 2020 február 13
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb angol tanár, akit ismerek. Marni a fejlesztendő területekre koncentráló, vidám, jó hangulatú órákat tart, kérésemnek megfelelően alakította a tematikát. 8-10 év iskolarendszerű angol tanulás, majd 12 év szünet után kezdtem nála újra az angolt, beszédkészségem többet fejlődött 3 hét alatt, mint a legutóbbi, egyébként beszédcentrikus tanfolyami képzésen 3 hónap alatt. A helyes kiejtés tanulásában és a megértésben is sokat jelent, hogy angol anyanyelvű tanár, de emellett magyarul is kitűnően beszél. Szívből ajánlom!