Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPeres Szilvia 4000 Ft / 60 perc

Peres Szilvia angol tanár

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: tanár

Kor: 54 éves

Weboldal: https://onlineangoltanar.blog.hu/

Bemutatkozás

Sokat utazol? Külföldre költöznél? Esetleg munkát vállalnál Angliában? Jó lenne elsajátítani hasznos kifejezéseket hétköznapi szituációkban?


Ha velem tanulsz, elsajátíthatod ezeket. Közel 15 éve élek külföldön, ebből 10 évet Angliában, így tudom, hogyan kell kommunikálni olyanokkal, akik közvetítő nyelvként használják az angolt és anyanyelvi angolokkal is. Az órákon megtanítom neked, hogyan fejezd ki magad egyszerűen és érthetően, elsajátíthatod a britek által kedvelt "small talk" (udvarias társalgás gyakorlatilag semmiről) technikáit. Biztosítom számodra a különböző, személyre szabott online tananyagokat, így nem kell drága nyelvkönyvekbe beruháznod. Ha kedvet kaptál, keress meg, hogy belevágjunk!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

15 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Nyelvhasználat a mindennapokban, Személyre szabott oktatás, Turisztikai angol utazóknak

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.