Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPontifex Sarah 8500 Ft / 60 perc

Pontifex Sarah angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Végzettség: Anglisztika BA, Cambridge CELTA

Foglalkozás: Angoltanár

Bemutatkozás

Félig angol, félig magyar vagyok, s éltem Londonban és Budapesten is. Anyanyelvűként, a nemzetközileg elismert Cambridge CELTA tanári képesítéssel, angol nyelvű intézményekben végzett tanulmányaimmal és anglisztika diplomámmal nemcsak az angol nyelvet, hanem ehhez kapcsolódóan az angol és amerikai kultúrát, mentalitást is meg tudom ismertetni diákjaimmal. A már közép vagy felső fokot elért tanítványaim különösen profitálhatnak abból, hogy az angol nyelv árnyalati, jelentésbeli nüánszaiban is el tudom őket igazítani anyanyelvűként.
Fontosnak tartom, hogy releváns, érdekes témák kontextusában tanuljanak diákjaim, hogy élvezetes és a lehető leghasznosabb módon gyarapíthassák tudásukat. Többféle oktatási rendszerben is tanultam, amelyeknek előnyeit munkám során hasznosítom - így változatos órákban lehet részük diákjaimnak.

Oktatás helyszíne

Otthon 12. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kreisz Olivér értékelése

Értékelés időpontja: 2024 május 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon elégedett vagyok az órákkal. Azokra a problémákra koncentrálunk amelyek a gyengéim. Mindig felkészült, rugalmas, az órák jó hangulatban telnek, csak ajánlani tudom.

Edit értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Pár hónapja kezdtem az órákat, a barátnőm ajánlásával. Az alapvető problémám a nyelvtan hiánya és az írás volt, a beszéd megy. Így Sarahval erre koncentrálunk. Nagyon rugalmas és türelmes tanárnő. Abszolút azt kapom amit várok, jo tempóban tudunk haladni, sokat gyakorlunk. Mindnekinek ajánlani tudom!

Antal Ildikó értékelése

Értékelés időpontja: 2022 szeptember 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon rég óta tanulom az angol nyelvet és Sarah az első anyanyelvi tanárom. Kicsit féltem, hogyan fogok tudni vele kommunikálni, mert a korábbi tanárok sosem beszéltettek, csak a nyelvkönyvekben leírtakat próbálták átadni. Már az első órán kiderült számomra, hogy nincs mitől tartsak, Sarah egy végtelen kedves, türelmes, felkészült és a legaranyosabb tanárnő, akivel valaha találkoztam. Átbeszéltük mit szeretnék én, ő elmondta javaslatait és belevágtunk. Már 7 hónapja járok hozzá és minden óra egy élvezet. Nincs stressz, feszengés. Végre merek angolul beszélni és nem csak az órákon!!!!! Sarah pedig kijavít és figyel a helyes kiejtésre is. Észre sem veszem úgy elröppennek vele az órák annyira jól érzem magam :o))) Nagyon sokat fejlődött a nyelvtudásom, boldog vagyok, hogy rátaláltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!