Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKRubes Anikó 6500 Ft / 45 perc

Rubes Anikó angol tanár

Hol tanít: Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisvörösvár, Solymár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Tanár és Közgazdász

Facebook oldal: https://www.facebook.com/englishismuchfun/

Bemutatkozás

Diplomás angoltanárként és leendő nyelvi coachként olyan "nyelvi coaching alapú" órákat kínálok, amelyek segítenek a nyelvtanulásban és az angol nyelv magabiztos elsajátításában. Az órák során hangsúlyt fektetek a jó hangulatra és az egyszerűségre, valamint olyan témákra koncentrálunk, amelyek segítik a mindennapi életben való kommunikációt angolul. Fontosnak tartom a szövegértést, amit változatos módszerekkel tanítok, például filmrészletek, bemutatkozók, dokumentumfilmek és mesék segítségével. Módszeremben képeket, videókat, képi anyagokat, zenét és language coaching technikákat is beépítek az órákba, hogy hatákonyan tudjunk haladni a nyelvtanulásban.Mindemellett fontos számomra, hogy a tanulás öröm legyen, ezért elkötelezett vagyok abban, hogy a tanulók élvezzék az órákat. Személyes fejlődésemre is nagy hangsúlyt fektetek, és folyamatosan képzem magam, hiszen az önismeret és a szakmai fejlődés számomra egyaránt fontos a hatékony tanítás érdekében.

Oktatás helyszíne

Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisvörösvár, Solymár

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 3 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítás, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Mindfulness a nyelvtanulásban, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Saját tananyag, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Tárgyalásra felkészítés

Szaknyelv: egészségügyi, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, kereskedelmi, marketing, média és kommunikáció, nemzetközi kapcsolatok, projekt menedzsment, üzleti, fodrász

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Cambridge Assessment English, Euroexam, ECL, Origó, LanguageCert, IELTS, TOEFL

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BGE gazdasági kommunikáció, BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Köbli Luca értékelése

Értékelés időpontja: 2024 május 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Anikó egy igazán kedves és motiváló személyiség, az órái mindig jó hangulatban telnek. Nyitott minden témára, ami a másikat érdekelheti, módszerei gördülékennyé és élvezetessé teszik az angol tanulást. Sokat fejlődtem mióta felkerestem. Élmény vele a beszélgetés, értékes gondolatai és meglátásai nagyon inspirálóak. :)

Balázs Bence értékelése

Értékelés időpontja: 2024 március 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon élvezem az angol órákat. Anikó mindig úgy alakítja az órák menetét ahogyan az a legjobb. Az órák főleg beszéd centrikusak az esetemben, ami nekem a lehető legjobb, így lehetőségem van minden féle témában gyarapítani a szókincsemet. Mindig megtalálja azt a módszert, amivel ösztönözhet. Mindenkinek csak ajánlani tudom a vele való angol órákat.

Seregély Evelin értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 23
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Anikó órái beszédcentrikusak és számomra külön pozitívum, hogy legtöbbször csak angolul folynak az órák. Korábban nem igazán mertem megszólalni angolul, de Anikó a segítőkész és pozitív személyiségével elérte, hogy ez pár óra után megváltozzon. Már most érzem, hogy bővült a szókincsem. Az órák során és a házi feladatok által a fejlődéshez szükséges nyelvtant is átnézzük, átbeszéljük. Az órák mindig jó hangulatban telnek. Nagyon örülök, hogy rátaláltam Anikóra. Bátran ajánlom kezdő tanulók számára is. :)

Bíró Károly értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon tetszik a tanítási módszere, profi módon használja a dicséreteket, motivál nagyon sok segítséget nyújt az angol nyelv elsajátításában. Minden jövőbeni tanulónak teljes szívvel ajánlom Őt!

Li Yiwen értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

We are so lucky to have Anikó be with my boy to prepare his UKISET test. Anikó always shows her passion and patience in her lessons, of course her professional knowledge. She is versed in how to improve the efficiency of the lesson.

Birton Sándor értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sok bizonytalanságom, és félelmem volt/van az angol nyelvel kapcsoltaban, nem beszélve arról, hogy sok alap dolgot rosszúl tudtam. Anikó ebben nagyon sogat segít, hogy ezeket a hibákat ki tudjam javítani. Mióta hozzá járok sokkal bátrabb és magabiztosabb lettem a nyelvhasználattal. Sok van még hátra, de van fény az alagút végén. Nagyon hálás vagyok neki ezért, és azért is, hogy nagyon türelmes és segítőkész. Ha valamit nem értek akkor mindig el tudja magyarázni úgy, hogy megértsem. Köszönöm

Kirschbaum Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 26
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Anikóval heti kétszer "beszélgetek", tanulok online. Nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam öt, tanárként és emberként is sokat tanulok tőle. Az óráink jó hangulatbam telnek, érdekes, széleskörű témákat beszélünk át. Anikó szinte észrevétlenül korrigálja a hibáimat a beszélgetés során, amit aztán közvetlenül az óra után emailen eljuttatt hozzám. Ez sokat segít az otthoni tanulásban. Szívesen ajánlom öt!

Anikó reakciója: Köszönöm!
 

Szilágyi Ágnes értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 6
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Anikó nagyon kedves, felkészült, és mindig pontosan kezdi az órákat. A beszédemet szerettem volna fejleszteni, hogy folyékonyan menjen a társalgás angolul. Anikó a jó hangulatú, laza órák alatt változatos témakörökkel fejleszti a szókincsemet, így nem kellett sok időnek eltelnie, hogy érezzem magamon a fejlődést.

Anikó reakciója: Köszönöm!
 

Babicz Anett értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 5
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Munkahelyváltás kapcsán lett aktuális, hogy az angolomat felfrissítsem. Beszédcentrikus órákhoz kerestem angol tanárt, amikor Anikót megtaláltam ezen az oldalon. Nagyon jó hangulatúak az órák, mindig elrepül az idő. Bármilyen témában szuperül tudunk beszélgetni, hibáimat javítja, de mégsem töri meg vele a beszélgetést. Anikó nagyon alapos, felkészült és mindemelett barátságos is, ami nagyon megkönnyíti a tanulást számomra. Szívesen ajánlom Őt!

Szigeti Márti értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 3
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Anikóra. Nagyon szeretem az óráinkat. Mindig nyitott, kedves és közvetlen. Jól és türelmesen magyaráz, ha kell, százszor átbeszélünk egy adott anyagrészt. Merek angolul megszólalni előtte/vele, ami nagy szó. :) Érezni, hogy tényleg szeret tanítani, így minden óra élvezetes. Csak ajánlani tudom.

Kis Judit Zo értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 23
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nagyon az elején vagyok, elszántság van, tudás alig. Anikó kedves és türelmes oktató, kezdőknek is ajánlom :)

Radòczi Ferenc értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 22
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hosszù ès alapos keresès utàn talàltam meg Anikòt, akit a felsőfokù nyelvizsgàm megszerzèse èrdekèben hìvtam segìtsègül. Habàr mèg csak nègy òràt volt alkalmam venni tőle, biztos vagyok abban, hogy a megfelelő tanàrt vàlasztottam a cèlom elèrèse èrdekèben. Mindenkinek ajànlani tudom aki egy alapos, pontos, percìz, kellő ismeretanyaggal ès szemèlyre szabott tanìtàsi stratègiàval rendelkező, baràtsàgos tanàrt keres.

Kola Bernadett értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 17
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az órák mindig nagyon élvezetesek! Nagyon sokat fejlődtem mióta elkezdtem Anikóhoz különórákra járni és sokkal nagyobb önbizalommal tudok már megszólalni angolul!:)

Balázs Petra értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az órákon a beszéd készség fejlesztés a cél, Anikó széles körű ismerete lehetővé teszi, hogy bármiről beszélgessünk angolul, nagyon jól fejleszt, mindig van újdonság, amit jegyzetelhetek. Csak ajánlani tudom mindenkinek

Gerbár Lívia értékelése

Értékelés időpontja: 2023 március 3
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szuper élmény Anikóval dolgozni, izgatottan várom az órákat, melyek fesztelenül, oldottan, jó kedvvel és nagyon hasznosan telnek. Megbízható, pontos, és abszolút az igényekhez és az egyéni szinthez alkalmazkodik. Vele együttműködve erőlködés nélkül lehet fejlődni.

Norbert Stekler értékelése

Értékelés időpontja: 2023 március 1
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Anikóra. Gondjaim voltak az Angol beszéddel, viszont kiderült, hogy nem vagyok egyedül evvel a problémával. Beszéd közpöntú óráivál sokat segített és fejlődtem úgy érzem. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.

Szentesi Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 28
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon hatékonyak az órák.Beszédcentrikus.Addig gyakoroljuk a nyelvtant amíg gördülékenyen nem megy.Nagyon örülök,hogy ő tanítja az angolt!

Kövendi Levente értékelése

Értékelés időpontja: 2023 január 13
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon örvendek hogy Anikóval tanulhatom az angolt. Elégedett vagyok azzal a minőséggel ahogy tanít. Az órák időben kezdődnek, mindig pontos és felkészült. A munkámból adódóan sokszor kell angolul beszélnem. Így nagyon egyszerű volt számomra visszamérni és látni hogy mennyire hasznos volt az eddigi tanulás vele. Bárkinek ajánlani tudom aki komolyan szeretne megtanulni angolul!

Anikó reakciója: Köszönöm! :)
 

Tóth Kiara értékelése

Értékelés időpontja: 2022 október 31
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Anikó nagyon kedves,figyelmes, érthetően tanít és mindig felkészült. Sokat ismételünk főleg a nyelvtant. Nekem nagy segítség ezért is örülök hogy felkerestem.:)

Anikó reakciója: Köszönöm!:)
 

Posta Emese értékelése

Értékelés időpontja: 2022 október 27
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sok kedvem nem volt az angolhoz de ez ma már másképp van,mióta Vele tanulok.Az órák Görcsmentesek játékosak és nem telnek el nevetés nélkül!😊Munka mellett nem könnyű rá időt szakitani de Anikó rugalmassága oldja a terhet!A haladás rohamos,sose gondoltam volna!Én csak ajánlani tudom! Köszönöm 🤗🌸

Anikó reakciója: Köszönöm! :)
 

Erika Pálvölgyi értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 22
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Anikó kiváló módon tanít meg mindarra, amire nyelvi szinten szükséged van.Rugalmas,türelmes,segítőkész,kedves,pontos,alapos és még sorolhatnám. Szerintem ezzel mindent elmondtam, amiért érdemes Őt felkeresni. Köszönöm, Anikó!

Anikó reakciója: Köszönöm! :)
 

Szabó Heni értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 15
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Anikó nagyon megbízható és segítőkész. Folyamatosan visszajelzést kér és úgy alakítja az órát, ahogy nekem megfelelő. Sokat ismétlünk, valóban nagyon alapos tanár.

Anikó reakciója: Köszönöm! :)
 

Patonai Niki értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 13
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Végtelenül rugalmas és segítőkész, nagyon hatékonyan és struktúráltan haladunk az órákon, kiemelt figyelmet fordít az ismétlésre és a jó hangulatra, valamint az egyéni igényekre, folyamatos visszajelzést ad. :)

Anikó reakciója: Köszönöm! :)
 

Szopka Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 13
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még csak pár órán vagyunk túl, de már tudom, hogy jól döntöttem, amikor felkerestem Anikót :). Nagyon kedves vidám kisugárzású. Ennek megfelelően az órai hangulat is nagyon jó. A tudása magabiztos és roppant segítőkész, nagyon empatikus személyiség, szerintem más nem is kell. Csak ajánlani tudom! :).

Anikó reakciója: Köszönöm! :)
 

Lengyel Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 9
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kedves Tanárnő, tanításnál figyelembe veszi az egyén céljait és a személyiségét! Nekem segítettek az órái!

Anikó reakciója: Köszönöm! :)
 

Nagy Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 21
Ennyi órát vettem: 1

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kedves, személyre szabott órák garantált jókedvvel!:) Kellő melegséggel tanítja diákjait! Ne félj segítséget kérni tőle, hidd e megéri!:)

Anikó reakciója: Köszönöm!:)
 

Karika László értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

😁 A kedves tanárnő mindenben segít pl korrepetálásban, órákra felkészülni, házi feladat elkészítésében és megcéloztam egy középfokú vizsgát is. Vele szerintem könnyedén fog sikerülni 🙏⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Anikó reakciója: Köszönöm!:)