Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSáfár Nóra 3000 Ft / 60 perc

Sáfár Nóra angol tanár

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Felsőfokú

Bemutatkozás

Sziasztok!

Szeretettel várok minden angolul tanulni vágyó érdeklődőt, aki szeretné elmélyíteni/felfrissíteni angol tudását vidám hangulatú interaktív órák keretében.
Magamról: Immár 30 éve foglalkozom az angol nyelvvel, felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, TEFL tanári képesítésemet pedig itt kint Angliában szereztem, ahol már több mint 8 éve élek. 2011 óta sikeresen készítek fel mindenféle korosztályt nyelvvizsgára, állásinterjúra, illetve külföldön való boldogulásra.
Türelmes vagyok és óráimon arra törekszem, hogy a Te személyes igényeidnek megfelelôen, játékos formában tanuljuk az élőbeszédben használt nyelvet, különösen nagy hangsúlyt fektetve a beszédre. Ha nyelvvizsgára készülsz, szeretnéd fejleszteni a nyelvtudásod, hogy jobb munkát kapj vagy jobban megértsd az angolt és nem jelent akadályt, hogy külföldi számlára/PayPal/Transferwise/Revolutra kell utalni, keress bátran: s.nora83@gmail.com
Leendô tanítványaimat minimum középiskola/gimnázium szinttôl vállalom.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

8 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.