Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK



Sáhó Tamás 3000 Ft / 60 perc

Sáhó Tamás angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 5 év

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Ha a megszokott módszerekre ráuntál és nem találtad kellően hatékonynak - egy lehetőséget ajánlok Neked, hogy más színben lásd az angol nyelvet! Személyes meggyőződésem, hogy a nyelv elsajátításához vezető út azzal kezdődik, hogy megszeressük és élvezzük a folyamatot.

Autodidakta módon kezdtem el angolul tanulni, a világ számos angol tanítási módszerébe/megközelítésébe betekintést nyertem. Amerikai ismeretségeket szereztem, Angliában is töltöttem több hónapot. OKTV-n versenyeztem sikeresen, aminek a színvonala a C2-es nyelvvizsgával egyenlő. Mindezt, úgy éltem meg, mint egy ajándékot!

Ez az a szemlélet, amit Neked is szeretnék átadni az angol tanulásod során: Enjoy & Learn:)

Online oktatást is vállalok, de a személyes, élő oktatást célravezetőbbnek hiszem.:)

Oktatás helyszíne

Otthon 7. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Szótanulás magolás mentes módszerrel

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.




Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Gaál Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 19
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nyelvvizsgára való felkészítés miatt kerestem tanárt, és ezen az oldalon találtam rá Tomira! Nagyon meglepődtem, hiszen rögtön a próbaórán elkezdtünk feladatokat megoldani. A hangulat nagyon jó volt, nagyon közvetlen, nyugodtan felvállalhattam a véleményemet az egyes témákban. Tomi nagyon felkészült volt, rengeteg feladatot megcsináltunk, és közben persze nagyon sokat beszélgettünk is. Bárkinek ajánlom, aki angol tanárt keres! Keressétek bátran!

Surányi Szabina értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 8
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jó hangulatban teltek az órák! Tomi nagyon jó tippeket és anyagokat adott továbbá az otthoni készüléshez is, így sikerült a kitűzött célt rövid időn belül elérni.:) Nagyon motiváló és jó fej.