Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSáhó Tamás 3500 Ft / 90 perc

Sáhó Tamás angol tanár

Hol tanít: Budaörs, Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06205756910

Oktatási tapasztalat: 2 év

Bemutatkozás

Kedves érdeklődő!

Ha a megszokott módszerekre ráuntál és nem találtad kellően hatékonynak - egy lehetőséget ajánlok neked, hogy más színben lásd az angol nyelvet! Személyes meggyőződésem, hogy a nyelv elsajátításához vezető út azzal kezdődik, hogy megszeressük és élvezzük a folyamatot.

Autodidakta módon kezdtem el angolul tanulni, a világ számos angol tanítási módszerébe/megközelítésébe betekintést nyertem. Amerikai ismeretségeket szereztem, Angliában is töltöttem több hónapot. OKTV-n versenyeztem sikeresen, aminek a színvonala a C2-es nyelvvizsgával egyenlő. Mindezt, úgy éltem meg, mint egy ajándékot!

Vállalok többek között korrepetálást, szinten tartást, érettségire, nyelvvizsgára, vagy állásinterjúra való felkészítést.

Az első óra ingyenes.

Oktatás helyszíne

Otthon 5. kerület
Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Szaknyelv

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.