Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSáhó Tamás 5500 Ft / 60 perc

Sáhó Tamás angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 7 év

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!:)

Ha a megszokott módszerekre ráuntál és nem találtad kellően hatékonynak - egy lehetőséget ajánlok Neked, hogy más színben lásd az angol nyelvet!

Személyes meggyőződésem, hogy a nyelv elsajátításához vezető út azzal kezdődik, hogy megszeressük és élvezzük a folyamatot.

A nyelvi célok elérésében egyre több multimédiás anyag áll a tanulók rendelkezésére, amellyel a már jól megszokott, többnyire száraz és kizárólag a tankkönyvre támaszkodó angol tanulás színesebbé, emlékezetesebbé tehető. Modern világunkban nem szükséges anyanyelvi környezetbe utaznunk ahhoz, hogy tökéletesíteni tudjuk nyelvtudásunkat. Ez csupán egy tévhit.:)

Autodidakta módon kezdtem el angolul tanulni, ezáltal a világ számos angol tanítási módszerébe/megközelítésébe betekintést nyerhettem. Amerikai ismeretségeket szereztem, majd ezután Angliában is eltöltöttem pár hónapot, mialatt a különféle nyelvjárásokkal is megismerkedtem.

Középiskolában angol OKTV-n versenyeztem sikeresen - aminek a színvonala a C2-es (mesterszintű) Cambridge nyelvvizsgáéval egyenlő - és ahol több ezer diákból , végül 16. helyen sikerült végeznem az egy évvel idősebb korosztály között. Mindezt, úgy éltem meg, mint egy ajándékot!

Úgy vélem, ahhoz hogy felkészítsek egy jelentkezőt, például egy felsőfokú nyelvvizsgára, elengedhetetlen a felsőfoknál magasabb szinten beszélnem a nyelvet. Az elmúlt években rengeteg tanulót készítettem fel SIKERREL:) a különféle típusú nyelvvizsgákra -- legyen szó középfokról, felsőfokról, vagy akár üzleti felsőfokról, így fordulhatsz hozzám bátran! Abban az esetben, ha szimplán a beszédedet szeretnéd folyékonyabbá, gördülékenyebbé tenni, bővíteni a szókincsed és az angol kifejezéseid tárházát, bízom benne, hogy szintén engem választasz az angol tanárok és oktatók kifürkészhetetlen özönéből! :)

A szemlélet, amit Neked is szeretnék átadni az angol tanulásod során: Enjoy & Learn:) Minnél inkább sikerül találnod egy rendszeres és eközben élvezhető tanulási ritmust, annál könnyebben tudsz majd felfelé lépkedni nyelvtudásod lépcsőfokain.

Egy-két nyelvtanulási ajándék tipp:

Egy kiváló csatorna youtube-on: https://www.youtube.com/@LearnEnglishWithTVSeries

Language Reactor nevű ingyenes google chrome bővítmény, mellyel Netflixen egyszerre az angol és a magyar felirat is láthatóvá tehető + egyéb hasznos funkciók, melyek várnak rá, hogy felfedezd őket: https://chrome.google.com/webstore/detail/language-reactor/hoombieeljmmljlkjmnheibnpciblicm

Online oktatást is nagyon szívesen vállalok, de a személyes, élő oktatást célravezetőbbnek hiszem, ha van rá lehetőség:) Nyári időszakban a kizárólag beszélgetős órákhoz kitűnően szolgál az épület tetőterasza, amely egyedülállóan szép 360 fokos kilátást biztosít egész Budapestre. (Természetesen tudok Neked számlát is adni az órákról)

Várlak szeretettel:)

Tomi

Oktatás helyszíne

Otthon 6. kerület, Izabella utca

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Szótanulás magolás mentes módszerrel

Szaknyelv: gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, sport, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Somogyi Zsuzsanna értékelése

Értékelés időpontja: 2023 április 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Elsősorban beszédkészségem fejlesztése miatt kerestem meg és nagyon sokat segített. Ma már probléma nélkül beszélek bárkivel angolul. Segítőkész, türelmes és mindig jóhangulatban telnek az órák. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)

Maczó Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Első alkalomtól fogva nagyon szimpatikus volt nekem Tomi, közvetlen és kedves. Minden órán nevettünk és nagyon sokat tanultam tőle, sikeres vizsgát tettem az ő segítségével. Csak ajánlani tudom:)

Oravecz Zsolt értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak ajànlani tudom. Nagyon felkèszült tanàr, ès az óràk mindig jó hangulatban teltek. Beszèdkèszsèg javítàsa miatt kerestem fel , ès nem bàntam meg. Sokat segített!

Vas Izsák értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak pozitívat tudok mondani a Tomiról,nagyon segítőkész volt mindig és nagyon sokat is tudott nekem segíteni a vizsgára való felkészülésben,nemcsak mint jó tanárom,hanem nagyon jó haverok is lettünk!

Gaál Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 19
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nyelvvizsgára való felkészítés miatt kerestem tanárt, és ezen az oldalon találtam rá Tomira! Nagyon meglepődtem, hiszen rögtön a próbaórán elkezdtünk feladatokat megoldani. A hangulat nagyon jó volt, nagyon közvetlen, nyugodtan felvállalhattam a véleményemet az egyes témákban. Tomi nagyon felkészült volt, rengeteg feladatot megcsináltunk, és közben persze nagyon sokat beszélgettünk is. Bárkinek ajánlom, aki angol tanárt keres! Keressétek bátran!

Surányi Szabina értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 8
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jó hangulatban teltek az órák! Tomi nagyon jó tippeket és anyagokat adott továbbá az otthoni készüléshez is, így sikerült a kitűzött célt rövid időn belül elérni.:) Nagyon motiváló és jó fej.