Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSándorné Kisgyörgy 6600 Ft / 60 perc

Sándorné Kisgyörgy angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Kor: 63 éves

Bemutatkozás

Spanyol és angol nyelvoktatás kedvező óradíjjal kezdők, haladók részére személyesen és online is. Nyelvvizsgára való felkészítést és korrepetálást is vállalok. Szintfelmérés után személyre szabott módszerrel tanítok. A nyelvtani tudnivalókat magyar nyelven, részletesen ismertetve tanítom, a beszédkészséget és a szókincsbővítést társalgási témakörök elsajátításával
fejlesztjük. Tapasztalatom szerint tanulóim a nulla tudásszintről kb. másfél év alatt képesek középfokú állami nyelvvizsgát tenni, amennyiben heti 2x60 perces órát vesznek.

Oktatás helyszíne

Otthon 13. kerület, Árpád-híd Pesti hídfő közelében
Otthon 1. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Tanulási zavarral küzdők oktatása

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.