Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSánta Mária 5500 Ft / 60 perc

Sánta Mária angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 7 év

Kor: 34 éves

Bemutatkozás

Személyre szabott KORREPETÁLÁST, közép- és alapfokú nyelvvizsgára, IELTS-re, Cambridge-re, TOEFL-re és érettségire való FELKÉSZÍTÉST vállalok angolból Budapesten, valamint FORDÍTÓI, LEKTORI munkát is végzek. SZEMÉLYESEN ÉS ONLINE IS! Tízéves újságírói és ötéves szerkesztői, valamint hároméves diplomáciai tapasztalattal rendelkezem, angol nyelvű sajtónál is dolgoztam, angol (amerikai) oktatási nyelvű egyetemen szereztem diplomát. Ár: 5500 Ft/60 perc.

Oktatás helyszíne

Otthon 7. kerület, Dembinszky utca
könyvtár, munkahely, kávézó

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Tárgyalásra felkészítés

Szaknyelv: diplomáciai, európai uniós, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, marketing, média és kommunikáció, nemzetközi kapcsolatok, orvosi, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Bíró Klaudia értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marcsi az IELTS vizsga felkészülésben segített. A vizsga követelményrendszerének megfelelően értékelte a beszédemet és az esszéimet/elemzéseimet a gyakorlatok során, így mindig tudtam, hogy miben kell még fejlődnöm. Emellett maximálisan támogató személyiség és motiválja tanítványait. Vele tényleg hatékony az angol tanulás!

Nagy Adrienne értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Marcsi, a gimnazista lányomnak segít felkészülni az angol nyelvű óráira. Nagyon hálásak vagyunk neki, mert nem csak az angol órai felkészülésben segítség, hanem gond nélkül meg tudják beszélni a fizika óra anyagát is angolul. Jövő évben a C1 vizsgát kell letennie a lányomnak, Marcsi segítségével simán venni fogja az akadályokat.