Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSarabia Miguel 8000 Ft / 60 perc

Sarabia Miguel angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36204489912

Oktatási tapasztalat: 19 év

Végzettség: MSc Economics. London School of Economics

Foglalkozás: Trainer

Kor: 50 éves

Weboldal: www.resultstraining.hu

Bemutatkozás

Sziasztok! 2001 óta élek Magyarországon es azóta trainer vagyok. A tanitvanyaim általában felnöttek de gyerekekkel is tanitok 10 évestól. TESOL diplomam van.
Mint trainer tanitok komunikációs teknikák, targyalási teknikák és sok minden más föleg külföldön de MO-n is. www.resultstraining.hu
Amiatt nagyon ismerem a munkahelyi szaknyelv, folyamatok és kultura.
Az mondtak sokan hogy élveznek az óraim és, közben, sokat tanulnak.

Oktatás helyszíne

Otthon 1. kerület
Házhoz megy 1., 2., 5., 6., 11., 12., 13. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

49 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Amerikai angol, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kanadai kultúra, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Turisztikai angol utazóknak
Szaknyelv: gazdálkodási menedzsment, gazdasági, HR, idegenvezetés

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Anna Valent értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

5 csillagos tanar! Miguel tenyleg kimagasloan jo angol trainer. O egy anyanyelvu tanar aki kepes mind a nyetvtani es a kommunikacios keszsegeket egyszeruen es effektiven atadni. Mindemellett sikerult neki egy olyan nyugodt kozeget letrehozni (online!) ahol feszabadultan tudunk beszelgetni barmilyen temarol. Barkinek merem ajanlani Miguelt, aki egy rendkivul eredmenyes oktatasban szeretne reszt venni!

Haraszti Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 14
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Röviden és tömören, SZUPER tanár. Az órái soha nem unalmasak, pörgősek ebből kifolyólag az 1 óra gyorsan eltelik. Sokat segít, hogy anyanyelvi szinten tanít. Bátran ajánlom azoknak, akik szeretnének angolul megtanulni (akár kezdő szintről is) vagy korrigálni a tudásukon. Keressétek és menjetek hozzá!

Valentin Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Miguelnek nagy erőssége a tréneri és coaching háttere, hiszen széles eszköztárral és emberismerettel rendelkezik és közgazdászként szakmailag is támaszkodhatok rá. Tréneri fejlesztő tapasztalatával szelíden, de folyamatosan támogat. Az utóbbi 20 évben több angol tanárom volt, ezért nagyon meglepett, amikor Miguel már az első óránkon sok "magyaros", nem helytálló szóösszetételre világított rá, mivel ezeket a korábbi magyar tanáraim nem minősítették hibáknak. A munkámban angol kontakokkal dolgozok, ezért most kifejezetten anyanyelvi tanárt kerestem. 15 éve napi szinten használom az angolt és most Miguellel szintet tudok lépni, hiszen pluszban a kiejtésemen is dolgozunk. A magyar akcentus létezik és hiszem, hogy ezt hatékonyabban tudjuk anyanyelvi tanárral fejleszteni. Miguellel könnyű lenni és tanulni. Jókedvű, humoros és kedves, az pedig, hogy coach; hab a tortán. Miguelt bátran ajánlom mindenkinek.