Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSchiewerth Noemi 5800 Ft / 50 perc

Schiewerth Noemi angol tanár

Hol tanít: Kismaros, Nagymaros, Vác, Verőce, Zebegény

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Cambridge CELTA

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Kor: 43 éves

Bemutatkozás

Kedves nyelvtanuló! Szeretnék nyelvtanárként bemutatkozni: több, mint 10 éve gyakorlom a szakmám, volt hogy teljes munkaidőben, jelenleg kevesebb időt töltve ezzel, Londonban is és itthon, nyelviskolákban  és magánúton. Angol nyelvterületen összesen 13 évet éltem (London, Belfast), nyelvtanári végzettségem a Cambridge-i Egyetem budapesti intézetében szereztem (CELTA), angol felsőfokú nyelvvizsgám (C2) pedig Londonban. Úgy gondolom,hogy  szakmabeli sikerességem többnyire kommunikációs készségemnek köszönhetem, amely elsősorban a tanulóra való komoly összpontosítás - ez kulcsfontosságú, hogy ki tudjuk választani a kellő módot ahhoz, hogy mondanivalónk értő fülekre találjon. Ehhez hasonlóan a becsületesség, türelem és a folyamatosan szerzett tanári tapasztalat is nélkülözhetetlen.
A társalgást, ami tapasztalatom szerint meghatározó élmény a tanuló számára még magasabb szinteken is, jellemzően kedvenc témáimon keresztül segítem elő: zene, zeneelmélet,vidéken újrakezdés, természetjárás, gyógynövény gyűjtés és felhasználás, gombászat, pszichológia, film- és képzőművészet, filozófia - de nyitott, érdeklődő személyiség lévén, szívesen folytatok beszélgetést gyakorlatilag bármilyen témában.
Nyelvvizsga-előkészítést a Magyarországon is akkreditált Cambridge-i FCE (B2-középfok), CAE (C1-felsőfok) és Languagecert nyelvvizsgákra vállalok mindkét szinten.

Oktatás helyszíne

Kismaros, Nagymaros, Vác, Verőce, Zebegény

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

13 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Célnyelvi civilizáció

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Spisák Csenge értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hosszú keresgélés és több angol tanár után találtam rá Noémire azzal a szándékkal, hogy végre letegyem a CAE nyelvvizsgát. Már az első óránk után éreztem, hogy végre megtaláltam azt a tanárt, akinek segítségével ez sikerülni fog. Noémi mindent tud a Cambridge nyelvvizsgáról, minden apró részlet a kisujjában van: hogyan kell a szóbeli részt úgy felépíteni, hogy biztos sikerüljön, ha rontasz, azt hogyan korrigáld, az írásbeli részét a tesztnek hogyan gyakorold, hogy az időkorlátba mindenképp beleférj, stb. A nyelvtan átismétlése sem folyt szét vele, mert olyan rendszerben oktatja azt is, ami a Cambridge nyelvvizsga rendszer szempontjából releváns. Noémi elképesztően empatikus, nagyon segítőkész, mindig inspirált, ha elbizonytalanodtam és persze szigorú is volt - ami ennél a vizsga típusnál elengedhetetlen -, különösen ha a szóbeli rész gyakorlásánál kicsúsztam az 1 percből :), de ennek hála, a szóbelin és a vizsga többi részeinél is magas pontszámot kaptam. Örökké hálás leszek neki, hogy segített megvalósítani egy álmomat!

Rogács Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2017 január 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Amikor a Cambridge Advanced nyelvvizsgámra készültem, tudtam, hogy olyan tanárt kell választanom aki nem csak anyanyelvi szinten beszéli az angolt, hanem magyarul is meg tudja világítani a számomra nem érthető dolgokat. Ez főleg az írásbeli résznél volt nagyon fontos. Noémiben nem csalódtam: mindig felkészült, alapos volt, nagyon jól tudta, hogyan készítsen fel a Cambridge féle vizsgára. Az óráin ügyelt arra, hogy 100%-os hatékonysággal dolgozzunk, de mindig hozzám alkalmazkodott. Amikor elbizonytalanodtam, nagyon sokat tudott segíteni a gyakorlatiasságával. Így sikerült a vizsgám 84%-ra, ami biztos nem jöhetett volna létre a segítsége nélkül.