Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK



Schiewerth Noemi 3500 Ft / 50 perc

Schiewerth Noemi angol tanár

Hol tanít: Kismaros, Nagymaros, Vác, Verőce

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Cambridge CELTA

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Kor: 41 éves

Bemutatkozás

Kedves Nyelvtanuló! 10 évvel ezelőtt költöztem haza; 3 évet Észak-Írországban, illetve azt megelőzően Londonban éltem, összesen 8 évet. Tíz évet tanítottam teljes munkaidőben Londonban és itthon, nyelviskolákban is. Nyelvtanári végzettségem a Cambridge-i Egyetem budapesti intézetében szereztem (CELTA), angol felsőfokú nyelvvizsgám (C2) pedig Londonban.
Szakmabeli sikerességem többnyire kommunikációs készségemnek köszönhetem, amely elsősorban a tanulóra való komoly összpontosítás - ez kulcsfontosságú, hogy ki tudjuk választani a kellő módot ahhoz, hogy mondanivalónk értő fülekre találjon. Ehhez hasonlóan a becsületesség, türelem és a folyamatosan szerzett tanári tapasztalat is nélkülözhetetlen. Szeretem a Brit-szigetek kultúráját, ott szerzett tapasztalataim (munkavállalás és az élet egyáltalán) szívesen osztom meg. Tanóráim színessé és életszerűvé teszem (hírek, filmek, zene, irodalom, történelem, földrajz, stb.) - az oldott légkör megteremtését célomnak tűzöm ki minden órán.

Nyelvvizsga-előkészítést a Cambridge-i FCE (B2-középfok), CAE (C1-felsőfok), Languagecert, IELTS, Euro, BME, Pannon és Origo vizsgákra magabiztosan vállalok (B2,C1 szinteken), csakúgy mint érettségire, közép- ill. emelt szinten. (Kérem figyelembe venni, hogy a CAE nyelvvizsgára való felkészítés utolsó fázisában az óradíj 4000 Ft/órára növekszik a nagy mennyiségű tanórán kívüli feladat miatt.)
Azok számára, akiknek az angol nyelvben gondot okoz a helyesírás és a kiejtés közötti összefüggés hiánya, egy olyan tan- és hanganyaggal rendelkezem, amely a mondatok hangos ismétlésén keresztül segíti a helyes kiejtés rögzülését. A módszer hatékonyan szélesíti a nyelvtani ismereteket is és igazi sikerélményt nyújt.

Amit itt nem tudok elmondani, megtörténhet egy személyes beszélgetés keretein belül, amelyre díjazás nélkül várom érdeklődőimet.

Oktatás helyszíne

Kismaros, Nagymaros, Vác, Verőce

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

8 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.




Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Rogács Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2017 január 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Amikor a Cambridge Advanced nyelvvizsgámra készültem, tudtam, hogy olyan tanárt kell választanom aki nem csak anyanyelvi szinten beszéli az angolt, hanem magyarul is meg tudja világítani a számomra nem érthető dolgokat. Ez főleg az írásbeli résznél volt nagyon fontos. Noémiben nem csalódtam: mindig felkészült, alapos volt, nagyon jól tudta, hogyan készítsen fel a Cambridge féle vizsgára. Az óráin ügyelt arra, hogy 100%-os hatékonysággal dolgozzunk, de mindig hozzám alkalmazkodott. Amikor elbizonytalanodtam, nagyon sokat tudott segíteni a gyakorlatiasságával. Így sikerült a vizsgám 84%-ra, ami biztos nem jöhetett volna létre a segítsége nélkül.