Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSchiewerth Noemi 3500 Ft / 50 perc

Schiewerth Noemi angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: +36709499771

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: Cambridge CELTA

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Kor: 38 éves

Bemutatkozás

Kedves Nyelvtanuló! 6 évvel ezelőtt költöztem haza Magyarországra; 3 évet Észak-Írországban, illetve azt megelőzően Londonban éltem, összesen 8 évet. Nyolc évet tanítottam teljes munkaidőben Londonban és itthon, nyelviskolákban is. Nyelvtanári végzettségem a Cambridge-i Egyetem budapesti intézetében szereztem (CELTA), angol felsőfokú nyelvvizsgám (C2) pedig Londonban.
Szakmabeli sikerességem többnyire kommunikációs készségemnek köszönhetem, amely elsősorban a tanulóra való nagyon komoly összpontosítás. Ez kulcsfontosságú, hogy ki tudjuk választani a kellő „hangnemet” és módot, hogy „mondanivalónk” értő fülekre találjon. Ehhez hasonlóan a becsületesség, türelem és a folyamatosan szerzett tanári tapasztalat is nélkülözhetetlen. Szeretem a Brit-szigetek kultúráját, ott szerzett tapasztalataim (munkavállalás és az élet egyáltalán) szívesen osztom meg. Tanóráim színessé és életszerűvé teszem (hírek, filmek, zene, irodalom, történelem, földrajz, stb.) - az oldott légkör megteremtését célomnak tűzöm ki minden órán.

Nyelvvizsga-előkészítést a Cambridge-i FCE (B2-középfok), CAE (C1-felsőfok), TELC, IELTS, Euro, BME, Pannon és Origo vizsgákra magabiztosan vállalok (B2,C1 szinteken), csakúgy mint érettségire, közép- ill. emelt szinten.
Azok számára, akiknek az angol nyelvben gondot okoz a helyesírás és a kiejtés közötti összefüggés hiánya, egy olyan tan- és hanganyaggal rendelkezem, amely a mondatok „hangos” ismétlésén keresztül segíti a helyes kiejtés rögzülését. A módszer meglepően hatékonyan szélesíti a nyelvtani „látókört” is és szuper sikerélményt nyújt.
(NB: a Cambridge CAE nyelvvizsga előkészítő tanfolyam záró időszakában a megnövekedő-órán kívüli-tanári munkából fakadóan 4000 Ft/50p-re emelkedik.)

Amit itt nem tudok elmondani, megtörténhet egy személyes beszélgetés keretein belül, amelyre díjazás nélkül várom érdeklődőimet.

Oktatás helyszíne

iroda 6. kerület, Rózsa u.

Egyéb

8 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2200 Ft / 50 perc / fő
3 fő részére 1800 Ft / 50 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Rogács Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2017 január 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Amikor a Cambridge Advanced nyelvvizsgámra készültem, tudtam, hogy olyan tanárt kell választanom aki nem csak anyanyelvi szinten beszéli az angolt, hanem magyarul is meg tudja világítani a számomra nem érthető dolgokat. Ez főleg az írásbeli résznél volt nagyon fontos. Noémiben nem csalódtam: mindig felkészült, alapos volt, nagyon jól tudta, hogyan készítsen fel a Cambridge féle vizsgára. Az óráin ügyelt arra, hogy 100%-os hatékonysággal dolgozzunk, de mindig hozzám alkalmazkodott. Amikor elbizonytalanodtam, nagyon sokat tudott segíteni a gyakorlatiasságával. Így sikerült a vizsgám 84%-ra, ami biztos nem jöhetett volna létre a segítsége nélkül.