Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSchiewerth Noemi 6500 Ft / 50 perc

Schiewerth Noemi angol tanár

Hol tanít: Kismaros, Nagymaros, Vác, Verőce, Zebegény

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 12 év

Végzettség: Cambridge CELTA

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Kor: 44 éves

Bemutatkozás

Kedves nyelvtanuló! Bemutatkoznék mint nyelvtanár: Londonban és Magyarországon is tanítottam,angol nyelvterületen összesen 13 évet éltem (London, Belfast), nyelvtanári végzettségem a Cambridge-i CELTA, angol felsőfokú nyelvvizsgám (C2) pedig Londonban szereztem. Úgy gondolom,hogy szakmabeli sikerességem kommunikációs készségemnek is köszönhetem, amely elsősorban a tanulóra való komoly összpontosítás - ez segít kiválasztanom azt a módot,ahogy a tananyag legkönnyebben átadható.

A párbeszéd az órán elsősorban valódi. Két ember beszélget. A téma kiválasztása közös és esetenként irányított. De, érdekes, érvényes, gondolatébresztő, inspiráló. Szeretem:pszichológia, film- és képzőművészet, filozófia,zene, bölcsészet, irodalom,stb.(!).
A párbeszéd hátterében pedig gondos tanári szemekkel figyelem és egyengetem a nyelvtani struktúrákat - a képesítés és a tapasztalat az, aminek a birtokában a tanár pontosan tudja mikor és milyen szintű tudás adható át. Szisztematikusan haladva, a megfelelő szinten.

Nyelvvizsga-előkészítést a Cambridge-i FCE (B2), CAE (C1), CPE(C2) (és egyeztetés alapján más,pl Languagecert, IELTS,stb) nyelvvizsgákra vállalok.

Oktatás helyszíne

Kismaros, Nagymaros, Vác, Verőce, Zebegény

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

13 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Ír kultúra, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Saját tananyag, Célnyelvi civilizáció, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Spisák Csenge értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hosszú keresgélés és több angol tanár után találtam rá Noémire azzal a szándékkal, hogy végre letegyem a CAE nyelvvizsgát. Már az első óránk után éreztem, hogy végre megtaláltam azt a tanárt, akinek segítségével ez sikerülni fog. Noémi mindent tud a Cambridge nyelvvizsgáról, minden apró részlet a kisujjában van: hogyan kell a szóbeli részt úgy felépíteni, hogy biztos sikerüljön, ha rontasz, azt hogyan korrigáld, az írásbeli részét a tesztnek hogyan gyakorold, hogy az időkorlátba mindenképp beleférj, stb. A nyelvtan átismétlése sem folyt szét vele, mert olyan rendszerben oktatja azt is, ami a Cambridge nyelvvizsga rendszer szempontjából releváns. Noémi elképesztően empatikus, nagyon segítőkész, mindig inspirált, ha elbizonytalanodtam és persze szigorú is volt - ami ennél a vizsga típusnál elengedhetetlen -, különösen ha a szóbeli rész gyakorlásánál kicsúsztam az 1 percből :), de ennek hála, a szóbelin és a vizsga többi részeinél is magas pontszámot kaptam. Örökké hálás leszek neki, hogy segített megvalósítani egy álmomat!

Rogács Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2017 január 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Amikor a Cambridge Advanced nyelvvizsgámra készültem, tudtam, hogy olyan tanárt kell választanom aki nem csak anyanyelvi szinten beszéli az angolt, hanem magyarul is meg tudja világítani a számomra nem érthető dolgokat. Ez főleg az írásbeli résznél volt nagyon fontos. Noémiben nem csalódtam: mindig felkészült, alapos volt, nagyon jól tudta, hogyan készítsen fel a Cambridge féle vizsgára. Az óráin ügyelt arra, hogy 100%-os hatékonysággal dolgozzunk, de mindig hozzám alkalmazkodott. Amikor elbizonytalanodtam, nagyon sokat tudott segíteni a gyakorlatiasságával. Így sikerült a vizsgám 84%-ra, ami biztos nem jöhetett volna létre a segítsége nélkül.