Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSebeő Talán 4000 Ft / 45 perc

Sebeő Talán angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: 3 diploma

Foglalkozás: nyelvtanári diplóval rendelkezem

Weboldal: www.anyelvtanar.hu

Bemutatkozás

TANKÖNYVÍRÓ VAGYOK !
Akar(sz) egy olyan nyelvkönyvből tanulni, amiből EGYSZERRE 2 nyelvet sajátíthat el az ember ÉS AMIHEZ NEM KELL TANÁR ? Érvek:
--- 64 szabadalommal lett levédve a Találmányi Hivatalban ( www.sztnh.hu )
Jól hasznosítható nyelvismeretre van szükséged ? Gyorsan ? Nyelvvizsire ? Nyugaton dolgozáshoz ? Interjúk… ? Olyanra van szükséged , aki sok nyelvet tanít és memóriafejlesztést is és tárgyalásTEchnikákat is Nagy
praxissal ? Hívj fel ! :-) Angol , német , francia .
Rugalmas időbeosztás, és nem a sokak túlzott árán tanítOK....Filtrált példamondataim révén GYORSABBAN fogsz haladni . Vannak jellemzések rólam .
Akkor jutsz át a hídon , ha előtTE odaértél .
www.anyelvtanar.hu
Nagyon szeretek tanítani .

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Tárgyalásra felkészítés

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Cselovszki Viktor értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Talánt rendkívül nagy ismerettel rendlekező és ezeket a tanulói részére könnyen átadni képes, remek nyelvtanárnak tartom. Ezen kívül egy a kultúra minden ágára kiterjedő ismeretekkel rendelkező, nyitott személyiséget ismerhettem meg benne. Mindenkinek szívből ajánlom Őt, aki használható nyelvtudásra szeretne szert tenni!

Tatár Hajnalka értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nem olyan rég kezdtem el vele felkészülni középfokú nyelvvizsgára. Ez volt az első alkalom, hogy magántanárt kerestem fel és féltem, hogy nem lesz olyan az eredménye a felkészülésnek, mint ahogy azt én szeretném. Azonban nagyot tévedtem! Az időpontok megbeszélése során rendkívül rugalmas. Nem a megszokott módon tanít, hatalmas szókincset biztosít és segít abban is, hogy hogyan tudom a leghatékonyabban megtanulni az adott szavakat. Példamondatai révén sokkal könnyebb a különböző témák begyakorlása, valamint felpezsdítik az óra hangulatát. Az órák során vett témák között sok olyan szerepel, amelyeket sem az általános iskolában, sem pedig a középiskolában nem lehet hallani. Első lépésben felmérte a tudásomat és ezt követően személyre szabott tempóban és témakörökkel haladtunk előre. Rendkívül felkészült, tudása nagymértékű. A felkészülésünk még folyik, de már most úgy érzem, hogy jelentős mértékben előrehaladtam korábbi tudásomhoz képest. Csak ajánlani tudom azoknak, akik nem szeretik a régi, hagyományos tanítási módszereket, a betanult sablonokat és jó hangulatban, elképesztő példamondatokkal akarja elsajátítani az adott nyelvet. Nem csak az iskolákban elhangzó témákkal foglalkozik, hanem olyan nyelvtani szabályok is előkerülnek, amelyek alkalmazása, ismerete nagyon hatékony a nyelvvizsga letétele során, illetve elképesztő szókincset nyújt annak, aki elfogadja azt.

Apjok Viktor értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már majdnem egy éve járok hozzá angolra, a szokásostól eltérő módon tanít, ami működik. Ez alatt az idő alatt elég sokat fejlődött az angolom, már a nyelvvizsga szintig is eljutottom, hála neki :) Csak ajánlani tudom :)

Annus Viktor értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sokadik nekifutás után eredményeket kezdtem elérni. Gyors felmérés, majd személyre szabott, saját eszközök számomra eredményesek. Felkészült, mély és alapos tudás, számtalan átfogó táblázat, remek példamondatok. Az elmúlt évtizedek nyelvtan könyveinek eszenciái egybe gyúrva, több nyelvvel összehasonlítva. aki tud és szeret átfogóan is tudást szerezni, annak csak ajánlani tudom

Pongráczné Lányi Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Memóriafejlesztéssel kezdtük, ami sokat segített az egyetemi tanulmányaim alatt. A lexikális adatok memorizálása mellett a hétköznapi életben is koordináltabbá váltam, ami nagy előny ha 4 gyerek mellett tanul az ember 😊 Saját módszer, egyedül itt elérhető az országban. Emellett filozófiai és kulturális ismeretekkel is gazdagodtam. Most angolra járok on-line. Minden percet értékesen töltünk, mindig én fáradok el hamarabb😂 Pörgős, változatos órák, megbízható, stabil időkezelés. Saját szerkesztésű táblázatok, módszerek. Több nyelv behívása összehasonlító példáknál. Mint tanár : maximalista. Motivált. Elkötelezett. Minden tudását megosztja. Nekem a tanulástechnikai tanácsok kifejezetten beváltak. Köszönöm!