Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSebestyén Anett 6000 Ft / 60 perc

Sebestyén Anett angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: angol nyelvtanár

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Kor: 38 éves

Bemutatkozás

Újévi fogadalmad hogy megtanulsz végre angolul?
Nyelvvizsgát tennél de nem érzed magad elég felkészültnek?Nem mersz megszólalni angolul ha körülötted angol a társalgás nyelve? Nehézkesen fejezed ki magad egy utazás során?
Halálra rémülsz ha az utcán angolul szólítanak meg?
Állást váltanál de mindenhol kérik az angolt mint felvételi követelmény?

Közel 20 éves nyelvvizsga felkészítői és nyelvtanári tapasztalattal vállalok angol nyelv oktatást online bármely szinten. Éltem már Agliában ahol angolt tanítottam és számos országban jártam (és éltem) az évek során.

Több száz diákot készítettem fel különböző nyelvvizsgákra hatékonyan, fókuszálva a célokra, személyre szabott tananyaggal. Döntsd el mi a célod és mennyi idő alatt szeretnéd elérni, és beszéljük meg hogyan fog ez teljesülni. Ha csak egy bizonyos rész nem tiszta az angolban (pl bizonyos nyelvtan) vagy egy külföldi utazás előtt szeretnél csiszolni nyelvtudásodon esetleg állásinterjúra készülsz abban is tudok segíteni pár óra alatt.
Az óráim jó hangultban telnek, tanulóim szeretnek hozzám járni, és sokszor vizsgák után is tovább folytatjuk a tanulást.

Szeretettel várom jelentkezésed emailben: anett.sebestyen1@gmail.com
vagy telefonon: 0620 94 24 323
Mivel a telefont nem tudom mindig elsőre felvenni, hálás lennék ha emailt küldenél esetleg pár sorral hogy miért szeretnél angolul tanulni. :)

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

3 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Osztályozó vizsgára felkészítés, Saját tananyag, Személyre szabott oktatás, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Euroexam, Pannon, ECL, Origó, társalKODÓ, telc

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: gazdálKODÓ idegenforgalmi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Újvári Dalma értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb angol tanár!! Ezerszer feladtam, mondhatni, ő volt az utolsó próbálkozásom az angollal. Hát nem bántam meg! 2 hónap tanulás az alapoktól, 3 hét intenzív felkészülés nyelvvizsgára.. s láss csodát, sikeres gazdasági szaknyelvvizsgát tettem! Mindenkinek csak ajánlani tudom Anettet!