Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSebestyén Flóra 3000 Ft / 60 perc

Sebestyén Flóra angol tanár

Hol tanít: Veresegyház

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 0630/616-8392

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: Főiskola

Foglalkozás: tanító

Kor: 26 éves

Bemutatkozás

Angol szakos tanító végzettségemmel vállalok angol óraadást Veresegyház-Szada-Gödöllő térségében, hétköznaponként 8-19óráig. Szeretném az elmúlt években megszerzett tudásomat, tapasztalataimat kamatoztatni a magánórák során, a kisgyermekekkel megismertetni és megszerettetni az angol nyelvet játékos, hasznos órák formájában. Vállalom általános- és középiskolás tanulók korrepetálását, felkészítését felvételire illetve nyelvvizsgára. Az angol nyelvhez kedvet kapott felnőtteket is szívesen oktatom, ha kell, az alapoktól felsőfokig. Sok sikeres nyelvvizsga eredménye tanítványaim,-illetve az én elhivatottságomat igazolja.

Oktatás helyszíne

Veresegyház

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Tanulási zavarral küzdők oktatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.