Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSörös Nikolett 6000 Ft / 90 perc

Sörös Nikolett angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06 70 621 2017

Oktatási tapasztalat: 4 év

Kor: 22 éves

Bemutatkozás

Kedves Angolul tanulni vágyók!

Köszönöm, hogy rám kattintottál. Már el is kezdted az első lépést az angol tanulás rögös útján. Fiatalságom ellenére rengeteg embert tanítottam az elmúlt 3-4 évben. Boldogan kijelenthetem, hogy ez alatt nem csak diákjaim, de én is rengeteget fejlődtem, ami szerintem fontos ha az ember tanári pályára lép.

Na de térjünk a lényegre. Idén nyáron vagy akár előtte olyan lelkes diákok/felnőttek jelentkezését várom, akik ezalatt a 3 hónap alatt szeretnék felgyorsítani nyelvtanulásukat, illetve olyanokat is, akik nyelvvizsgára szeretnének készülni. Minden igényt meghallgatok! :) Lehet szó BME, Kodó, Euroexam vagy FCE.

Egy kis bemutatkozás:

A Kodolány János Egyetem anglisztika szakos hallgatója vagyok. Kiskorom óta az angol a mindenem. Ezt a szenvedélyt és vele együtt minden tudásomat szeretném átadni jövőbeli és mostani diákjaimnak is. Japán nyelven is tanulok, illetve Szeptembertől szeretném ezt tovább vinni egyetemi szintre is. Tavaly nyáron volt szerencsém kijutni Amerikába, ahol életvitel szerűen éltem együtt amerikaiakkal, de voltak Brittek, Írek és Ausztrálok is. (Szóval ha félsz beszélni a kiejtésed miatt, ne aggódj én érteni foglak.)

Amit érdemes tudni az óráimról:
Nem egy megszokott tantermi vagy konyhában asztalnál ülős órák. Hanem nálam egy kényelmes fotelben kávéval, teával, vizzel, kutyával és macskával. :)
Elsősorban a falakat szeretem lebontani, hogy kialakuljon egy barátságos környezet, a tanuló és köztem. Szeretném ha jól éreznéd magad! :)
Az órákon nagyon sok figyelmet kap a kommunikáció és a szótanulás helyes módjai.

Úgy gondolom, hogy a 90 perces órák a leghatékonyabbak egy cél eléréséhez. Természetesen van lehetőség 60 percesre is jönni, de azt csak reggel tudok vállalni. Illetve hétvégén és skype-on is vállalok oktatást.

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Csókási Alexandra értékelése

Értékelés időpontja: 2019 május 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nyelvvizsgára való felkészítés céljából kerestem magántanárt ezen az oldalon, és Nikire esett a választásom.Már a leírás alapján szimpatikusnak találtam és ez a benyomás első órától kezdve nap mint nap tovább fokozódott bennem mind tanár-diákként és magánszemélyként is . Niki nagyon empatikus, segítőkész, rugalmas. Én munka mellett próbálok tanulni, és otthon kevesebb időm jut a tanulásra, de az órák alatt rengeteg tudást sikerül magamba szívni és már kis idő után éreztem a pozitiv fejlődést. Mindenkinek nagyon ajánlom, felnőttként és diákként egyaránt.

Darida Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Felnőtt fejjel, sokszoros újra-kezdőként vágtam bele ismét az angol nyelvtanulásba. Olyan tanárt kerestem, aki figyelembe veszi a képességeimet, a tempómat, aki hosszú távon fenn tudja tartani az érdeklődésemet, akivel végre elérem a hőn áhított kitűzött célt – a magabiztos szóbeli és írásbeli tudást. Niki összehangolja a tanulásra szánt idődet a tempóddal, a kitűzött céloddal – legyen az nyelvvizsga, vagy „csak” a magabiztos kommunikáció – ehhez közösen ütemtervet készítetek, hogy tudd mire számíts. Szórakoztató és egyben fejlesztő feladatokat talál ki óráról-órára, lelkes, ösztönző, együttműködő és megoldás-orientált, azonban a számonkérésben szigorú. A jó tanár adva van, a haladásod és az elért eredmények innentől rajtad múlnak.

Markella Adél értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 16
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niki nagyon aranyos, segítőkész és naprakész lány. Érettségi előtt járok hozzá felkészítőre, mindig látja hogy tud segíteni, hol kell még fejlődnöm. Hangulatosak az órák, és nagyon jókat lehet vele beszélgetni bármiről.

Láng Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A Niki egy nagyon jófej,kedves és segítőkész lány.Sokat segített nekem a gimnáziumban is és a nyelvvizsgámnál is angolból. Sőt tavaly októberben kitaláltam,hogy kell angol nyelvvizsga,akkor álltam olyan A2 megtudok szólalni szinten és január közepén sikeres nyelvvizsgát tettem.Ez azt jelenti,hogy ez 3 hónap összesen!!Összes feladatot begyakoroltuk + kölcsönadta a saját könyveit is és végén csináltunk egy próbavizsgát szóbelivel együtt. Nagyon jó tanár ,csak ajánlani tudom!!

Matuska Rita értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niki felkészült, barátságos, rugalmas tanár. A tanuló igényeire szabja az órákat, nagyon gyorsan lehet látványos haladást elérni vele.

Reiter Fruzsina értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Minden óra nagyon jól telt. Sokat játszottunk és nekem ez volt a leghatékonyabb. Rugalmas és nagyon okos lány. Minden órára felkészült, segített mindenben amit nem értettem. Nagyon ajánlom mindenkinek.

Vas Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niki nagyon jó tanár. Érthető, izgalmas feladatokkal segít a felkészülésben. Az órákon ellát jó tanácsokkal és arra ösztönz, hogy magabiztos legyek (nem csak a vizsgán, hanem az életben). Mindenkinek tudom ajánlani!

Szentkúti Évi értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, ezért is tanulok felnőtt fejjel. Nikivel egyéni tempóban tudok haladni, magabiztosságra ösztönöz, érdekes és szórakoztató feladatok gyakorlásával, jó hangulatú beszélgetésekkel segíti az angolnyelvtanulásomat. Niki lelkes a tanításban, együttműködő és rugalmas. Bátran ajánlom Őt mindenkinek, hogy egy jó beszélgetőpartner kapcsolatra épülő tanulási folyamatban kibontakoztathassa önmagát.

Knapcsek Lili értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 10
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves, segítőkész és felkészült magántanár. Mindenki a saját képességei szerint tud haladni az anyagokkal, nem kell feszengeni, izgulni, ha valamit nem tudunk, vagy elrontunk. Gyorsabb, könnyebb a tanulás, és nagy fejlődést lehet elérni rövid idő alatt.

Gulyás Gyöngyi értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 5
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A tökèletes oktató azoknak akik jó hangulatban ès feszengès nèlkül szeretnènek angolt tanulni. Nagyon rugalmasan ès szemèlyre szabottan zajlanak az órák, mindenkinek a saját szintjèhez igazítva. Nagyon ösztönző ès a gyors haladás garantált :)