Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSörös Nikolett 5000 Ft / 90 perc

Sörös Nikolett angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06 70 621 2017

Oktatási tapasztalat: 3 év

Kor: 22 éves

Bemutatkozás

Sziasztok!

Kiskorom óta tanulok angolul, számomra a nyelvtanulás nem kötelezettség hanem felüdülés. Várom azok jelentkezését, akik csak szintentartást szeretnének, azokat, akik korrepetálásra, érettségire, vagy a középfokú nyelvvizsgára való felkészítést szeretnének. Minden ember más és más pontosan ezért felmérem a diákom képességeit majd hol kicsit játékosabban hol komolyabban fejlesztem tudását és tanrendszeremet is ráigazítom. :)
Felkészítést vállalok FCE típusu nyelvvizsgára is.
I am studying English and American studies at college and my specialization is Business English. So if you want to be more confident or specific during your work (or want to work with horses in English) and would like to use some mesmerizing expressions feel free to contact me.

During the summer time I was working in the States as a riding instructor in a camp in North Carolina. Living with Americans and some other internationals gave me a huge impact on my view of life. Also, because of the experience my lessons are communication based.


5000 Ft/90 perc
Délelőtt vállalok 60 perces órákat is 3500 Ft.-ért.

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Markella Adél értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 16
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niki nagyon aranyos, segítőkész és naprakész lány. Érettségi előtt járok hozzá felkészítőre, mindig látja hogy tud segíteni, hol kell még fejlődnöm. Hangulatosak az órák, és nagyon jókat lehet vele beszélgetni bármiről.

Láng Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A Niki egy nagyon jófej,kedves és segítőkész lány.Sokat segített nekem a gimnáziumban is és a nyelvvizsgámnál is angolból. Sőt tavaly októberben kitaláltam,hogy kell angol nyelvvizsga,akkor álltam olyan A2 megtudok szólalni szinten és január közepén sikeres nyelvvizsgát tettem.Ez azt jelenti,hogy ez 3 hónap összesen!!Összes feladatot begyakoroltuk + kölcsönadta a saját könyveit is és végén csináltunk egy próbavizsgát szóbelivel együtt. Nagyon jó tanár ,csak ajánlani tudom!!

Matuska Rita értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niki felkészült, barátságos, rugalmas tanár. A tanuló igényeire szabja az órákat, nagyon gyorsan lehet látványos haladást elérni vele.

Reiter Fruzsina értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Minden óra nagyon jól telt. Sokat játszottunk és nekem ez volt a leghatékonyabb. Rugalmas és nagyon okos lány. Minden órára felkészült, segített mindenben amit nem értettem. Nagyon ajánlom mindenkinek.

Vas Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niki nagyon jó tanár. Érthető, izgalmas feladatokkal segít a felkészülésben. Az órákon ellát jó tanácsokkal és arra ösztönz, hogy magabiztos legyek (nem csak a vizsgán, hanem az életben). Mindenkinek tudom ajánlani!

Szentkúti Évi értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, ezért is tanulok felnőtt fejjel. Nikivel egyéni tempóban tudok haladni, magabiztosságra ösztönöz, érdekes és szórakoztató feladatok gyakorlásával, jó hangulatú beszélgetésekkel segíti az angolnyelvtanulásomat. Niki lelkes a tanításban, együttműködő és rugalmas. Bátran ajánlom Őt mindenkinek, hogy egy jó beszélgetőpartner kapcsolatra épülő tanulási folyamatban kibontakoztathassa önmagát.

Knapcsek Lili értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 10
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves, segítőkész és felkészült magántanár. Mindenki a saját képességei szerint tud haladni az anyagokkal, nem kell feszengeni, izgulni, ha valamit nem tudunk, vagy elrontunk. Gyorsabb, könnyebb a tanulás, és nagy fejlődést lehet elérni rövid idő alatt.

Gulyás Gyöngyi értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 5
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A tökèletes oktató azoknak akik jó hangulatban ès feszengès nèlkül szeretnènek angolt tanulni. Nagyon rugalmasan ès szemèlyre szabottan zajlanak az órák, mindenkinek a saját szintjèhez igazítva. Nagyon ösztönző ès a gyors haladás garantált :)