Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSörös Nikolett 7000 Ft / 60 perc

Sörös Nikolett angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 7 év

Kor: 27 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/profile.php?id=100067475060881

Weboldal: https://shineon.hu

Bemutatkozás

Kedves Angolul tanulni vágyók!

Köszönöm, hogy rám kattintottál. Már el is kezdted az első lépést az angol tanulás rögös útján. Fiatalságom ellenére rengeteg embert tanítottam az elmúlt 7 évben. Boldogan kijelenthetem, hogy ez alatt nem csak diákjaim, de én is rengeteget fejlődtem, ami szerintem fontos ha az ember tanári pályára lép.

Úgy gondolom, hogy az elmúlt 2-3 év rengeteg változást hozott mindenki éltébe, ehhez próbálok én is igazodni, hogy a lehető legjobban tudjam ONLINE módon is átadni a tudásomat. Ezt prezentációkkal és mindenféle kreatív ötletekkel próbálom megoldani. Szerintem ez a módszer nemcsak azoknak ajánlott, akik félnek megszólalni, hanem mindenki számára hasznos lehet. Várom bárki jelentkezését, aki felzárkóztatás/érettségi/nyelvvizsga vagy esetleg jövőbeli munka céljából szeretne angolul megtanulni.


Egy kis bemutatkozás:

Kiskorom óta az angol és a japán a mindenem. Ezt a szenvedélyt és vele együtt minden tudásomat szeretném átadni jövőbeli és mostani diákjaimnak is. Volt szerencsém kijutni Amerikába, ahol életvitel szerűen éltem együtt amerikaiakkal, de voltak Brittek, Írek és Ausztrálok is. (Szóval ha félsz beszélni a kiejtésed miatt, ne aggódj én érteni foglak.)

Amit érdemes tudni az óráimról:

Elsősorban a falakat szeretem lebontani, hogy kialakuljon egy barátságos környezet, a tanuló és köztem. Szeretném ha jól éreznéd magad! :)

Az órákon nagyon sok figyelmet kap a kommunikáció és a tanulás helyes módjai, napi rutin kialakítása.


Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd kipróbálni, akár online is lehet időpontot foglalni egy 0. órára (30 perces). Miért is jó ez?
- teljesen ingyenes
- felmérjük mire van szüksége a diáknak
- célokat tűzünk ki
- és megismerjük egymást.

https://calendar.app.google/qGQUHxYvXCYZdCy49

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: HR, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: LanguageCert

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kádár Kata értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 18
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A beszédkészségem fejlesztése miatt kerestem fel Nikit. Abszolút emberközpontú volt az összes óra, mindig nagyon hasznos feladatokkal és látványos ppt-vel készült a témakörök kapcsán, ami segítette a könnyebb megértést. Rövid idő alatt is éreztem magamon fejlődést az óráknak köszönhetően.

Szeker Enikő értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 14
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Emelt szintű érettségi felkészülés céljából kerestem fel Nikit. Nagyon tetszett a bemutatkozó szövege és egyáltalán nem csalódtam a leírtak mind igazak. Bár még csak az elején vagyunk, de már most biztosan tudom hogy jól választottam. Nagyon szeretem az órák kötetlen hangulatát, hogy nem egy íróasztal mellett kell görnyedni. Mindig örömmel megyek az óráira még egy fárasztó munkanap után is. Niki nagyon figyelmes, megértő és odafigyel az igényeimre, nehézségeimre. Segít abban is, hogy ha évek óta nem tanultál könyvekből, hogyan tanulj meg újra tanulni, rávezet, hogy mi lehet a megfelelő módszer számodra. Így bátran rábíztam magam.Biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz a felkészülésünk. Bátran ajánlom mindenkinek!

Sándor Csenge értékelése

Értékelés időpontja: 2020 február 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha szeretnél egy kicsit lazább környezetben és játékos módszerekkel tanulni, Niki ideális tanár lehet számodra. Az órák hangulata közvetlen, Niki felkészül minden egyes órára, és ha van egy konkrét célod, előre tervez veled, hogy lásd, mit kell megtenned a cél eléréséhez. Nikinek mind a tudása, mind a tanítási technikája megvan ahhoz, hogy elsajátítsd a megfelelő tudást egy sikeres nyelvvizsgához. De ha csak szinten szeretnéd tartani a tudásod, akkor is jó beszélgetőpartner, aki megtalálja a megfelelő kihívásokat. Én angol emelt érettségire és C1-es nyelvvizsgára készültem Nikivel, mindkettőt sikerült úgy teljesítnem, hogy elégedett vagyok az eredményemmel, és természetesen Niki segítsége nélkül nem ilyen eredményem lett volna. Niki nagyon segítőkész, meghallgatja a kéréseidet és tanácsaidat, ezért ha személyre szabott tanárt szeretnél, akkor őt tudom ajánlani.

Balogh-Gál Betti értékelése

Értékelés időpontja: 2020 február 23
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok! Niki azért nagyon jó tanár, mert az első alkalmak során ráérez, hogy milyen technikákat szükséges alkalmaznia, hogy kicsalogassa belőled a tudást illetve, hogy szeress tanulni. Kvázi játszva tanulunk az órákon. Hamar adaptálódik szituaciókhoz, arra törekszik, hogy megismerje a célod és annak megfelelő tematikát állít össze. Innentől csak a saját szorgalmunkon múlik. Niki nekem nem csak angolt tanít, hanem azt is, hogyan lehet eredményesen és élvezettel tanulni. Bátran ajánlom mindenkinek, aki elhivatott és gyorsan szeretne sokat fejlődni. Kitartás + szorgalom + Niki = nyelvvizsga, tudsz angolul stb. Én hamarosan célba érek, köszönöm Niki!

Iski Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2019 június 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak pozitívumokat tudok írni Nikiről. Középfokú nyelvvizsgára készített fel, nagyon kevés idő alatt. Nem sok időt adtam magamnak, de biztatott, és sikerült úgy felkészítenie, hogy sikeres vizsgát tegyek közel 3-4 hónap alatt. Nagyon hálás vagyok neki. Az órák nagyon jó hangulatban teltek. Mindig nagyon kedves, aranyos volt velem, és úgy érzem sokat fejlődtem nála. Niki egy nagyon érző, kedves lélek! Nagyon megkedveltem. Igazán jó ember, és jó tanár is egyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Csókási Alexandra értékelése

Értékelés időpontja: 2019 május 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nyelvvizsgára való felkészítés céljából kerestem magántanárt ezen az oldalon, és Nikire esett a választásom.Már a leírás alapján szimpatikusnak találtam és ez a benyomás első órától kezdve nap mint nap tovább fokozódott bennem mind tanár-diákként és magánszemélyként is . Niki nagyon empatikus, segítőkész, rugalmas. Én munka mellett próbálok tanulni, és otthon kevesebb időm jut a tanulásra, de az órák alatt rengeteg tudást sikerül magamba szívni és már kis idő után éreztem a pozitiv fejlődést. Mindenkinek nagyon ajánlom, felnőttként és diákként egyaránt.

Darida Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Felnőtt fejjel, sokszoros újra-kezdőként vágtam bele ismét az angol nyelvtanulásba. Olyan tanárt kerestem, aki figyelembe veszi a képességeimet, a tempómat, aki hosszú távon fenn tudja tartani az érdeklődésemet, akivel végre elérem a hőn áhított kitűzött célt – a magabiztos szóbeli és írásbeli tudást. Niki összehangolja a tanulásra szánt idődet a tempóddal, a kitűzött céloddal – legyen az nyelvvizsga, vagy „csak” a magabiztos kommunikáció – ehhez közösen ütemtervet készítetek, hogy tudd mire számíts. Szórakoztató és egyben fejlesztő feladatokat talál ki óráról-órára, lelkes, ösztönző, együttműködő és megoldás-orientált, azonban a számonkérésben szigorú. A jó tanár adva van, a haladásod és az elért eredmények innentől rajtad múlnak.

Markella Adél értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 16
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niki nagyon aranyos, segítőkész és naprakész lány. Érettségi előtt járok hozzá felkészítőre, mindig látja hogy tud segíteni, hol kell még fejlődnöm. Hangulatosak az órák, és nagyon jókat lehet vele beszélgetni bármiről.

Láng Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A Niki egy nagyon jófej,kedves és segítőkész lány.Sokat segített nekem a gimnáziumban is és a nyelvvizsgámnál is angolból. Sőt tavaly októberben kitaláltam,hogy kell angol nyelvvizsga,akkor álltam olyan A2 megtudok szólalni szinten és január közepén sikeres nyelvvizsgát tettem.Ez azt jelenti,hogy ez 3 hónap összesen!!Összes feladatot begyakoroltuk + kölcsönadta a saját könyveit is és végén csináltunk egy próbavizsgát szóbelivel együtt. Nagyon jó tanár ,csak ajánlani tudom!!

Matuska Rita értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niki felkészült, barátságos, rugalmas tanár. A tanuló igényeire szabja az órákat, nagyon gyorsan lehet látványos haladást elérni vele.

Reiter Fruzsina értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Minden óra nagyon jól telt. Sokat játszottunk és nekem ez volt a leghatékonyabb. Rugalmas és nagyon okos lány. Minden órára felkészült, segített mindenben amit nem értettem. Nagyon ajánlom mindenkinek.

Vas Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niki nagyon jó tanár. Érthető, izgalmas feladatokkal segít a felkészülésben. Az órákon ellát jó tanácsokkal és arra ösztönz, hogy magabiztos legyek (nem csak a vizsgán, hanem az életben). Mindenkinek tudom ajánlani!

Szentkúti Évi értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, ezért is tanulok felnőtt fejjel. Nikivel egyéni tempóban tudok haladni, magabiztosságra ösztönöz, érdekes és szórakoztató feladatok gyakorlásával, jó hangulatú beszélgetésekkel segíti az angolnyelvtanulásomat. Niki lelkes a tanításban, együttműködő és rugalmas. Bátran ajánlom Őt mindenkinek, hogy egy jó beszélgetőpartner kapcsolatra épülő tanulási folyamatban kibontakoztathassa önmagát.

Knapcsek Lili értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 10
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves, segítőkész és felkészült magántanár. Mindenki a saját képességei szerint tud haladni az anyagokkal, nem kell feszengeni, izgulni, ha valamit nem tudunk, vagy elrontunk. Gyorsabb, könnyebb a tanulás, és nagy fejlődést lehet elérni rövid idő alatt.

Gulyás Gyöngyi értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 5
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A tökèletes oktató azoknak akik jó hangulatban ès feszengès nèlkül szeretnènek angolt tanulni. Nagyon rugalmasan ès szemèlyre szabottan zajlanak az órák, mindenkinek a saját szintjèhez igazítva. Nagyon ösztönző ès a gyors haladás garantált :)