Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSpring Alexander 4500 Ft / 60 perc

Spring Alexander angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36309542849

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: PhD

Foglalkozás: Magántanár

Bemutatkozás

Hi, I am a highly experienced native qualified English teacher from New Zealand, and I love my job. Everyone is welcome to take lessons at my home and online via Skype. Please feel free to contact me at any time.

● Personalized lessons
● Speaking and writing
● Language exam preparation - TOEFL, IELTS, CAE, FCE
● Job interview preparation
● Business English

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület, 1024 Budapest, Keleti Károly utca 25

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Zs Tóth Kincső értékelése

Értékelés időpontja: 2019 október 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Alexander Spring is a great teacher! I am 13 years old and I practiced with him to the Cambridge B2 exam for 8 months and I passed with flying results! Now, I'm getting ready for level C1! I am very pleased with my progress! I would certainly recommend you to choose him as your private teacher, because he can personalize your lessons the way you want them! He understands what you want to do and what you do not want to do.

Döme Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több éve járok hozzá angol tudásom elmélyítéséért. Az órák kellemesek, igényeimet messzemenően figyelembe veszi. Csak ajánlani tudom.

Legrady Balazs értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Evek ota jarok hozza, es neki koszonhetem, hogy fejleszteni tudom az angol tudasom. Az orakat az igenyeimhez alakitja, inkabb kotetlenul szoktunk beszelgetni a vilag dolgairol, termeszetesen csak angolul. Ajanlom mindenkinek, aki egy jo, es erdekes embertol szeretne angolul tanulni.

Pecsérke Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 5
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Régóta igyekszem javítani az angoltudásomon. Leginkább a már birtokomban lévő tudást szerettem volna magabiztosan használni. Sokféle dolgot kipróbáltam, de Alexander az a tanár, akihez a legrégebb óta járok, már több mint egy éve heti egy alkalommal. Vannak célirányos témái/kérdései arra az esetre ha épp nincs aktuális téma, de mi jellemzően a mindennapi dolgokról szoktunk beszélni. Hozzám ez áll közelebb, az egész óra olyan, mint egy baráti beszélgetés. Sokat köszönhetek neki azért a magabiztosságért, amit munkám során érzek, amikor meg kell szólalnom angolul. Jó ember, van véleménye a világról, jó vele beszélgetni, maximálisan tudom ajánlani.

Golub Marko értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Alexander kedves, felkészült, segítőkész. Jó a humora. Nagyon jól értem, amit mond. Sokat fejlődtem, amióta hozzá járok. Az órák jó hangulatban telnek. Könnyen kitalálja a gondolatmenetemet, ami gyorsítja a fejlődést. Szakmai angolban is segít, ha szükséges. Ajánlott filmeket és egyéb hasznos anyagokat is. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.