Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSpring Alexander 6500 Ft / 60 perc

Spring Alexander angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36309542849

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: PhD

Foglalkozás: Magántanár

Bemutatkozás

Hi, I am a highly experienced native qualified English teacher from New Zealand, and I love my job. Everyone is welcome to take lessons at my home and online via Skype. Please feel free to contact me at any time.

● Personalized lessons
● Speaking and writing
● Language exam preparation - TOEFL, IELTS, CAE, FCE
● Job interview preparation
● Business English

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület, 1024 Budapest, Keleti Károly utca 25

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Zs. Tóth Kincső értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

14 éves vagyok és tavaly 8 hónapon keresztül Alexander Spring tanár úrral készültem fel a Cambridge B2-es nyelvvizsgára, ami kiválóan sikerült. Ezután a Cambridge C1 nyelvvizsgára készültünk kb. 8 hónapig. A koronavírus helyzet miatt online vizsgát választottam (iTolc), és 2020. júniusban sikeres komplex C1 nyelvvizsgát tettem. Nagyon meg vagyok elégedve a nyelvtudásom fejlődésével! Mindenképpen javaslom, hogy Őt válaszd angoltanárodnak, mert személyreszabottak az órái. Ismeri, hogy mik az erősségeid és mit kell fejleszteni nálad. Olyan biztos ismereteket ad, hogy bármilyen típusú és szintű angol nyelvvizsgára fel tud készíteni. Az órák jó hangulatúak, ugyanakkor rendkívül eredményes a tanítási módszere!

Döme Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több éve járok hozzá angol tudásom elmélyítéséért. Az órák kellemesek, igényeimet messzemenően figyelembe veszi. Csak ajánlani tudom.

Legrady Balazs értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Evek ota jarok hozza, es neki koszonhetem, hogy fejleszteni tudom az angol tudasom. Az orakat az igenyeimhez alakitja, inkabb kotetlenul szoktunk beszelgetni a vilag dolgairol, termeszetesen csak angolul. Ajanlom mindenkinek, aki egy jo, es erdekes embertol szeretne angolul tanulni.

Pecsérke Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 5
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Régóta igyekszem javítani az angoltudásomon. Leginkább a már birtokomban lévő tudást szerettem volna magabiztosan használni. Sokféle dolgot kipróbáltam, de Alexander az a tanár, akihez a legrégebb óta járok, már több mint egy éve heti egy alkalommal. Vannak célirányos témái/kérdései arra az esetre ha épp nincs aktuális téma, de mi jellemzően a mindennapi dolgokról szoktunk beszélni. Hozzám ez áll közelebb, az egész óra olyan, mint egy baráti beszélgetés. Sokat köszönhetek neki azért a magabiztosságért, amit munkám során érzek, amikor meg kell szólalnom angolul. Jó ember, van véleménye a világról, jó vele beszélgetni, maximálisan tudom ajánlani.

Golub Marko értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Alexander kedves, felkészült, segítőkész. Jó a humora. Nagyon jól értem, amit mond. Sokat fejlődtem, amióta hozzá járok. Az órák jó hangulatban telnek. Könnyen kitalálja a gondolatmenetemet, ami gyorsítja a fejlődést. Szakmai angolban is segít, ha szükséges. Ajánlott filmeket és egyéb hasznos anyagokat is. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.