Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKStomp Dániel 5000 Ft / 60 perc

Stomp Dániel angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06203862112

Oktatási tapasztalat: 7 év

Végzettség: Fizikus BSc., Okleveles anyagkutató MSc. (ELTE)

Foglalkozás: Fizikus, magántanár

Kor: 30 éves

Bemutatkozás

Magas szintű nyelvtudásom nemzetközi konferenciákon való sorozatos részvétellel és külföldi barátokkal való mindennapi kapcsolattartással, azaz a leggyakorlatiasabb élőnyelvi környezetben, ,,learning by doing'' módon szereztem, majd a legkiválóbb anyanyelvi tanárok segítségével képeztem magam tovább.
Éveken át nyelviskolákkal szerződésben, csoportos vállalati nyelvtanárként kamatoztattam a képességeimet, és magántanárként már 7 éve tanítom a valódi, beszélt angolt.
Fizikusként a konvencionálistól eltérő, egyszerű életszerűséggel közelítem meg a nyelvet, és ezzel friss, egyedi nézőpontot nyújtok a tanítványaimnak; mesterséges, tankönyvszagú módszerek helyett abszolút gyakorlatias, közérthető rendszer szerint oktatok.
Végtelenül türelmes vagyok, szeretem rengeteg életszerű példával szemléltetni az anyagot, és mindig könnyedén sikerül a tanítványaimra hangolódnom, hatékony felkészítést és jó hangulatú tanórákat biztosítva.
Az óráimat igényes, tökéletesen nyugodt környezetben, könnyen megközelíthető, központi helyen, a Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között lévő lakásomban tartom.

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület, Gárdonyi tér

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.